Frøyu Petter tar sin fjerde strake seier


Frøyu Petter jager den fjerde strake seieren i dag.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Frøyu Petter jager den fjerde strake seieren i dag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Frøyu Petter skal ha solide vinnersjanser. Vi spiller to bankere i dagens flotte V76-omgang på Jarlsberg.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 lørdag: Drømmelørdag med doble V75-omganger
V4 Øvrevoll:
Internasjonal lunsj på Øvrevoll
Onsdagens cupdobbel
: Favorittpreget hjemmedobbel
Onsdagens cupsingel: Mjøndalen jakter ny skalp fra Eliteserien
Midtukekupong: VM-start og hjemlig cup på ukens midtukekupong
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

Vi starter opp denne onsdagen med galopp fra Øvrevoll. Det internasjonale lunsjkonseptet det stopper på Øvrevoll onsdag og det er både V4 og V5 på menyen på landets eneste galoppbane. De to siste V4-avdelingene er identisk med de to første V5-avdelingene. V4 har spillestopp kl 12.20, mens V5 har spillestopp kl 13.10. Det er onsdag og betyr også V76. Men denne onsdagen er det Jarlsberg som er gjestearrangør siden Bjerke hviler ut etter den store OGP-helgen. V76-omgangen er meget fin, og spillestopp er som vanlig 19:00

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Petters største V5-bong suste inn
På Bjerke søndag fikk vi servert stor sport, men vi fikk også spilt inn litt cash. Dagen største V5-forslag med pris på 960 kroner, satt klokkerent og betalte tilbake 4323 kroner. Forslaget sto med 10 av 12 hester i bånn, og kunne fått mye mer da andrevalget vant.

Lerum med solid trøstegevinst i Harstad 10. juni
Det ble igjen servert meget sterke tips til Harstad, og vi var ytterst nære ordentlig storcash denne søndagen. Vår største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) inneholdt en femmer i den uløselige omgangen, og betalte ut Kr.27 708,-. Dessverre innfridde ikke vår banker, Polar Northug (ble nummer tre), og vi måtte derfor nøye oss med en solid trøstegevinst. Zetus (3-valg), og Lady's Blue News (odds 30,28) stod begge først på vår rank,

Dagens V76-omgang er svært fin spillemessig. Ikke mange bankeralternativer (som sist uke) Det er gode muligheter for at de med syv rette får solid avkastning. Vi har funnet oss to bankere.

Sjekk ut følgende: 

Nok en gang, Petter!
1 Frøyu Petter
i V76-3 skal ha veldig fine vinnersjanser i dette løpet. Lome Elden-sønnen står i førstesporet, og jeg tror han forsvarer sporet sitt. Skulle 2 Mira åpne i trav kan den ta en lengde, men det vil bli muligheter for Petter og ta seg ut et spor tidlig da. Magnus Teien Gundersen kusket Frøyu Petter med bravur i den siste starten fra åttendesporet. Ikke alle mener Frøyu Petter passer på en sprint, men der er jeg uenig. Det virker som hesten orker til mål uansett opplegg på denne distansen. På mellomdistanse blir han ofte sliten ned oppløpet.

Formen til 7-åringen er strålende for tiden. Nest sist på Bjerke møtte Frøhaug sin traver på overkommelig motstand, men ble tatt i mot av Aas Balder, og måtte trave i dødens den første runden. Da det var igjen 4-500 meter kjørte Gundersen senior og Frøyu Petter seg til tet. Ned oppløpet var ekvipasjen i en egen klasse. Inntrykket var solid. Frøyu Petter har vært i solid form veldig lenge, men det virker som han utvikler seg stadig. Han virker topptrent for tiden, og dagens betingelser er meget fine. Hvis alt går rett for seg tar Frøyu Petter sin fjerde strake seier her. Jeg mener han vinner V76-3, og det blir dagens beste banker for meg dette.
Rangering V76-3: A: 1 B: 11-4-2-5-6 C: 10-7-9-8-3-12

Austevoll med formhest
11 Logial Elegance i V76-4 har en stor vinnersjanse. Hoppa har virkelig imponert meg i de to løpene hun har gjort etter pausen. Første gang ut ble hun sendt avgårde allerede på første bortre, og etter en ordentlig forsjering satt hun i tet gjennom den andre svingen. Vel i tet ble seieren aldri i fare. Hun så meget fin ut, og vant sprettlett med krefter spart. Nå sist ble hun derfor klar favoritt i V65-spillet på Klosterskogen. Og det med rette. Hun kom seg tidlig til tet, men ble voldsom pigg for dagen. Det ble meldt at den første 500 meteren gikk i underkant av en 12-tid. Det er fort på Klosterskogen. Allikevel var Logical Elegance overlegen. Motstanden var ikke all verden, men inntrykket var veldig fint på Katrine Blakkestad sin traver.

Dagens springspor er helt ypperlig da 5-åringen er rask i volten. Jeg ser klart for meg at hun vil være forbi samtlige hestene på sitt tillegg tidlig. Austevoll og Logical Elgance bør sitte i ryggen til strekhestene tidlig. Da kan faktisk Austevoll kanskje kjøre seg tidlig til tet. Om startsiden blir som jeg tror skal Logical Elegance blir ekstrem vrien å rå på i dette løpet. Sist hun hadde bakspor spurtet hun ned gode Royal Baby over oppløpet, og gikk en 14-tid. I en krevende omgang blir dette dagens nest beste banker. Dette blir og min V5-banker for dagen.
Rangering V76-4: A: 11 B: 6-2-4 C: 12-7-3-1-8-10-9-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V76-1 - Kaldblodshester. 2600 meter voltestart.
Startside:
Kun to hester på strek i volten her. Det ligger ann til at det er 2 Emil Mollyn som få føringen her.

Å hente 40 meter tillegg på 2 Emil Mollyn blir ikke lett, men jeg tror Bjerring sin 8 Lille Jim kan greie det. 9-åringen er i sitt livs form, og i dag river Bjerring av alle skoene. Dette er spennende. Åsajerven-sønnen virker til å være i hysterisk form for tiden. Sist på Bjerke var han meget god til fjerdeplassen i et V76-løp Ådne Odin vant foran Troll Solen. Dette er to meget gode heste, og Bjerring sin Lille Jim rekordforbedret seg for dagen. I februar spurtet 9-åringen forrykende ned oppløpet på Solvalla, og vant enkelt. Det var et løp med mange meget sterke konkurrenter. Det ligger ann til at hestene fra 40 meter tillegg får kontakt med strekhestene etter en runde, og Emil Mollyn skal jammen være helt på topp for å holde unna da. Lille Jim går alltid til mål, uansett distanse. Motivert tipsener!

2 Emil Mollyn skal være andrevalget i løpet, men i tet på en 2600 meter er langt i fra optimale betingelser for denne hesten. Jeg frykter oppløpet blir tungt for Glittum-traveren. 4 Kjempen er og høyaktuell i dette løpet. Kihle-traveren gikk et godkjent løp sist, og er god nok til å vinne et løp som dette. 6 Wik Emil og 9 Sjø Kongen skal og regnes meget tidlig, til tross for det lange tillegget.
Rangering V76-1: A: 8 B: 2-4-6-9-1 C: 3-5-7

V76-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
1 Wanda Classic viste meget fin fart bak bilen sist. Hoppa holdt teten uten å bli kjørt noe voldsomt. 3 S.K.'s Mystic Titan er flink bak bilen, men jeg blir overrasket om hesten henter en lengde på 1. Hestene utenfor skal slite med å hente lengde på 1 eller 3, selv om 7 Gogo Hall er rask. Om Hamre kommer tidlig med sistnevnte kan jeg ikke tenke meg at Malmin slipper med 1. Jeg tror det er 1 Wanda Classic som vinner tetkampen og leder underveis.

1 Wanda Classic. Uavhengig av hvordan kusk Malmin velger å kjøre dette løpet vil denne hesten få et fint løp. Fra tet er vinnersjansene meget gode. Den tre år gamle hoppa har virkelig utviklet seg på en positiv måte. Hoppa var god i løpsdebuten, men kunne naturligvis ikke gjøre noe med Hillary B.R. Gangen etter fulgte hun svært solid inn til tredjeplassen på Bjerke, og tapte kun for to svært gode hester i Cathrine`s Chic og Aicha Revina (som ble nummer to bak Royal Muscle i auksjoinsløpet lørdag). Nå sist på Biri forsvarte hun sporet veldig enkelt, og ledet løpet rundt om. Stilen på Orlando Vici-datteren var mektig. Om hun er enda litt bedre i dag, tror jeg hun kan gå en meget rask tid på dagens bane. Hun skal være et klart førstevalg.

7 Gogo Hall skal være andrevalget i løpet. Selv om hesten tapte for en meget god hest sist, mener jeg at hingsten burde vunnet. Etter inntrykket i løpsdebuten nest sist trodde jeg dette var en ordentlig blåser som skulle rade opp. Gogo Hall er god, men blir ikke mer enn et andrevalg her.

Jeg tror det rekker veldig langt med disse to hestene. Det er dog snakk om 3-åringer dette, og plutselig kommer det noen uventede galopper. Uten tull tror jeg sterkt på at en av disse vinner, og står på to hester på de fleste forslagene.
Rangering V76-2: A: 1-7 B: 2-6-3 C: 9-5-4-8

V76-5/ V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Startside:
Kun to hester på strek her. Om 1 Lykkje Tora løser i trav tror jeg det er denne som fører ann. 2 Stuve Sky vil nok ha ryggløp etter en pause på et halvt år.

7 Moi Edel kom tilbake etter åtte måneders pause sist på Sørlandet, og så meget fin ut. Hun koblet et råsterkt grep ned oppløpet, og vant veldig enkelt. Inntrykket var solid. Hoppa slet med mye galopper før pausen, men sist så det stabilt ut. 4-åringen etter Tekno Odin har mer enn nok av kapasitet, og hvis hun begynner å stabilisere seg kommer denne hesten til å tjene fine penger fremover. Jeg håper hun presterer på samme måte i dag, for da er vinnersjansene meget gode. Et klart førstevalg for meg.

11 Daragon gikk et meget sterkt løp sist, og rekordforbedret seg med 1,6 sekunder. Selv fra det lengste tillegget mener jeg Romtveit-traveren skal regnes tidlig. Dette er en av feltets klart beste hester. 1 Lykkje Tora og 2 Stuve Sky står begge på strek, og de står ikke tilbake for noen i dette feltet. Jeg mener begge må regnes tidlig.
Rangering V76-5: A: 7 B: 11-1-2-3 B/C: 5-6-12-10-13 C: 9-4-8

V76-6/ V5-3/ DD-1 - Varmlodshester. 2100 meter voltestart.
Startside: 6 Lighthouse West
er meget kjapp fra start, og skal normalt ha solide tetsjanser. Hva gjør så Adrian Solberg Akselsen om Frode Hamre kommer tidlig med 7 Rapide Frecel? Selv om førstnevnte jobber hos Hamre tror jeg ikke han slipper. Lighthouse West har nemlig solide vinnersjanser fra tet.

6 Lighthouse West er i kjempeform for tiden. Hesten har egentlig prestert meget sterkt over en lengre tid nå. Vallaken kom ut etter en to måneders pause på Jarlsberg for to uker siden. Da satt han i femte utvendig, og ble med i angrep da det gjenstod 7-800 meter igjen. Ned oppløpet kom hesten i overlydsfart og så svært fin ut. Det var et stort forminntrykk. Derfor håper jeg Akselsen ser rett frem og sitter i tet i dette løpet. Da skal topphester som 9 Pebbe Simoni og 10 Photo Va Bene slite få slite med mitt førstevalg. 6 Lighthouse West blir min DD-banker for dagen.

9 Pebbe Simoni og 10 Photo Va Bene er to topphester som skal på forslagene. En meget lite spilt hest som kan vinne er 4 Seabreeze Ås. Hesten spurtet sterkt sist, og står fint til. Skal passes.
Rangering V76-6: A: 6 B: 9-10-4 B/C: 8-7-1 C: 3-2-5 D: 12-13-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V76-7/ V5-4/ DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
1 Normandie Royal kommer til å bli overflydd her. 3 Always So Easy har solide muligheter på å nå teten. 6 Pleasetellmewhattodo kommer garantert til å satse fremover tidlig, men jeg tror ikke Høitomt slipper teten fra seg med 3 Always So Easy. Dermed må nok Pleasetellmewhattodo nok en gang nøye seg med dødens.

I dette løpet velger jeg å trekke frem lite spilte 4 Jacobine Y. I Onsdags formiddag er 6-åringen kun spilt på tre prosent. Det er fullstendig feIL. Jacobine Y har løftet seg mange hakk etter at hun ankom stallen til Kim Pedersen. Nå sist galopperte hun bort tyve meter etter 100 meter. Midtfjeld, som kusket, satt seg sist innvendig etterpå. Hun ble som ventet sittende fast ned oppløpet, men da hun fikk åpning 50 meter fra mål spurtet hun sterkt. Hadde hoppa gått feilfritt hadde det nok blitt seier. Jacobine Y så enorm ut for dagen. Med litt klaff i dagens løp skal denne passes kraftig. Jeg håper og tror hun enten får andre eller tredje par utvendig.

Videre får 1 Normadie Royal plass på alle forslag. Hoppa så enorm ut sist på Solvalla. Om hun hadde hatt et bedre spor her, hadde jeg bankerspilt henne. Jeg frykter tredje, eller kanskje fjerde innvendig etter 500 meter. Hamre melder selv at han ikke skal ha dødens med henne heller. Andrevalg på kapasitet. 3 Always So Easy er trolig tethest, og må regnes her. Det samme må 6 Pleasetellmewhattodo, til tross for at det fort blir dødens på Heisholt-traveren.
Rangering V76-7: A: 4 B: 1-3-6 C: 9-2-8-11-5 D: 10-12