Fantastiske Bjerketips


Per Oleg Midtfjeld vinner V76-6 med Patricia Hastrup på Bjerke for tre uker siden.
Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Per Oleg Midtfjeld vinner V76-6 med Patricia Hastrup på Bjerke for tre uker siden. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Hovedbankeren Patricia Hastrup tapte på Bjerke onsdag, men 12 alternative kupongoppsett på Eksperten fikk stjerneklaff.

Oppdatert info torsdag morgen:
V76-bankeren på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble dessverre ikke bedre enn treer i sitt løp på Bjerke onsdag kveld. Dermed ble det kun en sekser på de større forslagene på Nettavisen.

Rangeringen var ellers strålende onsdag kveld:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

Men som alltid på onsdager, så lager Nettavisen alltid alternative kupongoppsett på Eksperten.

Onsdag het disse Leirvågs V76sisteinfo. På disse oppsettene varierte jeg mellom 2 Lobster's Sam (V76-2) og 1 Yazmina (V76-5) som min banker. 

Totalt 12 andelslag inn med sju rette.
De som fikk sju rette (12 stk) hadde alle Lobster’s Sam som banker.
4  lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
 1 lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
4 lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
1 lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
2 lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Patricia elsker Bjerke
Denne onsdagen er det ikke spesielt lettløst på forhånd og jeg finner min banker i V76-6/DD-1 som er et eliteløp for varmblodshester. Bjerkespesialisten 2 Patricia Hastrup har totalt åtte seire på Bjerke og vunnet tre ganger der i år. Samtlige over sprintdistanse og forutsetningene onsdag er gode. Fra spor to bak bilen er det normalt tet som gjelder, og gjentar hoppa prestasjonen fra seiersløpet på Bjerke for tre uker siden, må dette være en flott vinnersjanse. Tre seire av fire mulige på tidligere sprintløp på Bjerke i år, og jeg velger meg 2 Patricia Hastrup som min V76, V5 og DD-banker onsdag.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 2 B: 9-4-5-1 C: 10-6-7-11-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kan stjele V76-1
V76-1 er et treårsløp med flere tillegg. Oppkomlingen 2 Tem Mixi kommer til Bjerke med tre strake seire, og møter for første gang deler av årgangseliten. Hoppa står nydelig til på strek og her kommer garantert Tom Erik Solberg til å kjøre i tet (har blitt kjørt i rygger i seiersløpene). Er trolig god for en solid rekordforbedring, men har sett litt smålur ut oppunder mål i et par av seiersløpene. Sprint er alltid fordel strekhester i slike løp og jeg setter hoppa først på min rangering.

Utfordres i første rekke av stallkompisen 7 Moe Garm. Tor Martin Moe som blant annet har frembragt både Moe Odin og Moe Brage, har en flott treåring i denne. Har imidlertid galoppert i de tre siste startene og det har ikke hesten tid til her. Fartsmessig er han garantert best.

Hoppekriterievinneren 6 Tangen Jerkila fikk ikke uventet kamp av Solvik Faksa sist da denne stod til for tet. Gunnar Austevoll valgte å trykke på utvendig, men falt for eget grep og var aldri seiersfarlig i det løpet. Nå blir det løp bakfra igjen, og trolig et litt mer passivt opplegg underveis. Er naturligvis en garderingshest og den tredje hesten jeg spiller i V76-1.
Rangering V76-1: A: 2 B: 7-6 C: 5-8-1-4-3

Enorm Viking-Lotto pott onsdag. Kjøp kupong i spillboksen under

Yazmina eller mange?
1 Yazmina
blir den klare favoritten i V76-5/V5-1. Kristian Skullerud har gjort en eventyrlig flott jobb med denne hoppa som har passert 200 000 kroner innkjørt i år. Gjorde ifølge Skullerud sitt beste løp i hans regi når hun vant et hoppeløp fra 40 meter tillegg på Leangen i sin siste start, og jeg er tilbøyelige til å være enig med ham. ER bra fra start, men støter på et par startkanoner og det kan være sjanseartet fra spor en. Jeg bankerspiller på det minste V76-forslaget, men velger å gardere på de større.

Først med 7 Miley Goal til tross for fireårshoppa står krevende til spormessig. Bom fast med alt igjen nest sist og fulgte opp med et pangløp etter delvis dødens på Caviar Sisu i V75 sist. Her er det form så det holder og kusk Lars Anvar Kolle kjører også i herlig flyt om dagen. 12 Rose Garden har imponert på slutten, men måtte virkelig slite for å ta ned Deloria sist. Spor tolv igjen onsdag, og tøffere motstand nå.

6 Sally Va Bene er litt av og på fra start,  og har i tillegg hatt pause. På en normaldag er det den sannsynlige tethesten her og hoppa sporet blant annet Grunncupens finale fra start til mål 18. april og har vunnet tre av fire starter på Bjerke i år. 2 Starfish And Coffee maktet ikke å spurte ned Sanner Sid på Klosterskogen i den siste starten, men står vesentlig bedre til spormessig onsdag. På det aller største forslaget betaler jeg også for svært lite spilte 10 Madonna Rags. Den tøffe dama slipper trolig å gjøre grovjobben onsdag og skulle det bli fart på løpet, er hun seig til mål.
Rangering V76-5/V5-1: A: 1 B: 7-12-6-2-10 C: 4-5-9-8-11-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Ingen tvil om at Jeanett Marie Dagsvold sitter bak den besten hesten i 2 Lobster's Sam i V76-2. Vallaken har funnet en skikkelig formtopp de siste månedene, og selv om sprint kanskje ikke er ønskedistansen, må Lobster's Sam bli et klart førstevalg i V76-2.

Jeg garderer kun med den meget trolige tethesten 1 Crunch Classic. Fikk maks som fjerde fra lederryggen på Baritron sist og klart ikke henge med denne inn. Men da var det 2100 meter, onsdag er det sprint noe som er en fordel for Crunch Classic.

Hestene 4 Sweet Vacation og 6 Limited Edition S.E. hadde et meget jevnt nappetak om seieren i et lunsjløp i den siste starten, uten at de imponere veldig. Jeg tror det er fordel de to innerste hestene i dette løpet, og tar et litt sjanseartet lås på 2 Lobster's Sam og 1 Crunch Classic i V76-2.
Rangering V76-2: 2 B: 1-4-5 C: 5-8-9-10-7

V76-3 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
10 kaldblodshester møtes til dyst i V76-3 og ingen av dem har utmerket seg veldig foreløpig. Da er det fare på ferde, ikke minst siden det også dreier seg om sprint.

Det er tilnærmet tilfeldig valgt rangering på mine seks utvalgte, jeg setter den minst spilte av dem, 5 Kjappe Tinna først. Hoppa er i form, men hun løste ikke spesielt bra ut fra førstespor i volta da. Men hun går til mål, i motsetning til de fleste av konkurrentene i dette feltet. 7 Rem Odin har ikke vunnet løp på ni starter i år, og har ikke utmerket seg med noen særlig stridsmoral. Men springspor, 1640 meter og meget slett motstand taler alle for at første årsseieren kan komme onsdag.

3 Tunfaksen har normalt ingen fordel av sprint og galopperer mye for tiden. Holder han seg på beina, er han helt klart seiersaktuell i disse omgivelsene. 1 Lome Frikk har ikke imponert på slutten, men får ikke billigere oppgave enn dette. 6 Skjetnemario har ikke vunnet, men tatt 5 andreplasser i karrieren. Trøndergjesten har levert helt greie løp på Leangen på slutten og skal kunne duge her.

9 Hauglid Storm har en kusk som vet å disponere hestene sine etter kapasitet og er ikke ueffen mot denne gjengen.
Rangering V76-3: A: 5 B: 7-3-1-6-9 C: 8-10-4-2

V76-4/V5-1 - Kaldblodshopper. 2140 meter voltestart.
Jeg hadde feeling for at 14 Smedtora kunne ta sin første seier for året på Biri fredag og fikk rett i det. Søndag er det en helt annen oppgave med 20 meter tillegg, men motstandsmessig er det enklere imot og uten galopp, skal det være bra sjanse for årets andre viktoria.

5 Ty Riga vant på trøtte ben på Biri i sin siste start og blir spillernes favoritt. Men er ikke den tøffeste dama i klassen og skal få trøbbel med å stå imot en feilfri Smedtora. Men utover Smedtora er det klart overkommelig motstand. 3 Langaard Siv har varslet form på slutten, men er vrien å få feilfritt rundt. Løser hun bra fra start, stiger sjansene. 14 Skar Lotta har fått seg en liten pause. Har et høyt maksnivå, og er aktuell selv fra bakspor på tillegg.

8 Mira har levert svært bra med Åsbjørn Tengsareid som kusk. Litt sjanseartet startspor på 20 meter tillegg, men er kapabel til å vinne dette med klaff på veien. Fra strek kan også 2 Egge Faksa blande seg inn i seierskampen, men hun er avhengig av å få det servert. Seks hester på bongen i V76-4.
Rangering V76-4/V5-1: A: 14 B: 5-3-14-8-2 C: 7-12-10-1-4-11-6-9

V76-7/V5-4/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Kai Johansen kom meget godt overens med hyperkapable 6 Reiug på Jarlsberg i V75-løpet der for en måned siden og hester som Jærvsørapen og Teddy Gutten Støen var sjanseløse til å gå i nærkamp mot mål. Nå hadde riktignok de to sistnevnte 20 meter tillegg på Reiug i det løpet,men det var samtidig en sterk bekreftelse på hvor bra Reiug er. Det må være topp vinnersjanse igjen og en Reiug er uten tvil en bankerkandidat.

Jeg har flere ganger formidet min begeistring for 1 Ask Eld. Hesten har vært strålende utover høsten. Måtte riktignok gi seg litt fra dødens på gode 7 Myhreng Jerke på Bjerke forrige onsdag, men leverte en sterk innsats. Onsdag får endelig Ask Eld muligheten til å gå på innerspor og han står også 20 meter bedre til kontra Myhreng Jerker kontra sist onsdag.

Nevnte 7 Myhreng Jerker blir min tredje og siste hest på bongen i V76-7. Det var herlig stil på fireåringen i seiersløpet sist onsdag. Litt andre forutsetninger denne onsdagen, men holder Mikkelborg-traveren seg på beina, er han god nok til å vinne.
Rank V76-7/V5-4/DD-2: A: 6 B: 1-7 C: 3-2-5-8-4-12-9-14-13-11-10