*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Høitomt har bankeren i herlig V76-omgang

Jaccaroo (som her vinner et løp på Bjerke med amatørkusken Nils-Erik Frøhaug) har en flott vinnersjanse i V76-4 på Bjerke onsdag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Onsdagens V76 på Bjerke er ikke lettløst. Landschampion Eirik Høitomt kusker Nettavisens banker.

02.12.15 19:13

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Jägersro Galopp:
Ny galoppsuksess onsdag?
Oddstips 1:
Oppturen fortsetter for Liverpool
Oddstips 2: Bordeaux er elendige borte
Oddstips 3: Barcelona sender lilleputtene hjem i skam
Tippekupongen: Klopp har fått skikk på Liverpool
TV-kampene: Dette er ukens oversikt

Onsdag er ensbetydende med V4/V5-galopp på ettermiddagen og V76 på Bjerke til kvelden. Jägersro galoppbane i Malmö avvikler sin siste løpsdag for året onsdag og dette er også en bane Nettavisens galoppeksperter har hatt stor suksess med gjennom hele sesongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stjernetreff i lunsjen på Mantorp mandag!
Rolf Lerums største V4-forslag på Mantorp mandag (innl.pris kr 864,-), satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende 51 393 kroner. På Eksperten ble det treff på seks av våre andelslag. To andelslag i fire andeler a kr 250, to andelslag i fem andeler a kr 200 og to andelslag i fire andeler a kr 300. og de som kjøpte en andel i ett av disse kunne altså kvittere ut mer enn 10 000 kroner hver seg.

Deilig treff på Leangen 29. november!
Det ble også solid klaff på tipsene til søndagens store jackpotomgang i V65-spillet på Leangen. Det mellomstore V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) suste inn med seks rette på Leangen og betalte tilbake kr 9 058. 15 andelslag med lagnavn Leirvågs V65superjackpot (pris per andel kr 100, 200, 250, 300 og 500) traff og betalte hver seg tilbake drøye 9 000 kroner.

Tre systemspill gikk også også inn. To stk fire andeler a kr 1500 – det betalte kr 10 125 tilbake. Et stk fire andeler a kr 1000 – det betalte tilbake kr 9 834.

Solid også i DD
Også i DD-spillet ble det solid gevinst. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake kr 1581, mens det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake 3 161 kroner.

Systemklaff Klosterskogen
Det ble klaff for mitt V65-systemspill til Klosterskogen torsdag. Systemet som var i fire andeler a kr 1000 og hadde en innleveringspris på kr 3 914, betalte ut kr 33 304. Storoutsideren 5 Sanner Sid (sjuendevalg og markert på kun 2 prosent) hadde jeg rangert som fjerdevalg og denne var også med på kun fire hester i V5-spillet.

Bra V75-klaff Drammen
All den tid det var dobbel sjuerpott i Drammen lørdag, så komponerte jeg også et V75-spill på Eksperten. Der bankerspilte jeg 1 Baritron i V75-2. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 og et systemspill med fire andeler a kr 1000, satt klokkerent og betalte hver seg tilbake ca 8 800 kroner.

Første gang med Høitomt
Det skulle bety at undertegnede holder solid tipsform om dagen, og det trengs sannelig foran onsdagens meget utfordrende V76-meny på Bjerke. Det er en meget vrien omgang og bankerkandidatene glimrer definitivt med sitt fravær. På slike dager er det alltid godt å støtte seg til Eirik Høitomt. Jeg bankerspilte ham med Quickwin på Klosterskogen fredag og med Love Lloyd i lunsjen på Klosterskogen tirsdag og i kveld skal Høitomt for første gang sette seg opp bak Bo Westergaard-trente 6 Jaccaroo i V76-4/V5-1.

Bra sjanse til å lede hele veien
Jaccaroo som vant sitt siste løp sammen med amatørkusken Nils-Erik Frøhaug på Bjerke i et amatørløp 12. september. Jaccaroo har gjort to starter etterpå det. Først ble hesten fjerde i tøffe omgivelser på Solvalla 30. september, mens det endte i startgalopp på Bjerke 21/11 når hesten gjorde sitt første løp etter to måneders pause. Spor seks i volta i kveld, og hovedopponenten 8 She's My Dream står i bakspor. Svært mye tyder på at Eirik Høitomt kjører seg tidlig til tet, og da taper normalt ikke 6 Jaccaroo V76-4/V5-1. Jeg bankerspiller 6 Jaccaroo i både V76-spillet og V5-spillet.
Rangering V76-4/V5-1: A: 6 B: 8-10-3 C: 2-4-6-9-5-1-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Låser på to i innledningen
V76-1 er et treårsløp for varmblodshester i lavt grunnlag og der låser jeg to hester. 5 S.M.K. Spirit har hevet seg mye den siste tiden. Galopperte fra seg seieren oppunder mål nest sist på Biri, og fikk sin fortjente seier i et lunsjløp på Bjerke for 14 dager siden. Viste flotte startferdigheter i det løpet og er den trolige tethesten i dette løpet. Bra vinnersjanse.

Men jeg må ha med 4 Julicana som imponerte i seiersløpet sist på Biri. Hoppa har ikke testet bilstart enda, og det er ikke kjempeoverraskende om denne får føringen. Julicana har uansett vist at hun kan gjøre litt jobb selv og er det klare motbudet til favoritten.

De som eventuelt ønsker videre gardering, skal først og fremst ta med seg 2 Goneinaflash. Super Photo Kosmos-sønnen til Charlotte Myren Tuverud overbeviste med sterk seier fra dødens til 33 ganger pengene i sin siste start, men møtte svak motstand den dagen. Opp en klasse nå, men er aktuell som tredjehest. 1 Nico Lane var sjanseløs mot 4 Julicana sist på Biri til tross for et klart bedre løp underveis, og må heve seg litt for å kunne vinne dette, dersom favorittduoen holder seg på beina.
Rangering V76-1: A: 5-4 B: 2-1 C: 9-10-6-8-7-11-12-3

Klart skille på hestene
V76-2 er et monteløp med kun ti hester til start og her synes jeg tre hester skiller seg klart ut.

Spillefavoritt og min favoritt blir 8 Moe Frygg. Hesten har vist veldig fin moral i de siste monteløpene og er i de beste hender sammen med Kristine Kvasnes. Skal hente 20 meter på formsterke og gode montetravere som 5 Heimly Odin og 6 Smågodt som begge kan utfordre favoritten. De tre ser ut som et sikkert lås i V76-2.
Rangering V76-2: A: 8 B: 5-6 C: 4-10-1-2-7-9

V76-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Hoppeløp og sprint og for første gang i karrieren skal Bo Westergaard-trente 4 Charisma K.W. ut på denne distansen. Har møtt de beste treårshoppene gjennom stort sett hele sesongen, og gjort en rekke fine løp, men manglet det siste lille for å matche dem fullt ut. Er kvikk i vei og den sannsynlige tethesten i dette løpet, og selv om hoppa har vært syk siden forrige starten, må dette være en topp vinnersjanse og en mulig bankerkandidat.

Jeg garderer kun med 5 Wikileaks og Frode Hamre. Denne dama norgesdebuterte med tredjeplass på Sørlandet etter å ha måttet trave utvendig for gode Sunrise Yankee. Hamre varsler skoløs og amerikanervogn i kveld og dette er den klare hovedutfordreren til 4 Charisma K.W. Jeg tror disse to gjør opp om seieren i V76-3.
Rangering V76-3: A: 4-5 B: 2-11-9 C: 8-3-1-7-6-10

V76-5/V5-2 - Kaldblodshopper. 2140 meter voltestart.
Åpent hoppeløp der jeg spiller seks hester på samtlige V76-forslag og lanserer 3 Torpa Mai som min ide. Antonsen-hoppa holder betydelig bedre form enn det programraden gir inntrykk av og uten galopp må hun være høyaktuell i dette løpet, fra sine fine utgangsposisjon på strek.

13 Vesle Carmen dukker opp i regi Eirik Høitomt. Denne har hevet seg mye i år og tross bakspor på tillegg, må hun være tidlig aktuell her. 5 N.S. Viras Lykke er noe variabel, men de dagene hun vil er hun bra og på slike dager, må hun duge i massevis i slike omgivelser.

1 Mira vant overraskende for Åsbjørn Tengsareid fjerde sist på Jarlsberg og står meget innbydende til på strek. Klart seiersaktuell. Formhestene 8 Areta Mollyn og 9 Trons Torila får også plass på forslagene. Begge kan vinne dette om det klaffer litt med løpsopplegget underveis fra 20 meter tillegg.
Rangering V76-5/V5-2: A: 3 B: 13-5-1-8-9 C: 4-2-11-12-7-10-6

V76-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
3 No Limit L.A. var en mulig bankerkandidat for meg, men Midtfjeld-traveren er ikke alltid like bøs og dermed velger jeg å gardere litt. No Limit L.A. er den trolige tethesten og på sprint kan han holde unna. Min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

9 Gary Volcano holder uforandret fin form og står fint til med bra rygger her. Burde vel kanskje vunnet sist for å fått fullt godkjent, men tapte for gode Gio Follo oppunder mål. Gary Volcano blir med på de to minste V76-forslagene.

5 Warrawee Persius kom helt feil på det i norgesdebuten og vi får nok se en bedre utgave av Hamre-traveren i kveld. Outsider. 4 Sonador har funnet toppformen igjen. Slo bra hester i seiersløpet på Bjerke sist og er aktuell igjen. 11 Super Bull har det gått store ord om, men hesten har foreløpig ikke levert voldsomt for stall Westergaard. Vanskelig startspor trekker ned.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 3 B: 9-5-4-11 C: 6-7-8-1-2-10

V76-7/V5-4/DD-2 - Varmblods. Norskfødte 3-åringer. 2600 meter auto.
Et svært åpent treårsløp avslutter kveldens V76 og her er det ingen helt sjanseløse. Jeg betaler for ti hester på det største forslaget.

6 Marchetti er garantert den beste hesten. Tredje sist gikk hesten i nærkamp med en så bra hest som Hickothepooh til tross for dødens på denne hele veien. Men hesten har ikke fungert like bra i de to påfølgende startene og trener Storås er usikker på sin hest.

5 Acolas holder flott form. Har tapt for meget gode Aron Neergård og Fabi Boko i sine to siste løp. Kusk Ole Johan Østre mener hesten har manglet det lille ekstra, men han glemmer at han har møtt hester han ikke støter på her. Acolas er kvikk i vei og det er et klart pluss i slike løp. 11 Kicking Classic har vist flotte tendenser i to strake seiersløp. Ellevtespor er ikke så ille, så lenge det er snakk om 2600 meter.

9 Sander Invalley blir spillefavoritt, men hesten hadde ikke vunnet i Drammen sist om ikke "halve feltet" hadde galoppert ut av den siste svingen. Må heve seg fra det løpet for å vinne dette. 10 Maserati Jetset har hevet seg i regi Tor Olaf Halle og har neppe minus av den lange distansen.

12 El Copero B.R. er litt vanskelig å sette inn i dette løpet, men inntrykket er at dette er en sterk type, som kan favorisers av den lange distansen.

Bak disse seks er det jevnt og de som har råd betaler for alle tolv startende i V76-7.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 6 B: 5-11-9-10-12 C: 7-2-1-4-8-3Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag