*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk banker i en herlig V76-omgang

Hellin Faxen gjør en spennende start etter pause på Bjerke denne onsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Topp info på en frekk banker! Sjokk som DD-banker! Rå vinner i innledningen! Menyen denne onsdagen er helt strålende, og her er det bare å ta rygg!

21.05.15 08:15

En praktfull V76-omgang med hele 617 453 ekstra til en alenebong er i vente på Bjerke denne onsdagen. Hellin Faxen (V76-2) som vi velger å banke var faktisk kun et 2-valg når vi la ut tipsene onsdag ettermiddag.

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Ellers vrimler det av godbiter i menyen, og her er det bare å gå gjennom vår tekst for dagen og få med deg alle godbitene på bongen. All info rundt løpene, inkludert V5-løpene, ja, det finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en fantastisk helg i vente denne uken, og på lørdag er det igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene som går på Jarlsberg.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet om lørdagen, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. Dagen etter, om søndagen, så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene på Bjerke:

V76-1 : 15 Peder Mykla – Er på vei mot storformen, og på en normal dag så kan den fort jogge rundt dette feltet i sluttrunden. Feilet som klink vinner etter pause nest sist, mens den solgte seg enormt dyrt mot steintøffe Skymaster i Sverige sist. Viser da 13,4 s 1000m på en krevende bane. Burde hatt et langt høyere grunnlag, og vi ILER til med førstevalget! 11 Delamain – Er av en eller annen grunn alltid undervurdert. Vi likte den etter pause sist, og den viser 12,8 s 500m da. Nå er Nils Olav Holm tilbake i «jolla», og vi forventer en enda bedre innsats på onsdag. Gikk 16,1/2609ma andre gangen ut fra dødens i fjor, og vi snakker her om en av de beste hestene på kapasitet i feltet. STOR OBS SOM TAS MED SOM ET SJOKK! 2 Mc Vet – Er mye bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og sist så bare sveipte den feltet via 12,3/500m. Ble ukonsentrert, og feiler kort før mål, men var flink og fant travet fort. Har MYE inne, og er moden for en saftig rekordforbedring. 8 Whiskey In The Jar – Gikk 12,4 s 1000m sist uten å få sjansen, og den virket MYE forbedret. Trenger ikke å være helt borte med flyt. PS. 10 Tooltime – Blir mye spilt, men oppførselen i volten for Tom Erik Solberg nest sist gjør at vi tviler på om Bo Westergaard får denne ut i fra start…

Vår rangering : A : 15 B : 11-2-8 C : 9-10-1-3-12-14-4 D : 13-5

V76-2 : 3 Hellin Faxen – Har et rent gaveløp foran seg denne onsdagen, og for oss var bankervalget enkelt. Vi snakker her om en hest som vi ikke ser bort fra kan være aktuell for Solvalla om knappe 14 dager, og i fjor så travet den 21,2 fra dødens andre gang ut etter lang pause på nettopp Solvalla mot de beste… Rapportene på den etter pause er nå bunnsolide, og Jan Roar Mjølnerød er optimist direkte. Er kjapp i fra start, og her blir det tet mer eller mindre direkte. Da er dette løpet kjørt, og vi anbefaler et bankerspill på det varmeste. Blir utrolig nok ingen favoritt her, og det tar vi imot med en stor takk. Slikt kaller vi gaver!

Vår rangering : A : 3 B : 4-6 C : 1-5-2 D : -

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V76-3 : 6 Viktor K. – Småskummelt løp hvor det fort kan smelle. Ideen vår er bedre enn raden, og den gikk en voldsom 1000m etter galopp sist. Vi har faktisk 22,4/1000m på klokken. Oppfører den seg, og går feilfritt, ja, da dukker den garantert opp på foto mot denne gjengen. 9 Striks – Har vinnerform i kroppen sin, og den har vært fin de siste gangene. Står nydelig til her, og den kan få løpet. PASSES! 3 Granfaks – Er en litt småveik traver som vi overhodet ikke stoler på. Blir nok mye spilt pga den ble sittende fast sist. Kan gå, men for oss er dette ikke noe mer enn en liten outsider. 4 Hvindjerven – Har et drømmeløp foran seg, men den leter fortsatt etter formen. Senker fort denne gjengen om den bare viser litt form. PASSES!

Vår rangering : A : 6-9-3 B : 4-2-7 C : 10-1-12-8 D : 5-11

V76-4 : 11 Lille Jim – Denne kan være litt spennende om man jakter en som kan overraske litt. Den har gjort fine løp den siste tiden, og nest sist så henter den faktisk 20m tillegg på 5 Horgen Jerven (Var uheldig). Har altså gunstige betingelser foran seg nå, og den debuterer for Jan Martin Bjerring. Er ikke ueffen, og vi prøver oss med den som et frekt førstevalg. 5 Horgen Jerven – Er nok feltes beste hest, og den utvikler seg fint for tiden. Er ikke helt stabil, men feilfritt så har den en 28-tid i kroppen sin. MÅ I A-GRUPPEN! 6 Trø Flax – Kommer til Bjerke med bra rapporter i kroppen sin, og dette er en god hest i grunnlaget. Sliter fra tid til annen med aksjonen sin, men fungerer den så er den med i riktig ende. 4 Skar Lotta – Blir stadig bedre, og den er nybehandlet før denne oppgaven. Skal tidlig med på gardering. 7 Veels Balo – Vant lett sist, og den har litt inne. Sporet er bra, og den kan åpne. Er helt klart garderingsaktuell for dem som tar med noen hester.

Vår rangering : A : 11-5 B : 6-4-7 C : 1-3-10-12-9-2-8 D : -

V76-5 : 9 Lustra Loke – Har sett helt enorm ut i banen etter pause, og den virker fakta å utvikle seg strålende for tiden. Gjør den om løpene de siste to gangene så snakker vi om en flott mulighet, men så lenge det dreier seg om et amatørløp så tør vi ikke å la den stå alene. 7 Skeie Kongen – Gikk et solid løp etter galopp sist, og den holder sin fine form. Erik Killingmo har lyst å teste den skoløs på onsdag, og slikt er selvfølgelig spennende. Nils Olav Holm er en av de beste som kusk i dette feltet, og Skeie Kongen er motivert. 3 Baugen J.R. – Dette er ingen dum traver, og den vant lett sist. Hadde et OK fjorår, og den står litt spennende til her. Kan overta om favorittene skulle gjøre seg bort. 1 Løvland Spøken – Er BETYDELIG bedre enn raden, men den virker omtrent umulig å sveive inn. Tas med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 9 B : 7 C : 3-1-8-6-5-2-10-4 D : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-6 : 10 Macho Look – Vi er litt inne på at det kan bli kjøring mellom favorittene, og dermed så kan dette åpne seg opp. Draget vårt har vinnerform i kroppen, og den er verdt litt oppmerksomhet. Avsluttet helt strålende på Momarken etter hinder på siste bortre sist, og vi hadde 09,5 s 500m på klokken som ubrukt. På Bjerke tredje sist så sitter den bom fast med rubbet igjen, og da var den ute mot Global Oracle/Migration. Hadde kun vel 2% av innsatsene når vi la ut dette tipset, og det blir helt feil for oss. OBS! 5 Global Oracle – Har HC Holm ambisjoner med på onsdag. Global Oracle er nybehandlet, og HC vil til tet. Har ikke vunnet løp på 14mnd, og det gjør oss noe usikker. Har dog kapasitet til å legge dette feltet på rygg, og den skal ikke bli lett å plukke ned fra tet. 7 Migration – Var helt fantastisk sist etter at den måtte gjøre all jobb selv. På onsdag lukter det igjen et tøft opplegg, og vi er langt fra sikker på om favoritten vinner dette fra dødens. På onsdag så garderer vi derfor denne mye spilte favoritten.

Vår rangering : A : 10-5-7 B : 11-4 C : 12-9-2-3-1 D : 6-8

V76-7 : 10 Miniera D’oro – Dette er feltes beste hest, og den er verdt noen kroner til brakodds i lukene! Var riktignok ikke på topp sist, men da møtte den også hester som er klassen over dette. Nå går den ned en klasse, og vi tviler på om Erik Killingmo hadde sendt den til start uten ambisjoner. Her er det mye «skalleløst» imot, og får bare draget vårt gå med i rygger så feller den fort denne gjengen på speed! 3 Deweyscamper – Gjør et toppløp sist i ganske tøffe omgivelser. Utvikler seg fint for tiden, og fra et bra spor så er den selvfølgelig tidlig aktuell! 1 Treatmenice – Blir som vanlig lite betrodd, men man skal være klar over at den har vunnet til 70x – 9x – 30x de siste åtte mnd. Er sylvass på speed, den er riktig ute, og med luker tilslutt så kan den overraske påny! OBS!

Vår rangering : A : 10-3 B : 1-2-6 C : 12-9-4 D : 8-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 8 Giant Star – Et åpent løp innleder i V5-spillet, og her er det fakta ikke mange sjanseløse. Draget vårt er en lovende 4-åring som nå har fått tre løp i kroppen etter pause. Ble felt av omstarter sist, og den rotet seg tidlig bort på galopp. Så bra ut i kulissene i etterkant, og den varslet form. Kan helt sikkert en lav 16-tid, og den er verdt oppmerksomhet! OBS! 11 Possibility – Har fått to løp i kroppen etter pause, og også her er det form i anmarsj. Ble aldeles for pigg bak bilen sist, og det endte med galopp. Leverer et knallsterkt oppløp etter dette uhellet, og den avslørte form. Fra andre omvendt så burde den nå komme seg OK avgårde, og den skal tidlig på. 1 Lightning Chip – Er MILEVIS bedre enn raden, men den er dessverre ikke til å stole på. Nest sist så gjør den et rått løp etter galopp, og da har vi 14,5 s 1900m på den etter feiltrinnet. Har en fin sjanse om den bare skikker seg!

Vår rangering : A : 8-11-1 B : 3-10-4-9 C : 12-7-2-5-6 D : -

V5-2 : 7 Walmart – Kom ut etter en lengre pause nå sist, og den gikk en sterk sisterunde i kulissene. Vi har 16,0 s 1000m på den, og da var det krefter igjen. Første omvendt i volten, helt riktig motstand, og den må bare prøves! 5 Afrodisiac – Er ustabil, og den var utrolig nærme galopp fra start sist. Tok nemlig noen tak, og det kunne like gjerne blitt en ny DG. Gikk dog et helt ok løp, men dette er ingen stjerne, og denne favoritten må vi bare gardere. 8 Primetime F. – Kom ut etter pause sist, og den gjør et fint løp i kulissene etter en dårlig start. Tidsmessig har den MYE å gå på, og klaffer det bare litt bedre enn sist så dukker den fort opp helt der fremme. 9 N.Y. Grande Terre – Gikk 18 fra dødens sist, men den trakk seg mye tilslutt. Fin hest som vi bestemt tror kan bedre enn vist. Disse 3-åringene kan plutselig forbedre seg mye, og med en trener som har sving på sakene i Geir Flåten så tør vi ikke helt å utelukke den.

Vår rangering : A : 7 B : 5-8-9 C : 12-3-6-4-1-10-11-2 D : -

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag