*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flåten har en vinner i V76-spillet

Sånn så det ut når Hauan Hera og Flåten vant sistfredag. De blir favoritter til å gjenta i V76-2. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi tror hardt på Hauan Hera i V76-2. Omgangen er virkelig en spillenøtt som trolig vil gi fine penger!

12.09.18 18:50

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4/V5 Jägersro: Herlig V4-lunsj på Jägersro
Oddssingel Copa del Rey
: La Coruna har viktigere ting å tenke på
Oddsdobbel 1: Slår Elverum til med reprise i Bucuresti?
Oddsdobbel 2: Rooney skyter DC United til sluttspill
Lotto lørdag
: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes

På onsdager, når det er varmt i været, er det ofte galopp og trav på menyen. Det er det også denne onsdagen. Og vi starter opp dagen på Jägersro med herlig galopp. V4-start er 12:20. Ikke nok med dette, man kan og delta i V5-spill her. Dette har start 13:28. Våre galoppeksperter kommer naturligvis med tips til omgangen. Dermed er det Bjerke og V76-omgangen som skal stå i fokus. 19:00 er innleveringsfristen. Det er og mulighet for å delta i V4-express på kvelden. I kveld er det et løp fra Bjerke og tre løp fra Solvalla som utgjør V4-express. Dette starter 21:00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det er dags for V76-omgang er det stort sett alltid spennende, og vi liker virkelig dagens omgang. Den er strålende. To bankere spiller vi, og begge er kaldblods. Begge sitter trolig i tet tidlig. Sjekk ut følgende analyser:

V76-2: 6 Hauan Odin. Jeg er ikke i tvil, dette er dagens beste banker. Hauan Odin har virkelig løftet seg den siste tiden, og de siste innsatsene har rett og slett vært ordentlig gode. Nest sist så vi tegn på at det er solid utvikling i hesten. Da var det tidlig tet. Han møtte på Lesja Odin, og det er ingen skam å tape for denne som har seks seire på seks starter. Hauan Odin fulgte svært sterkt på til andreplassen, og her skal vi legge merke til at den siste 500 meteren gikk unna på 25,0. Mens sisterunden til Hauan Odin ble gjort på 1.27,0. Derfor var det ikke så overraskende at hesten tok en sprettlett seier på Bjerke senest fredag. For et inntrykk det var på Tekno Odin-sønnen. Han var dønn overlegen konkurrentene. Dagens motstand skremmer overhode ikke. Flåten-traveren har vist høy fart i volten, og det ligger an til at hesten piler til tet. Jeg tror dette er en meget god vinnersjanse og mener det er dagens beste banker!
Rangering V76-2: A: 6 B: 4-8-10-7-11-3-5 C: 13-12-1-9-2

V76-5: 1 Eikfaksen. Igjen blir det en tetbanker - forhåpentligvis en hvertfall. Jeg tror Eikfaksen forsvarer sporet og leder dette løpet rundt om. Hesten åpnet på linje med lynraske Myhreng Brage tredje sist på Sørlandet. 23. mai sto hesten i førstespor på Bjerke og ble overflydd av Maks Mollyn, men det er ingen skam. I dagens løp er det få konkurrenter, bortsett fra 1 Eikfaksen, som kan eller vil ha tet. Derfor tror jeg det blir tet og jeg tror ikke det er noe feil med formen til Hamre-traveren. Eikfaksen var helt strålende ved seirene tredje og nest sist. Nå sist ble det galopp i repriser. Hamre presset hesten i overkant mye, og i tillegg var han ikke på topp for dagen. Hamre sender ikke hester til start som ikke fungerer, og jeg mener bestemt at Eikfaksen er en vinner fra tet. All in i både V76 og V5-spillet.
Rangering V76-5: A: 1 B: 3-12-7-5-2-10 C: 4-6-8-9-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside: Et morsomt løp og en spennende startside. 2 C.C Lucky Star og 3 Alpha Credit R.R er de to raskeste hestene i fremste rekke her. Det er meget tøft å hente en lengde på 2, men 3 får på helstengt hodelag for første gang. Dette finner jeg spennende. Men uansett så er 2 tetfavoritten her.

I dette løpet mener jeg vi må ta et valg. Det sto mellom og spille 7 Easy To Win og 12 Merkulov eller gardere bredt. 7 Easy To Win er ikke rask ut og kan fort sitte et stykke bak, og det samme gjelder 12. Etter å ha sjekket ut de andre hestene nøye, kom jeg frem til at disse to hestene er veldig mye bedre på ren kapasitet. Derfor spiller jeg kun disse to hestene på alle forslag.

7 Easy To Win. Dette er en veldig fin traver. Nå sist så vallaken ekstremt sterk ut. Inntrykket ned oppløpet var rett og slett strålende. Gangen før ble det galopp rett etter at startbilen slapp feltet. I dag tror jeg Eirik Høitomt tar det rolig og sørger for å få hesten i trav fra start. Hesten er sterk nok, og selv om hesten fort ender som en av de siste, er vinnersjansene så absolutt tilstede. Kanskje han kan få ryggen på 12 i tredjespor den siste runden? Uansett så er det en hyggelig vinnersjanse.

12 Merkulov var dønn overlegen første gang ut på Jarlsberg. Han kom så ut på Klosterskogen sist, og fungerte ikke. Det så ut til å være svingene hesten ikke taklet. Hvem vet hvor god denne er? Jeg tror nemlig hesten er veldig god. Antonsen, som trener og kusk, er som ventet stor optimist foran dagens løp. En av to hester dette.
Rangering V76-1: A: 7-12 B: 5-3-2-9-6 C: 8-11-10-1-4

V76-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
1 No regrets Pellini åpnet strålende nå sist, men kunne ikke hente en lengde på Cromwells Aida. Ingen skam det, jeg tror No Regrets Pellini har fine sjanser på å forsvare sporet i dette løpet. 3 Daily News og 5 Kajsa Nosto er begge raske fra start, men er begge ute etter et ryggløp. Etterhvert vil nok Malmin med 6 Towanda's Classic teste fremover, men jeg tviler sterkt på at hesten for overta teten fra 1 No Regrets Pellini.

1 No Regerets Pellini har jeg god tro på kan være et svært fint objekt i dette løpet. Startsiden er ikke av de enkleste i dag, men jeg tror hesten kan klare å forsvare sporet. Da er vinnersjansene fine i dette løpet. For meg virker det som at denne hesten blir bedre for hvert løp hun går. Fjerde sist ble det en enkel tetseier på Momarken. Nest sist på Bjerke fikk hoppa et tøft løp - i dødens - mot veldig gode hester. Allikevel ble hun femte. Nå sist var det dog ytterligere bedring å spore. Der ble igjen dødens, men hun holdt veldig fint til tredjeplassen bak gode hester i Mellby Frodo og Orlando Design. Med den innsatsen er hun veldig aktuell i dag. Jeg håper 6-åringen forsvarer sporet. Motivert A-hest.

Bak denne er løpet forholdsvis åpent, og jeg mener de fleste hestene kan vinne dette løpet. Andrevalget blir dog 9 Norma B. Denne er virkelig i fin orden for tiden, og selv om trener Killingmo kanskje har rett i at dette ikke er en hest som rader opp seire, så har hoppa så til de grader vinnersjanse i dette løpet.
Rangering V76-3: A: 1-9 B: 7-6-4-5-8-3-2

V76-4/ V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Startside:
1 Spikfaks viste finfin fart bak bilen i V75-løpet senest lørdag. I dag er det Tone Bronken kontra Bjørn Steinseth som kusker, og dette gjør meg skeptisk. Jeg er dermed ikke sikker på at hesten forsvarer sporet. Spikfaks er ikke så enkel, og nevnte Bronken er ikke spesielt rutinert i slike løp som dagens. 2 Magnums Mocca, 4 T.H Thermina og 8 Kile Balder er alle raske ut. Jeg tror faktisk 8 Kile Balder kan sitte i tet tidlig her, om kusken satser. Min tetfavoritt.

9 Faks Blæsen liker jeg veldig godt. Og i dag håper jeg hesten presterer slik jeg vet han kan. Sjette sist på Leangen ble han fjerde i et V75-løp etter stor galopp innledningsvis. Femte sist rundet han derfor enkelt konkurrentene via sporene på Jarlsberg. Et herlig inntrykk. Etter dette har formen vært litt ustabil, men det ble ne ganske grei tetseier nest sist på Bjerke. Det var et fint inntrykk. Nå sist ble Bork Odin-sønnen påkjørt tidlig i løpet, og gikk faktisk nesten hele løpet med punktert sulkyhjul. Derfor, til tross for at han ble sliten ned oppløpet, var innsatsen god. Dagens motstand skremmer på ingen måte, og jeg tror på denne i dag. Mitt klare førstevalg. Det er også et pluss at hesten blir kusket av Adrian Solberg Akselsen, en av de aller beste kuskene i dette løpet for stallannsatte. Det vil si at det er kun kusker som er stallansatt i dette løpet.

1 Spikfaks var strålende god senest lørdag, og tok en enkel seier. Men i dag er det Tone Bronken som kusker, og det gjør meg tvilsom. Hun hadde ifjor null seire på 14 starter, mens året før var en seier på 24 starter. I 2016 ble det 34 starter og null seire. Hun har to seire på 72 kjørte løp. Jeg går derfor i mot Spikfaks.

I tillegg får 2 Magnums Mocca, 10 Alm Malabar og 12 Bjønnum Baus plass på alle forslag.
Rangering V76-4: A: 9 B: 1-10-12-2 B/C: 4-7-6 C: 5-11-3

V76-6/ V5-3/ DD-1 - Varmlodshester. 1609 meter autostart.
Startside:
1 Eraja Jaam hadde ingen mulighet til å forsvare førstesporet tredje sist. Nå sist spant han til tet fra fjerdesporet. 2 Elma's Rose var i tet gjennom den første svingen sist. Hesten kunne ikke være med i tetkampen fjerde sist fra dagens spor. Tror ikke hesten henter en lengde på 1. 5 Enjoyable er veldig rask. Var ekstremt rask på Bjerke femte sist. 6 Impressive Choice kan er kanskje den raskeste av dem alle, og fortjener å være tetfavoritt i dette løpet.

6 Impressive Choice. Jeg synes denne hesten har vært god den siste tiden, og det mot meget gode hester. I starten av karrieren falt jeg aldri for denne hoppa, men det er ingen tvil om at utviklingen har gått riktig vei. Hesten var meget imponerende i Drammen nest sist. Tok da tet og holdt ute hester som Grace B.R og Lady Lara fra start. Etter en runde kom Normandie Royal frem og overtok teten. Impressive Choice fulgte nevnte Normandie Royal og Let's Take a Selfie strålende inn til mål. Nå sist var hun god i kvaliken til Norsk travderby. Weingartner-datteren bør kunne sprinte fort i dagens løp, og om mitt startsidescenario stemmer, så er vinnersjansene helt klart tilstede.

1 Eraja Jaam, 2Elma's Rose, 5 Enjoyable, 8 Harley D.E og 9 Bulldozer får alle plass på forslagene. Sistnevnte kan få en meget fin reise bak raske hester på startsiden. Blir det tempo finner jeg Bulldozer veldig spennende i dette løpet. Rankes opp!
Rangering V76-6: A: 6-9 B: 8-5-1-2-12 C. 10-4-3-11-7

V76-7/ V5-4/ DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside: 1 Spicy Challenger kunne som ventet ikke holde ute Toto og meget raske Rapide Frecel sist. Tre starter har hingsten gjort fra førstespor nå, og har ikke maktet å forsvare sporet enda. Kan hesten i dag holde ute 3 Frascati B.R og 4 Enjoythefuture S.C? Jeg tror faktisk det, men det er selvfølgelig om hesten åpner som sist. Han var nemlig rask den dagen. Jeg tror 1 Spicy Challenger makter å forsvare sporet.

2 Xante. Dette er en traver jeg har hatt sansen for lenge. Det er på tide at denne hesten har blitt flyttet til Østlandet, og kan hyppigere delta i V76 og V75 der det er større pengepremier. I debuten for Tengsareid på Bjerke sist var hesten kanongod. Det var akkurat det inntrykket jeg forventet meg av hesten. Til tross for at hovedopponenten Riccochet Face slet med hjulet var det sterkt og vinne løpet på den måten Xante gjorde. Det er ingen tvil om at han har hevdet seg i regibytte. Det var og noe jeg trodde ville slå positivt ut. Om hesten er enda et hakk bedre i dagens løp, ser jeg på ingen måte bort i fra at han legger på til to strake her. Dette er en meget sterk traver som har mye ugjort. Motivert objekt og en DD-banker for meg!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


1 Spicy Challenger blir gjort til favoritt av salen, Hesten har løftet seg på slutten, men skuffet nest sist. Sist hang han fint med til fjerdeplassen. Det var ikke tomt for krefter. 2100 meter tåler hesten, selv om sprint er en fordel. En A-hest, men ikke førstevalg. På de minste bongene spilles 1 Spicy Challenger og 2 Xante som en lås.

På de større bongene får og 4 Enjoythefuture S.C, 5 Double Spin, 6 Gukko Raw, 8 Marchetti, 10 J.C Royale og 11 Giant Star får plass på bongene. Jeg mener dette løpet er åpent og at det ikke skiller all verden på hestene.
Rangering V76-7: A: 2-1 B: 5-11-4-6-8-10 C: 12-3-7-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag