Fantastisk V76-omgang på Bjerke


Royal Ice, og Vidar Hop får mye spill på seg i finalen.foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Royal Ice, og Vidar Hop får mye spill på seg i finalen.foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Et råskinn av en banker! Barbeint frekkis utfordrer favoritten! Har aldri vært bedre, og nå kan sjokket være et faktum! En fantastisk V76-omgang venter!

Øvrig meny fra Sportspill onsdag:
Dagens single: Tottenham sparer seg til United-kampen
Dagens dobbel: Fenerbahce sliter uten van Persie
Gratis Premier League Fantasy: Spill her!
Fantasy PL: Vinn VIP-tur til England
V4 Jägersro: Ny galoppsuksess?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke klemmer til med en helt fantastisk V76-omgang onsdag. Dette er en av de beste menyene som er blitt servert på Bjerke i år, og vi er klart inne på at det kan bli svært store kroner for dem som greier å løse V76-rebusen.

Vi byr på en rekke frekke bud, og bankeren, ja, den sparte vi tilslutt! 1 Royal Ice (V76-7) er et råskinn av en hest, og selv om sporet er sjansebetont så tror vi den bomber rundt dette feltet!

Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gled deg til helgen

Vi har en strålende helg foran oss, og det skal spilles om store kroner både lørdag, og søndag! På lørdag er det igjen duket for dobbel-syverpott i V75-spillet, og det er høyoddsbanen Leangen som står for omgangen. Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene på Bjerke:

V76-1 : 7 Chiaro Di Luna – Er i sitt livs form, og den kan skrelle i innledningen. Passet ikke helt på svingene sist, men den avslutter uansett skikkelig bra i kulissene. Gangen før så avslutter den strålende, og da hadde den full spenst over mål på en 12-tid! Er brennkvikk ut på volte, og vi blir ikke overrasket om Gunnar Austevoll blåser til tet med Chiaro Di Luna. Så får vi se hva Gunnar velger, men den er uansett sikret et bra opplegg. Prøves som en mulig skrell! 1 She’s My Dream – Fullførte solid sist, men fikk det litt kort før mål, og den ble dermed fanget. Gikk uansett en meget god tid. Er kjapp ut på volte når den løser, og Per Oleg Midtfjeld opp er et klart pluss. MÅ MED PÅ ALT! 9 Premance Simoni – Har ifølge Stall Hamre hostet litt, og den er usikkert startende. På kapasitet er den best, og den skal selvfølgelig med om den kommer til start. 3 Deloria – Kommer ut fra formstallen til Renate Aarlie, og den er selvskreven på bongen. Var bunnsolid i nederlaget nest sist, den kan åpne på volte, og rapportene på den er fine. Må med som en frekkis! 4 Dream Superb – Er formbomben i feltet, men nå går den opp en klasse, og sporet er dessuten trangt. Form slår klasse, og man skal være forsiktig med å sage den med tanke på hvordan den har sett ut!

Vår rangering : A : 7-1-9-3 B : 4-5-8 C : 2-10-6

V76-2 : 6 Pompano Reza – Er ordentlig bra på ren kapasitet, og den er fryktelig god når den har dagen. Var nok ikke helt på topp sist, men den var solid både nest + tredje sist. Kommer her ut etter en liten pause, og den pleier å være god etter disse pausene. Skulle den komme seg foran på onsdag, ja, da tror vi rett og slett det dreier seg om en vinner, og vi iler til med et frekt førstevalg. 1 Moveslikejagger – Er en kanon i grunnlaget, men på onsdag så fikk man nok det sporet som man ikke ville ha. Har nemlig ikke løst fra start tidligere, så det er en klar risk for at den blir overfløyet. Blir den bare ikke fast så er den nok med på foto, og distansen skal bare være et pluss. Disse to hestene føler vi høyer seg klart over de øvrige, og vi låser løpet med to solide kapasitethester!

Vår rangering : A : 6-1 B : 4-10 C : 5-7-8-9-2

V76-3 : 1 Skrei Odina – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må passes her. Nest sist så feiler den i tet på siste bortre, og den gikk glipp av en tid på 30-tallet da. Lars Anvar Kolle opp nå er spennende, og fra tet blir den ikke enkel å fange. Trener Ola Engevold varsler også om visse ambisjoner. SE OPP! 12 Opera – Ble trykket ned til 1 i vinnerspillet sist, men den presterte da under pari. Var bra i løpene før det, og den har fin fart i kroppen sin. Her er det med få unntak billig imot, og det kan være duket for revansje. 8 Horgen Lina – Blir hardt spilt på en pen rad. Vær dog klar over at den var ytterst nærme galoppen flere ganger sist. Vi stoler ikke på denne storfavoritten, men den skal selvfølgelig på bongen. 11 Heimly Ina – Er helt sikkert en av de med best kapasitet, men den er spesiell. Klaffer det bedre enn sist så kan den overraske, og den tas tidlig med. 10 Moro’a – Var positiv i vinter, og vær klar over at den hadde travet langt ned på 30-tallet på Bjerke 14.01 om den ikke hadde feilet knappe 200m fra mål. Da lå det snø rundt Bjerke… Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen etter pause, sporet er perfekt, og kusken bra! OBS!

Vår rangering : A : 1-12-8 B : 11-10-14 C : 9-6-2-3-4-7-15-13

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V76-4 : 1 Silhouette – Her er det EKSTREMT åpent, og samtlige 15 hester kan faktisk vinne på en maks dag. Vårt store drag i løpet kom ut etter pause sist, og den var solid i nederlaget. Havnet da i dødens, trykket på, men ble altså speedet ned oppunder mål. Burde ha gått ytterligere frem med en blåser i kroppen, og Skulle Tom Horpestad forsvare innersporet her, ja, da dreier det seg om en vinner om den er som sist. 3 Sweetstile – Gjør jevne/fine løp uten å vise det helt store. Fikk maks nå sist, og den var igjen OK. Står riktig til på strek i dette løpet, og har den dagen så kan det gå. 4 Sanda Sinova – Dette kan muligens være skrellen i løpet. Smøg med innvendig etter pause nå sist, i det som var betydelig tøffere omgivelser enn dette. Første 1000m ble passert på 16,5, og da satt kusken bare å holdt på den. Feilet i temposkifte ned mot siste sving, men den ser bra ut i kulissene i etterkant. Gunnar Austevoll opp er spennende, og garderer man løpet så tas den tidlig med som et mulig sjokk! 12 Chezando – Har Åsbjørn Tengsareid brukt tid på, og han har kjørt den snilt. Nå sist gikk den PIGG i mål uten helt å få sjansen. Må selvfølgelig ha flyt fra dette sporet, men klaffer det så kan det opplagt gå veien. Ligger nemlig i skorpen nå!

Vår rangering : A : 1 B : 3-4-12 C : 8-6-10-13-2-5-7-11-14-15-9

V76-5 : 7 Bokli Vind – På en normal dag, og uten hinder på veien, ja, da bomber nok Bokli Vind rundt disse. Dog føler vi at den kanskje har utviklet seg til å være strået vassere på sprint, og får den en reise i sporene så er den mer sårbar over denne distansen. Leverte uansett en bunnsolid sisterunde i Bergen sist, og da har vi 21,5 s 1000m på klokken. Motivert favoritt som skal stå først. 1 Nordby Ask – Kom ut etter pause sist, og den gjør et bra løp i kulissene. Leverer altså en sisterunde i 22-fart, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. Skoløs på alle fire, løp i kroppen, 20m billigere ute, og den skal tas på alvor! Bak disse to føler vi det er meget jevnt, og det var nesten hips om happ hvem som ble 3,4,5,6-valg på ranken. Vi tror mest på Bokli Vind, men på de litt større bongene så tar vi med den mulige godbiten Nordby Ask.

Vår rangering : A : 7-1 B : 10-9 C : 5-6-8-4-3-2

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V76-6 : 1 Avalon – Vi snakker her om en traver som er bedre enn raden, og som dessuten har vært knallhardt matchet den siste tiden. Nest sist så avslutter den strålende i kulissene, og vi hadde 13,5 s 1000m på den da. Fungerte perfekt på svingene, og vi har aldri sett den bedre. Nå sist så ruller den over i galopp inn på oppløpet, og den gikk glipp av en andreplass bak Special Envoy. Hadde gått 15,5/2600m uten den galoppen. Kommer onsdag ut i DØNN RIKTIGE omgivelser, den får feltes beste kusk opp i Kristine Kvasnes, og sporet ble dessuten det beste. Er kjapp i vei, og på en rask bane onsdag så kan nok den gå ned mot 14,0 på distansen. Da taper den normalt sett ikke dette, og vi snakker om en flott mulighet! 8 Sonador – Kapasitet-hest som nå debuterer for dyktige Tor Olaf Halle. Er rett og slett veldig bra på sitt beste, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret i fra tidligere, ja, da er den ikke helt ueffen i slike omgivelser. Tas med på de litt større bongene. Bak disse så er det vidåpent, og de som står nærmest er: 6 Divided Love – Kan det meste på en god dag, men variabel. 10 Tornerose Gardenia – God nok, men her er det kusken imot. Har nemlig kun vunnet ett løp på 14 år som kusk… Vi ser for oss et passivt opplegg, og at man er fornøyd med at den avslutter fint. Blir etter vår smak for mye spilt.

Vår rangering : A : 1 B : 8-6-10 C : 12-9-5-4-7-2-3-11

V76-7 : 1 Royal Ice – Blir vår banker i en ekstremt utfordrende V76-omgang. Har nemlig imponert noe kolossalt de siste gangene, og denne er steintøff i skallen sin! Tåler å bli brukt hardt underveis, og selv om den skulle havne sist fra start så tror vi at Vidar Hop bare blåser rundt dem i sisterunden. Dette er den klart beste hesten i finalen, og i dette lille feltet så vil han ha god kontakt hele veien. Dette er vår banker mot lukene på onsdag! 4 Victory Lap – Var solid i Sverige sist, men den var også noe mer skakk enn tidligere. Det gjorde oss noe usikker. Kan imidlertid fyke til tet, og da trenger den selvfølgelig ikke å bli lett å fange. Skal med om løpet garderes. 3 Gematria – Var kolossalt god på Axevalla sist, og den er under en konstant utvikling. Kan åpne bak bilen, og skulle den komme seg foran, ja, da leder Gematria dette lenge. Dog blir vi litt overrasket om man greier å svare Victory Lap.

Vår rangering : A : 1 B : 4-3-2 C : 9-6-10-8-5-7

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V5-5 : 1 Førlands Pil Fax – Dette er feltes beste hest på ren kapasitet. Kom ut sist med solide rapporter i ryggen, men den presterte da langt under pari. Viser den seg frem fra sitt beste på onsdag så har den en BRA SJANSE! 6 Lykkerus – Har gjort gode løp den siste tiden, og den har møtt tøff motstand. Her er den helt riktig ute, og skulle den komme seg foran uten at det koster for mye så kjemper den om seieren igjen. 9 Mjølner Fokus – Er ordentlig bra på sitt beste, men den er dessverre noe variabel. Feilfritt, og at den tar i hele veien = DA KAN DEN OPPLAGT VINNE DETTE!

Vår rangering : A : 1-6-9 B : 10-3-2 C : 5-8-4