Kongsvinger byr på travfest

Trespasser og Hans Chr Holm innfridde som vår V5-banker på Bjerke for to uker siden. Onsdag bankerspiller vi hesten i V76-omgangen på Kongsvinger.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Trespasser og Hans Chr Holm innfridde som vår V5-banker på Bjerke for to uker siden. Onsdag bankerspiller vi hesten i V76-omgangen på Kongsvinger. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Kongsvinger travbane er vertskap for onsdagens V76-omgang og byr på en sportslig og spillemessig herlig omgang.

Sportspills meny onsdag:
V4/V5 Øvrevoll: Superherlig meny på Øvrevoll
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball:
Sjekk ukens oversikt

Torsdag starter sommerens største travbegivenhet her hjemme når Jarlsberg travbane innleder sin storhelg med fire herlige travdager. Stort V75-stevne lørdag kveld og Ulf Thoresens minneløp som det store trekkplasteret søndag i en ellers stjernespekket V76-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdag derimot er det internasjonal V4/V5-omgang fra Øvrevoll og til kvelden er det duket for Kongsvinger travbanes årlige travkjøring, i år med V76 på programmet.

Det ble bra treff i V76-spillet sist onsdag på Bjerke, selv om vi var litt svake på  4. valget Striks i V76-7, så ble det SYV RIKTIGE på totalt seks andelslag. Fem flate andelslag (tre stk seks andeler a kr 332 – og to stk fire andeler a kr 500). I tillegg til et systemspill (fire andeler a kr 1500). Utbetalingen ble ca 15 000 for hvert av andelslagene. I tillegg så ble det spilt inn ca 10 000 på femmere på de andre andelslagene, og totalt ble det noe over 100 000 kroner innspilt.

Onsdag er det duket for den årlige totokjøringen på Kongsvinger travbane i Hedmark. Verd å merke seg er at det langt oppløp på denne travbanen, og det er ikke nødvendigvis en fordel å sitte i tet. I fjor var ikke V76 lansert som spill, og det var velkjente V65 som var spilleformen da. 27 788 kroner ble utbetalingen for seks rette den gangen.

Lettløst er det definitivt ikke onsdag, og vi "nøyer" oss med en banker denne onsdagen, kontra sist onsdag når vi lanserte to bankere. Treårige 5 Trespasser har en flott oppgave i V76-3 og bør ha en solid mulighet til å ta den tredje seieren i sitt fjerde forsøk i karrieren. Innfridde svært enkelt som vår V5-banker på Bjerke for to uker siden, og har sett veldig travsikker ut hittil. Debuterer bak startbil onsdag, men i følge kusk Hans Christian Holm burde det gå veldig greit. 5 Trespasser blir Nettavisens V76-banker på Kongsvinger onsdag.
Rangering V76-3: A: 5 B: 3-4-12-1 C: 6-9-11-10-2-6-8

Klar fordel Skogfari
I V76-2 tar vi sjansen på å stå på to hester og setter fireårige 11 Art Skogfari først. Pål Sem-trente Art Skogfari kom aldri inn i løpet sist fra 20 meter tillegg, men gjorde ikke noe dårlig løp. Har normalt klar fordel av det lange oppløpet på Kongsvinger og på det minste forslaget bankerspiller vi. 

Forvandlingsnummeret 5 Trollveikja må imidlertid med. Tre ganger på rad har vi ventet på at hoppa i gammel stil, skulle legge av mot mål, men hun har gått i strikkene hele veien inn i mål og vunnet såre enkelt tre ganger på rappen. Kusk Stenberg signaliserer ryggløp onsdag, og det lange oppløpet er et uromoment. Disse to skiller seg på forhånd klart ut og vi låser løpet på denne duoen.
Rangering V76-2: A: 11-5 B: 9-3-10 C: 1-7-6-4-2-8-12

Elegant styrer begivenhetene igjen?
16. juni lanserte Rolf Lerum 7 Elegant som en praktfull V65-banker på Sørlandet som et andrevalg i spillet. Sammen med gjestekusk Åsbjørn Tengsareid bar det rett til tet og seieren ble til slutt meget enkel. Onsdag er fast kusk Eivind Gravdal tilbake i sulkyen, men oppgaven er like fin. Treffer Gravdal i starten og kommer seg til tet, er trolig løpet kjørt og i DD-spillet bankerspiller vi.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V76 tar vi med 6 Finnskog Fokus allerede på det minste forslaget. Onsdag setter Eirik Høitomt seg opp som kusk på formhesten og det er mildt sagt spennende. Vi står på disse to på de minste forslagene, men tar med ytterligere to hester på det største.

Svenske 14 Solør Stegg har fart i overflod, men hesten viser også svært mye galopp. Selv fra 20 meter tillegg er han en seierskandidat feilfritt. 3 Alsaker Fantom er variabel, men kan få tet onsdag. Derfra opptrer Bø-traveren som en helt annen hest og da skal også denne på kupongen.
Rank V76-7/V5-3/DD-2: A: 7 B: 6-14-3-1-4 C: 10-2-8-11-12-13-15-5-9

V76-1 - Varmblodshester. 3000 meter voltestart.
Undertegnede har aldri lagt skjul på sin begeistring for 6 Jaccaroo. Nest sist bankerspilte jeg hesten på Biri i V65-spillet og jeg brukte også hesten banker på noen andelslag i V76-omgangen på Bjerke 27. mai. Da kunne ikke hesten hente tetløpende Novel Broline, men gjorde et kanonløp. Onsdag blir hesten stor favoritt i V76-1, men jeg velger likevel å gardere, da det er bra hester imot.

9 Red Mile Font har sett dunderlekker ut i to strake seiersløp og har garantert fordel av det lange oppløpet og den lange distansen. Første motbud. Fra strek vil garantert både 2 Ideal Va Bene og 3 Prince Lyon ha et ord med i leken. Førstnevnte har funnet en skikkelig formtopp og kommer til å fint løp fra strek. Prince Lyon gikk gjennom lydmuren som overlegen vinner av et V75-løp nest sist, men var ikke i nærheten av den prestasjonen sist. Kanskje får Prince Lyon overta tidlig her?

Anders Lundstrøm Wolden hadde en strålende lørdag på Leangen og vant to V75-løp. Her sender han ut nykommeren 7 Vicky Corner som har gode treningsrapporter i ryggen. Strekes på direkten.
Rangering V76-1: A: 6 B: 9-2-3-7 C: 1-5-8-4

V76-4/V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Lunefullt sprintløp venter i V76-4/V5-1, der vi setter 5 Tjøtta Mari først. Vi "rotet" oss vekk med et bankerspill på hoppa sist på Biri. 20 meter tillegg er nok ikke ønskemelodien for denne galopplystne dama, men her kan hun innta føringen tidlig og derfra gjør hoppa sine beste løp. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

8 Wrons Frigg har fortsatt ikke vunnet i 2015, men må være tidlig aktuell her. Har hatt en kortere pause nå, men er alltid godt forberedt etter hvile. 11 Helge Trollet er sparsomt starter til tross for at han er ni år. Gjorde kun seks starter i fjor, men vant tre av dem og fungerte i følge Kai Johansen veldig fint i prøveløpet. Lite spilte 6 Skauge Faks holdt koken flott fra dødens i siste starten på Klosterskogen. Møtte bra hester den dagen, og motstandsmessig ser det enklere ut her.

10 Enger Vinnto er variabel, men har fart til å vinne dette. 3 Morgen Stjerna ledet lenge på Bjerke sist. Sprint trekker opp onsdag, men det lange oppløpet er neppe til Steinseth-hoppas fordel. Svak motstand gjør at vi betaler for henne også.
Rangering V76-4/V5-1: A: 5 B: 8-11-6-10-3 C: 12-9-2-1-7-4

V76-5/V5-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Til tross for sprint og tolvtespor, setter vi 12 Hamptons først i dette løpet. Hesten gjorde et strålende seiersløp direkte etter tre måneders pause på Biri 23. juni og tok enkelt ned meget gode Moveslikeajagger. Med det løpet i kroppen og motstand som ikke skremmer, er det bra mulighet for ny victoria.

7 Adam W. kan kanskje overta teten tidlig. Men det er ingen garanti for det, og Westergaard-hesten har ikke utpreget seg som noen vinnerhest foreløpig. Var uansett solid toer fra dødens sist. 9 No Limit L.A. var lekker i seiersløpet på Momarken sist. Nå er det bakspor og det trekker ned, men Midtfjeld-traveren skal kunne være med i seierskampen her.

2 Audere Est Facere kan muligens sitte i tet. Men Gundersen-traveren har ikke sprudlet på slutten og vi lar denne stå på venteliste onsdag.
Rangering V76-5/V5-2: A: 12 B: 7-9-2 C: 11-1-6-10-5-3

V76-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
For fjorten dager siden ble vi vitne til et svakt eliteløp i V76-2 fra Drammen, der Shaman Star M. ledet fra start til mål. Dette eliteløpet er ikke mye skarpere. Vi velger å låse løpet på fem hester.

Under tvil setter vi 10 K.L.M. Buymethemoon først. Gjorde et fint løp til tredje sist onsdag, selv om han måtte slippe rygger til storfavoritten Well Built mot mål. Da var det full vei og klart bedre motstand enn dette, og selv fra spor ti skal Wolden-traveren ha en fin mulighet her.

9 Baldini sliter med å komme tilbake til gammelt nivå etter gaffelbåndskaden, men gjør fine løp. Også for denne gjelder det at motstanden er begrenset onsdag. 5 Pine News er en hest vi liker. Vallaken  til Ronny Rustad så fin ut som fastlåst i comebacket på Biri for tre uker siden og er en hest som går til mål. Ikke noe minus det på Kongsvinger.

3 Staffan Palema holder usikker form, men er den klare tetkandidaten i løpet, og her er det ikke mange som kan trykke opp farten underveis. 11 Azeem satt bom fast i årsdebuten på Biri, og gjorde et greit løp i taktikkløpet som Shaman Star M. vant i Drammen for to uker siden. To løp i kroppen nå og Azeem kan kanskje være verd en gardering. 
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 10 B: 9-5-3-11 C: 1-6-2-7-8-4-12