*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre styrer showet på Bjerke

Treårige Digital Star og Frode Hamre blir store favoritter i V76-2 på Bjerke onsdag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frode Hamre jakter årsseier nummer hundre på Bjerke i kveld, og kusker begge Nettavisens bankere i en herlig V76-omgang.

18.11.15 21:27

Sportspills meny onsdag:
V4/V5 Täby: Galoppeksperter i knallform
Oddstips 1: Nettavisen byr på nytt herlig tennisobjekt

Oppdatert onsdag kveld:
Det ble treff på to andelslag på Eksperten med lagnavn ”LeirvågV76siste” på Bjerke under onsdagens V76-omgang. Disse andelslagene er merket med at de vil kunne avvike fra spilleforslagene her på Nettavisen og hadde følgelig gardert både 7 Digital Star i V76-2 og 3 Denise F. Boko i V76-6.

Begge andelslagene hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890. Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner”.

En herlig onsdag står form tur med V4/V5-galopp fra Täby galoppbane i Stockholm og V76 fra Bjerke. Nettavisens galoppeksperter er i kalasform for tiden og på Bjerke er det Frode Hamre som sitter på nøkkelen for V76-suksess for Nettavisen. Hamre som har tatt 99 seire hittil i 2015 og runder 100 årsseire dersom han vinner løp på Bjerke onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Frode Hamre har to meget gode vinnersjanser innenfor V76-veddemålet på Bjerke onsdag og jeg velger å bankerspille begge to, da det noen meget utfordrende og krysskrevende løp i et par av de andre løpene.

Hoppe i kanonform
Jernhoppa 3 Denise F. Boko blir omgangens aller største favoritt, og da er verd å repetere at den største V76-favoritten har innfridd de seks foregående onsdagene. Nevnte Denise F. Boko har vist fantastisk form på slutten og står med to strake V75-seire. Begge over distansen 2140 meter. Onsdag er det sprint, men sjekker vi statistikken til Denise F. Boko på sprintløp i år, så har hoppa vunnet samtlige tre sprintløp hun har gått på norske travbaner i år. Det siste var et V75-løp på Bjerke 13. juni i år og motstanden var ikke dårlig den dagen. Spor tre bak bilen er perfekt og trolig er Denise F. Boko god nok til å vinne fra dødens også om nødvendig. Jeg bankerspiller 3 Denise F. Boko i både V76, V5 og DD.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 3 B: 6-2-8 C: 7-4-1-5 D: 9-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Treåring av rett sort
Frode Hamre trener og kusker også min andre V76-banker. Treårige 7 Digital Star hadde kun vært en i mengden av Stefan Melanders mange treåringer i år, før han kom i Frode Hamres trening på sensommeren. Melander som har ca 150 hester i trening får kanskje ikke like god tid med alle, og således er det kanskje ikke så overraskende at Super Photo Kosmos-sønnen har utviklet seg så bra i Hamre-regi.

Innledet med sterk andreplass ettet tøft løp på Sørlandet i årsdebuten, men har siden tatt tre seire på overbevisende vis. Møter ikke noe veldig tøft selskap i V76-2 og selv fra spor sju bak startbilen er gode sjanser for at Digital Star sitter i tet etter noen hundre meter. Uansett må dette være en topp vinnersjanse og jeg bankerspiller også 7 Digital Star i V76-2.

De som eventuelt ønsker å gardere skal i første rekke ta med seg 9 Canadian Rolls som er en bra treåring. 3 S.J.'s Victoria var flink i seiersløpet på Jarlsberg sist, men møtte usedvanlig svak motstand i det løpet og var langslått av nevnte Digital Star nest sist.
Rangering V76-2: A: 7 B: 9-3-2-5 C: 4-10-11-12-6-1-8

Stor favoritt, men....
I V76-4/V5-1 kommer 2 Mc Vet til å bli stor favoritt. Den kapable femåringen har skikket seg vel i sine tre siste løp, men var sjanseløs mot gode Happy Petter sist. Står flott til på strek, men risikerer å måtte trave utvendig for 1 Cantab G.T. da kusk Arild Eggen på forhånd sier han vil sitte i tet med denne.

Det kan bane vei for noen gode tilleggshester, deriblant 6 Cæsar B.R. Trener Morten M. Ottersen kusket selv hesten i hans første løp etter fire måneders pause på Biri 25. oktober. Han valgte å svare tet for enhver pris, og det naturlig nok syre til slutt, men likevel en sterk tredjeplass. Sist ble det meste feil. Vidar Hop opp som kusk onsdag, første motbud til den store favoritten.

9 Thai Voyager radet opp seire tidligere i år, men har mistet formen etter sommeren og vært ute i årgangsløp i tillegg. Bra startspor fra 20 meter tillegg her, og skal regnes på gamle meritter. 5 Moveslikeajagger skuffet sist, men har kapasitet er en gardering. Både 11 Sonador og 10 J.C. Superstar er ujevne i prestasjonene, men begge har et høyt maksnivå og begge blir med på våre forslag.
Rangering V76-4/V5-1: A: 2 B: 6-9-5-11-10 C: 1-4-8-3-7-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eventyrlig formtopp
I V76-7 er det 13 hester til start i det som på forhånd kan se litt uoversiktlig ut. Men formsterke 6 Alsaker Piril har funnet en eventyrlig form nå, og møter klart enklere motstand enn i sine to siste løp. Førstespor på tillegg går helt fint for hesten er kjapp i vei, og blir ikke alt feil her, er det trolig duket for 6 Alsaker Piril og Vidar Hop i V76-7.

Hovedutfordreren står på strek og heter 3 Kleppe Manden. Nå har det kanskje ikke gnistret av hesten i Sverige i de siste løpene, men her kan det bli tidlig tet og derfra yter som kjent de fleste hester gjerne litt ekstra. Jeg nøyer meg med disse to på de to minste forslagene.

På de større betaler jeg også for storoutsideren 10 Høiby Krissa som dukker opp i regi Trond Anderssen. Denne dama har fart som rekker og møter faktisk ganske så overkommelig motstand bortsett fra de to favorittene. Det evige uromomentet 8 Sagi Allvinn får også plass på de største forslagene. På kapasitet er hesten mer enn god nok, selv om formen er usikker.

11 Junifaks blir mye spilt, men burde og skulle vunnet sist etter et helt optimalt løpsopplegg underveis. Jeg setter denne på venteliste nå, da vinnerstinget ser ut til å være borte nå.
Rank V76-7/V5-4/DD-2: A: 6 B: 3-10-8 C: 11-4-13-9-14-5-2-11-12

V76-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Meget vrien innledning på onsdagens V76-omgang, og jeg markerer for åtte hester på samtlige forslag, uten at jeg føler meg helt trygg på at vinneren er markert.

Nytente 10 Ingerø Mari blir min favoritt. Jeg så på henne som det eneste motbudet til min lunsjbanker Bork Juni på Bjerke forrige torsdag og når Bork Juni forsvant i startgalopp, var det duket for Ingerø Mari. Har hevet seg mye de siste månedene og 2100 meter er ikke noe problem i den formen hun er i nå.

13 Billy Kravall er en annen formhest som er flink til å holde farten. God toer bak Rakkerfanten nest sist, og skal tidlig på. 11 Blessomen har ti trippelplasseringer i år, men kun to seire. Møter enklere motstand enn vanlig og kan vinne nå. Fra strek er 5 Skogs Balder tidlig aktuell. Hesten har fin form, men er kanskje litt vond å vinne med.

7 Major Stjernen er nok best på sprint, men her er det ikke mange vinnerhester på farten og Kolle kommer til å kjøre sparsomt underveis. 1 Engli Ilmina (fortsatt mye bedre enn raden), 3 Jerv Stjerna (står fint til og er i form) og 9 Storler Gutten (strålende form og kan få en sjelden seier her) er de to siste jeg markerer for i en meget åpen V76-1.
Rangering V76-1: A: 10 B: 13-11-5-7-1-9

V76-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Folkehesten Klosterskogen 11 Mjølner Oda hadde en strålende periode tidlig på sommeren og vant da også to løp i juni. Utover sommeren forsvant formen, men sist onsdag på Bjerke var det tegn til bedring igjen. I et meget jevnt kaldblodsløp i V76-3 setter jeg hoppa først.

Kapasitetshesten 10 H.G. Jerv blir mitt andrevalg. Debuterte overraskende nok for Jan Martin Bjerring på en sprint, noe som aldri har vært hestens favorittdistanse og det endte da også i startgalopp. Klart forbedret sist torsdag på Klosterskogen der hesten knakk storfavoritten Eldjon fra dødens, men ikke kunne svare smygkjørte Moi Jerka og Tuvansin mot mål. Litt mer is i magen fra Bjerring her og H.G. Jerv er med i seierskampen.

2 Wrons Frigg er den sannsynlige tethesten her. Nest sist på Biri blåste hesten til tet fra åttendespor bak bilen på Biri og hadde kun seiersgrossisten Lustra Loke foran seg i mål. 4 Valle Åsa var like bak Wrons Frigg i Biri-løpet og fulgte opp med brukbar innsats på Bjerke i starten etterpå. Fint startspor her og kan være med i kampen om seieren.

5 Odin Vinter blir trolig spillefavoritt. Jeg setter hesten litt ned på rangeringen, men spille uansett fem hester på samtlige forslag.
Rangering V76-3: A: 11 B: 10-2-4-5 C: 1-6-8-9-3-7

V76-5/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Hoppeløp.
5 Zeema Zamar fikk sin meget fortjente seier sist etter en rekke fine løp den siste tiden. Malmin varsler offensiv kjøring og får kanskje overta tet på et tidlig tidspunkt. Da er nok mye gjort og ingen tvil om at 5 Zeema Zamar er et bankeralternativ onsdag. Men hoppa har galoppert mye i år og jeg velger å gardere litt.

Først og fremst med 7 Dream On Plush som er ei treårshoppe av rett sort. Gjorde et praktløp til seier tredje sist i et av kvalifiseringsløpene til Hoppekriteriet fra dødens. Ikke like god i finalen og galopperte fra start i siste starten som var et kvalløp til Norsk Oaks på Momarken. Rapporteres å trene fint, og selv om sporet kunne vært bedre kan hun utfordre favoritten og jeg står på disse to på de to minste V76-forslagene.

På de største forslagene betaler jeg også ytterligere to hester. 12 Moviestile er nok best når hun får være med der fremme direkte, men har form og med klaff underveis, kan hun rekke fram. Svenskegjesten 6 Eugenie Diamond har stort sett vært kusket av Peter Strømberg og gjestet Norge mange ganger før. Er ikke så verst denne dama og onsdag setter Tom Erik Solberg seg opp som kusk. Det er så spennende at jeg betaler på de største forslagene.
Rangering V76-5/V5-2: A: 5 B: 7-12-6 C: 3-10-1-2-11-8-9-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.