Hamre har V76-bankeren


Frode Hamre og  Royal Ice blir store favoritter i V76-3 på Bjerke onsdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Frode Hamre og  Royal Ice blir store favoritter i V76-3 på Bjerke onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Frode Hamre er som alltid høyaktuell på Bjerkes V76-onsdager. I kveld kusker han Nettavisens banker i en meget flott omgang.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Jägersro Galopp: Herlig galopp fra Jägersro
Oddstips 1:
City fortsetter maktdemonstrasjonen
Oddstips 2:
Drømmeutgangspunkt for PSG
Oddstips 3: Festen fortsetter med Griezmann
Tippetips:
Siste sjanse for bonuspotten
Langskudd
: Nå eller aldri for Malmö

TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

En strålende onsdag står foran oss med V4/V5-galopp fra Täby, og en sedvanlig jhøyinteressant V76-omgang fra Bjerke travbane. til helgen venter dobbel jackpot i V75 her hjemme fra Sørlandets travpark, det er ekstra V75 fra Solvalla søndag og både lørdag og søndag er det solide jackpotomganger i V65-spillet fra hhv Harstad (lørdag kveld) og Biri (søndag kveld)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sterke V76-tips
Sist onsdag var undertegnede meget godtgående med sine V76-tips her på Nettavisen før V76-7.Storskrellen 1 Quarnac De L'iton (femtevalg i V76-6 og markert kun på 4,3%) ble fanget opp på kun tre hester. Dessverre så fanget jeg ikke 6. valget 10 Ty Tinn i V76-7 og det mellomste V76-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 450) måtte derfor nøye seg med fem femmere (723 kroner per stk) og betalte tilbake 3 615 kroner. Hadde andrehesten i mål i V76-7 Egge Odin vunnet, ville det blitt fest og ca 20 000 kroner tilbake på det forslaget.

Slik er det å være travspiller, marginene er små stadig vekk og det gjelder bare å bla om og konsentrere seg like bra om neste mulighet. Onsdagens V76 på Bjerke preges av to store favoritter i hhv 4 Royal Ice i V76-2 og 4 Holene Odin i V76-3. Jeg var aldri i tvil om bankeren og setter mine penger på 4 Royal Ice i V76-2.

Hamre har bankeren
Nevnte Royal Ice skuffet kanskje ørlite på Bjerke nest sist, da han overtok teten fra Novel Broline runden fra mål, men likevel måtte se seg slått av denne oppunder mål etter at Novel Broline fikk sin åpning ut mot oppløpet. Var dog tilbake som overlegen vinner på Bjerke i den påfølgende starten og har en ypperlig oppgave på papiret i V76-2. Frode Hamre melder om toppform og mot denne motstanden er trolig også Royal Ice god nok til å vinne fra utvendig posisjon om nødvendig. 2 Royal Ice i V76-2 er Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag.
Rangering V76-2: A: 4 B: 3-9-1 C: 5-7-8 D: 6-2

Motivert storfavoritt
Det er ingen tvil om at 4 Holene Odin forsvarer sitt store favorittstempel i V76-3, og sprint og perfekt startspor svekker neppe mulighetene. Espen A. Schems flotte fireåring skuffet tredje sist i sitt første løp etter lang pause, men har sett strålende ut i to strake seiersløp nå.

Likevel velger jeg å gardere med 2 Roa Svarten som nå har fått noen løp i kroppen og som ser bedre og bedre ut og vant på overbevisende vis på Solvalla sist. Tom Erik Solberg gir neppe ved dørene dersom han får tet her og hesten kan utfordre storfavoritten. Derfor spiller jeg to hester i V76-3.
Rangering V76-3: A: 4 B: 2-9 C: 12-3-5-10-6-8-1-7-11

Solberg hele veien
Tom Erik Solberg er som vanlig godt forspent med vinnersjanser når det er travløp. I V76-5/V5-2 tror jeg han har svært god vinnersjanse med 1 Yazmina. Jeg hadde god tro på hoppa i V75-løpet på Leangen i siste starten og fra tet så ikke Solberg seg tilbake, men vant overlegent. Solberg får garantert tet her om han vil, og på det minste V76-forslaget og i V5-spillet bankerspiller jeg 1 Yazmina i V76-5/V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Første motbud på gardering blir for meg stallvennina 9 Todays Shotgun. Jeg hadde veldig god tro på hoppa sist på Bjerke, men normalt meget dyktige Dag-Sveinung Dalen gjorde feil filvalg inn i den siste svingen og kjørte regelrett bort seieren. Todays Shotgun er i knallform og går til mål.

På de større V76-forslagene betaler jeg også for 4 Cash Street som muligens kan få tet, dersom Tom Erik Solberg mot formodning velger ryggløp med 1 Yazmina. Cash Street har tjent mye penger i år, men er under stadig utvikling. 8 Tender Love var strålende og overlegen vinner av et lunsjløp på Bjerke i siste starten. Her er det klart skjerpet motstand og leit startspor. Men vallaken er tøff og med noenlunde klaff underveis, kan han vinne.

Formhestene 3 Speedmeister (mangler stadig det lille ekstra) og 6 Stormbringer G.T. (skjerpet motstand fra seiersløpet på Momarken og sjanseartet spor) er ikke sjanseløse, men får stå på venteliste onsdag.
Rangering V76-5/V5-2: A: 1 B: 9-4-8-3-6 C: 7-11-5-12-2-10

V76-1 - Varmblodshester. 1640 meter voltestart.
Skummel innledning i V76-spillet på Bjerke. Sprint og voltestart der den store favoritten 4 Enjoythefuture S.C. har trukket et meget kinkig fjerdespor i volta. Det kan bety startgalopp, men går startfasen greit lukter det seier.

1 Euforia har trukket førstesporet og voltespesialist Geir Vegard Gundersen misser neppe teten da. Er ingen stjerne, men bortsett fra favoritten er det jevnt over svak motstand og sprint er et pluss.

2 Mimi's Teeny Weeny skuffet litt som hardt betrodd på Biri nest sist og måtte slippe vel mye mot mål fra lederryggen på storfavoritten Avery. Klart forbedret på Jarlsberg sist, og onsdag setter Andre H. Stensen seg opp som kusk. Det er et pluss. Jeg stenger V76-1 på disse tre, og tror det skal være et bra lås.
Rangering V76-1: A: 4 B: 1-2 C: 10-8-5-3-7-9-11-6

V76-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Uoversiktlig monteløp venter i V76-4/V5-1, uoversiktlig i den forstand at det ikke vrimler av kanoner på startstreken.

Jeg har vært "etter" 12 Grundsvold Loke flere ganger i år, men på 14 starter i 2015 har fortsatt ikke Ottersen-traveren vunnet. Onsdag debuterer hesten i monte, og prøveløpet så veldig bra ut. Til tross for 40 meter tillegg setter jeg hesten først.

3 Smågodt er Kristine Kvasnes valg i løpet. Nå var hun kun meldt på 8 Bork Odina i tillegg, men fartsfylte Smågodt har en annen og galoppert fra seg en seier på to forsøk i monte. Her er det mye som tyder på tidlig tet. 1 Måleng Elden har stort sett bare galoppert i monte, men holdt seg på beina fra lignende forutsetninger 8. juli i år og da ble det seier.

7 Holt Gnist kunne ikke hente 20 meter på nevnte Måleng Elden den dagen, men har ellers levert jevnt over solide prestasjoner i monte. Gardering sammen med 11 Haugestad Storm somstadig gjør fine løp i monte.
Rangering V76-4/V5-1: A: 12 B: 3-1-7-11-8 C: 2-10-9-4-5-6

V76-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Startkatapulten 3 Monster Drive skaper utfordringer i dette eliteløpet, men jeg tror likevel Vidar Hop har de beste kortene med 1 Remee La Marc. Tilbake som en vinner på Jarlsberg nest og holdt fint til fjerde fra dødens på Viking Va Bene i siste starten på Bergen travpark. I et utfordrende DD-spill velger jeg å bankerspille 1 Remee La Marc.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Kapow Hanover så helt klar ut som vinner på Leangen i sin siste start, men fikk stumme bein mot mål og måtte se storoutsideren The Last Ticket slå seg forbi. Her blir det garantert et fint løp på Hamre-traveren og det blir min første gardering.

4 Mr. X.F. Royal har ikke vært på gammelt nivå i år,men spurtet fint til tredje i Bergen sist. Dersom Monster Drive når tet eventuelt at det blir høyt tempo, øker sjansene for vinnerhesten. 5 Winmecredit står litt sjanseartet til, men det gjorde han også foran V75-løpet på Klosterskogen 26. september. Da vant hesten. Fire hester på samtlige forslag i V76-4/V5-1.
Rangering V76-4/V5-3/DD-1: A: 1 B: 2-4-5-3 C: 6-8-10-7-9

V76-7/V5-4/DD-2 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
Vidar Hop og 1 L.J's Dreamcatcher blitt mitt førstevalg i en spillemessig strålende V76-finale. L.J's Dreamcatcher er nok ikke beste hesten på kapasitet i dette løpet, men står perfekt til på strek og da betyr det mest sannsynlig tet underveis. Var fin i seiersløpet på Jarlsberg sist og har en kusk som kan lure unna fra tet i dette løpet.

7 Moveslikeajagger blir spillefavoritt, og er den beste hesten. Men nå er det voltestart, tillegg og hesten har ikke startet siden derbyfinalen. Jeg nøyer meg med andrevalget. 12 Rose Garden står neppe særlig mye tilbake for Moveslikeajagger på kapasitet, men hoppa galopperer for ofte. Kommer denne seg feilfritt avgårde, har hun sugende avslutninger å by på.

5 Gary Volcano er en annen hest i toppform. Vallaken har ikke noe imot 2640 meter og er nok mer travsikker enn både Moveslikeajagger og Rose Garden. Kan vinne dette. Jeg stopper på fire hester i V76-7 på de mindre forslagene, men betaler også for kapasitetshesten 3 Lobster's Sam og flinke 8 Millroyce på det største.
Rank V76-7/V5-4/DD-2: A: 1 B: 7-12-5-3-8 C: 14-6-2-9-10-11-13-15