*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I kveld er det verd å spille på hest

Good's Of Norway og Kristian Malmin har en flott vinnersjanse i V76-6 på Bjerke onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Tidenes V76-pott på Bjerke onsdag kveld. Drøye 2,1 mill ekstra i sjuerpotten og en strålende meny venter.

30.09.15 19:08

Sportspills meny onsdag:
DD Bjerke: 50 000 kroner ekstra i gevinspotten
V4 Täby: Galoppfest med Carlos
Oddstips 1: Helproffe Atletico gjør jobben
Oddstips 2: City-marerittet fortsetter i Tyskland

TV-fotball: Høydepunkter i kø denne uken

En eventyrlig onsdag står for tur. På Täby skal Nettavisens galoppeksperter prøve å fortsette sin strålende tipsflyt, når det er både V4 og V5 på Sveriges største galoppbane.

Men det er uansett på Bjerke det er kanoninteressant å vært spiller onsdag. Det er tidenes tidenes V76-pott på Bjerke! Det er både jackpot (ingen utbetaling på seks rette sist onsdag) og samtidig skal bonuspotten fordeles på alle med 7 rette. Det betyr formidable 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høyinteressant er det også i DD-spillet. Ti onsdager på rad legger Norsk Rikstoto 50 000 kroner ekstra i gevinstpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble som ventet en favorittparade av de sjeldne på Bjerke sist onsdag og seks førstevalg og ett andrevalg ble det usedvanlig magre 72 kroner i utbetaling for sju rette og ingen utbetaling på seks rette. Så favorittpreget blir det garantert ikke denne onsdagen og jeg tyr til to bankere i jakten på deilige jackpotkroner.

Hovedbankeren min blir 6 Good's Of Norway i V76-5/V5-2. Hesten lurte meg og mange med meg når han tetvant et av Derbykvalene 2. september. I selve finalen ble det galopp. Sist onsdag hadde jeg litt feeling for at Good's Of Norway kunne vinne V76-finalen, men en knallgod Gigant Invalley ble rett og slett for god. Good's Of Norway hang godkjent med fra lederryggen til andreplass. Onsdag er det endelig sprint, noe som skal være en klar fordel for den meget startraske fireåringen og motstandsmessig er det også litt ned fra sist onsdag. Normalt blir dette tidlig tet og selv om Good's Of Norway ikke alltid er like bøs oppunder mål, skal dette være en strålende vinnersjanse. Jeg bankerspiller i V76-5 og i V5-spillet .
Rangering V76-5/V5-2: A: 6 B: 3-11-2-5 C: 8-9-1-4-10-7

Fjerde forsøk gjelder
Tre ganger tidligere i år har Nettavisen bankerspilt 8 Lome Oda som blir stor favoritt i V76-1. Ikke en gang har hoppa vunnet de gangene vi har bankerspilt henne. Likevel setter jeg pengene på henne igjen onsdag. Hun er i strålende form, feltet er lite, og kusken blant de beste. Møter noen bra konkurrenter, men ikke avskrekkende. I en omgang som er meget krysskrevende ellers setter jeg min lit til 8 Lome Oda og Svein Ove Wassberg i V76-1 og denne blir min andre V76-banker for dagen.
Rangering V76-1: A: 8 B: 3-7-9-6-5 C: 1-2-4

Klart beste hesten
Beste hesten er et prinsipp som kan være dyrt å praktisere når man spiller på hest. Men at 2 Reiug er best i V76-7/DD-2 er det liten tvil om, og normalt er han god nok til å slå motstanden fra dødens i dette løpet. Med tanke på at Norsk Rikstoto legger inn 50 000 kroner ekstra i gevinstpotten i DD-spillet onsdag, er det samtidig en spennende DD-banker å bruke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Utfordres kanskje mest av sine stadig ødeleggende galopper, men en feilfri 8 Roli Eld er neppe så langt bak på kapasitet. Hesten gjorde en formidal opphenting etter galopp sist og kan vinne. 5 Lykkerus var sjanseløs mot Reiug i ett av Derbykvalene 1. september, men er stabil og travsikker og var meget bra i seiersløpet sist. Jeg tror disse tre hestene gjør opp i V76-7 og står på tre hester på samtlige spilleforslag, men bruker altså 2 Reiug som DD-banker.
Rangering V76-7/DD-2/V5-4: A: 2 B: 8-5 C: 3-4-10-11-9-7-6-1-12

V76-2 - Stallansatte. Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Stallansatteløp og i slike løp liker jeg å spille Magnus Teien Gundersen. I dette løpet er han betrodd oppsittet bak Bo Westergaard-trente 3 Adam W. Har fått to tøffe løp på slutten i vesentlige tøffere selskap enn dette. Taktisk gode Magnus vil garantert kjøre et fint løp her og jeg setter hesten først.

8 Dex Dexter prøvde seg i Derbykval, men strakk ikke til der. Var sjanseløs til å utfordre kapasitetshesten Mc Vet i et V76-løp i siste starten, men gjorde et bra løp. Åttendespor bak bilen gjør det sjanseartet her, men formen er solid. 1 Speedfighter E. ble offer for en meget sjelden bortkjøring av ellers svært så dyktige Kristine Kvasnes i siste starten på Jarlsberg. Solid i to strake seiersløp før det og et opplagt kryss her.

På de større forslagene betaler jeg også for variable 4 Juanita Love S.K. Kusk Hans Jørgen Eggen innfridde med Nettavisens V65-banker Tornerose Gardenia mandag og da kommer det gjerne en seier til på direkten. Juanita Love S.K. har et bra maksnivå og kan være tethesten her.
Rangering V76-2: A: 3 B: 8-1-4 C: 9-2-10-6-5-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-3 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
Kaldblodshester i lavt grunnlag, få profiler, voltestart og sprint. Her lukter det trøbbel, men jeg prøver å komme meg gjennom på hhv tre, fire og fem hester på de ulike spilleforslagene.

5 Egge Faksa blir min favoritt. Femte sist avviste hoppa enkelt svært gode Opera mot mål på Momarken og tok en sterk seier. De fire neste løpene har ikke gitt en krone innkjørt, men samtidig har hun galoppert seg vekk et par ganger. Sprint passer utmerket og dette kan være tet hele veien.

4 Bork Juni varsler Vidar Hop minimum 50 % galoppfare for, men Hop'n har løst verre utfordringer. 6 Troll Jærven gjorde et sterkt seiersløp på Biri fredag tross galopp. Bra startspor her og kan legge på til to.

1 Børke Vinna er litt på og av i løpene, men står meget fint til og har uten tvil fordel av sprint. 10 Missingmyr Stjernen har fortsatt ikke vunnet, men her er det billig imot. Vi streker på det største forslaget.
Rangering V76-3: A: 5 B: 4-6-1-10 C: 3-8-9-2-7

V76-4/V5-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Jackpotomgangens store spillenøtt, der åtte hester får plass på mitt største forslag, uten at jeg føler meg helt trygg.

8 Bluegene blir mitt sjansepregede vinnertips. Hoppa gjorde et bra løp til andre nest sist og fulgte opp med en sterk innsats til femte etter et løp store deler i dødens sist. Får hoppa litt mer hjelp på veien her, kan karrierens første seier være et faktum. 7 Escaped var knallgod tidligere på forsommeren, men er neppe på det nivået nå. Her er det uansett billig imot for Forkerud-hetsen.

3 Balenciaga står med en svak programrad, men står nydelig til på strek. Skulle Gundersen prikke starten og komme seg feilfritt avgårde, kan treårshoppa utmerket godt lede dette løpet hele veien. 9 Blues Jam står med to seire på de fire siste startene. Kapasitetsmessig duger hun godt her.

På det største V76-forslaget betaler jeg for ytterligere fire hester. 11 Mika Stile er variabel, men god de dagene hun er som best. 10 Boleyn Ground viser stadig litt fremgang og har et bra startspor på 20 meter tillegg. 12 Kemas Starlight har tatt samtlige tre årsseire fra tet, nå er det 20 meter tillegg og bakspor, men viste form sist. 5 Madonna Mia var svak sist, men flink i de foregående startene.
Rangering V76-4/V5-1: A: 8 B: 7-3-9-11-10-13 C: 6-2-12-6-1-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Meget krevende varmblodsløp over tre distanser i V76-6, der jeg setter 4 Laugh At My Face først. Klart bedre enn raden og skal duge bra mot denne gjengen uten galopp.

Stallkompis 6 Nozler har vært ute i tøffe omgivelser i det siste, og møter klart billigere motstand enn vanlig onsdag. Skal tidlig på bongen. 12 Triple Crown har slitt med å komme tilbake i gammelt slag etter den alvorlige skaden, men viste fremgang sist. Greit at det var et billig løp på Biri, men hesten var solid vinner fra dødens.

3 Kain Face er den sannsynlige lederhesten fra strek.Ikke hver dag denne byr seg til for fullt, men er verd en strek fra så fine forutsetninger. 8 Quincy Frontline og 7 Global Oracle er begge seierskandidater dersom det klaffer litt fra 20 meter tillegg.

Jeg står på seks hester på de større forslagene, men hester som 9 Bertie Invalley (litt på gang igjen nå), 11 Goldomaster (tøff oppgave fra 40 meter tillegg, men trives på Bjerke) og 5 Quickstile (finner ikke tilbake til fjorårsformen, men motstanden er ikke allverden her) kan ikke helt utelukkes heller i et strålende spilleløp.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 4 B: 6-12-3-8-7 C: 9-11-5-2-1-10
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.