Loke baner vei for ny V76-suksess

Lustra Loke (t.v) og Thor Borg er Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag. F
Foto RJ/hesteguiden.com
Lustra Loke (t.v) og Thor Borg er Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag. F Foto RJ/hesteguiden.com

Det ble strålende uttelling for Nettavisens V76-tips sist onsdag. I kveld setter vi pengene på en kaldblodshest som jakter sin fjerde strake seier.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Jägersro galopp: Petersens duo er best
V5 Bjerke: Høitomt ser seg ikke tilbake
Tippetips: Nye cupbomber og 12 rette?
Tennis French Open: Kjempeodds på Ferrer og Nadal
TV-fotball: Oversikt over ukens TV-sendte kamper

Galopp fra Jägersro galoppbane til lunsj og V76-løp fra Bjerke travbane er menyen for spillerne onsdag. Det er kun V4-spill på Jägersro, mens Bjerke som vanlig byr på både V76, V75, V4 og DD.

Det ble en riktig fin onsdag sist uke, når undertegnedes aller minste V76-forslag (innl.pris kr 180) traff med sju rette og betalte tilbake 3 517 kroner. Sammen med en hel bråte andelslag på Eksperten ble det ca 150 000 kroner innspilt den dagen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I kveld er det flere bankerkandidater på farten og både 8 Tekno Jerken i V76-1, Bravo Turbo i V76-2, nytente 2 This Is It i V76-3 og forvandlingsnummeret 9 Lustra Loke i V76-5 er klare alternativer. Jeg velger meg sistnevnte som har sett helt rå ut i tre strake seiersløp.

Tar sin fjerde strake?
Den hesten starter altså i V76-5 og blir trolig omgangens største favoritt. I V76 er som kjent alt annet enn farlig, i den spilleformen kan bli gode penger selv om tre favoritter skulle vinne. Nevnte 9 Lustra Loke varslet forsåvidt form fjerde sist på Momarken (5/4) og således var det ingen bombe at hesten vant tredje sist på Momarken, etter en gnistrende avslutning. I de to siste seiersløpene har hesten vært dønn overlegen.

20 meter tillegg i kveld i et felt som kun teller ni startende hester og normalt er hesten overlegen denne gjengen. Har sett stabil og fin ut på slutten og tåler hardkjør underveis. Vi bankerspiller 9 Lustra Loke og Thor Borg i V76-4/V4-1.
Rangering V76-4/V4-1: A: 9 B: 6-5-1 C: 2-3-4-8-7

Kan få kamp av stallvenninner
I V76-3 er det stall Westergaards hopper det trolig kommer til å handle om og svært stor favoritt kommer 2 This Is It til å bli. Vi bankerspilte hoppa i V75 i siste starten på Biri (9/5). Suste til tet da og vant helt uanstrengt. Står nydelig til i spor to bak bilen og i V5-spillet bankerspiller vi.

Men i V76 velger jeg å ta med de to andre starthestene til Westergaard i dette feltet. 1 She's My Dream er neppe mye dårligere på kapasitet og holder denne dama seg på beina fra start, vil hun få et nydelig løp fra sitt innerspor. Leverte noen kruttsterke løp i vinter og er neppe langt bak This Is It kapasitetsmessig.

7 Kijafa har vært fantastisk god på slutten. Hesten som Deweyscamper og sist Peel And Stick har regelrett vært sjanseløse i de to siste startene og de hestene er ikke akkurat kasteballer. Spor sju er sjanseartet, men Kijafa er en vinnerkandidat her. Kanskje er det dumt å gardere 2 This Is It, kanskje er det tet fra start til mål, men de to hoppene jeg garderer med kan sannelig også flytte beina.
Rangering V76-3/V5-5: A: 2 B: 1-7-3 C: 11-4-10-6-12-9-8-5

Kan slå tilbake på direkten
8 Tekno Jerken hadde ikke vunnet siden 14. april 2014 når han endelig vant løp igjen 20. mai. Det er en hest undertegnede har jaktet lenge nå og når den endelig vant hadde vi gått all-inn på 9 Hellin Faxen i det samme løpet.

I kveld står Tekno Jerken 20 meter foran Hellin faxen fra start og blir stor favoritt. Litt andre forutsetninger i kveld. I seiersløpet sist var det kun seks hester med og bilstart og veien fram til dødens lå åpen for Tekno Jerken. I kveld har hesten bakspor fra start og da kan 9 Hellin Faxen hente tillegget nesten direkte. To hester skal være heldekk i V76-1, selv om 1 Pedrus står spennende til spormessig.
Rangering V76-1/V5-3: A: 8-9 B: 1-4 C: 5-2-6-10-7

V76-2/V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Formsterke 9 Bravo Turbo blir stor favoritt i V76-2, men han møter på noen gode konkurrenter og er ingen gitt vinner. Har vært veldig bra på slutten, men kanskje manglet det siste lille i finishen og vi tar med ytterligere tre hester.

Pausehesten 3 Gikling Lomeo trenger muligens en blåser i kroppen før han er seiersklar. 7. juli i fjor vant hesten direkte etter halvannen måneds pause på Leangen og dette er en hest vi liker godt. 5 Løkki Dino slo favoritten Bravo Turbo på Bjerke 6. mai, etter en strålende avslutning og hesten vant også sist på Sørlandet. Da kusket den lovende unggutten Per Vetle Kals og han kusker også i kveld.

11 Tori Huldra har eventyrlig form og kan vinne dersom hun er på skuddhold i sluttfasen.
Rangering V76-2/V5-4: A: 9 B: 3-5-11 C: 4-2-6-8-1-10-7

V76-4/V4-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
2 Tommycin viste at han ikke var noen bløff når han leverte et toppløp til andreplass på Bjerke i et V76-løp bak meget gode Baritron på Bjerke 13. mai. Måtte da trave i dødens underveis, i kveld er det ikke usannsynlig at Jørn Morten Kvikstad kan kjøre seg tidlig til tet og da er mye gjort.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Moveslikeajagger er en flott fireåring i Biri-treners Trond Lindbaks varetekt, men hesten kan risikere dødens i kveld og da er det opp til bevis i kveld. Kan vinne uansett, for denne er bra. Som tredje og siste hest, betaler vi også for kapasitetshesten 11 Whatsoflying S.S. Ellevtespor er naturligvis sjanseartet, men det kan løse seg underveis for dyktige Tom Erik Solberg.
Rangering V76-4/V4-1: A: 2 B: 4-11-1 C: 7-8-5-9-10-6-12-3

V76-6/V4-3/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
En urtapper 1 Story On Line holdt på å kneble vår banker Yankee Va Bene fra dødens sist onsdag og bekreftet igjen sin hysteriske form. Vallaken har endelig hatt tur med sportrekningen og kommer trolig til å forsvare sitt innerspor her. Møter dog tøff mostand, men er det naturlige objektet i løpet.

Ikke minst siden 8 Royal Ice blir klar favoritt. Hamre-traveren gjorde også et helsvett løp sist onsdag, men måtte strekke våpen for en strålende Punk mot må. Fra åttendespor også denne onsdagen, kommer det ikke til å bli noe gaveløp her heller og favoritten får kamp igjen. 

Fra Danmark kommer den fine fireåringen 4 Dave Briggs. Hesten har levert fine løp i Danmark og avsluttet strålende til tredje i et løp den tidligere Hamre-traveren Chocolate Day vant sist i Billund.

Med på gardering blir også 3 Flirtin Beach (holder sin hysteriske form og står flott til spormessig), 7 Ronato (opp til bevis i kveld, men har imponert i tre strake seiersløp her til lands), og kantballen 5 Fantasy D'Estino (helt bortglemt i kveld, men hesten holder kanonform og er mye bedre enn raden).
Rangering V76-6/V4-3/DD-1: A: 1 B: 8-4-3-7-5 C: 6-11-9-10-2-12

V76-7/V4-4/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er en rekke fine objekter på Bjerke i kveld og i V76-7/DD-2 kommer kanskje kveldens mest spennende objekt.

3 Scarlett Gede er ei hoppa det er lett å like. Kjennetegnes av sine råsterke avslutninger og sist på Bjerke avsluttet hoppa helt fenomenalt. Det er bra klasse på V76-7, men hoppa blir likevel neppe mer enn tredjevalg. DD-spillet i kveld er sjeldent interessant (herlig DD-1 også) og da klemmer vi til med bankerspill på 3 Scarlett Gede og Kristian Malmin i DD-2. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Global Oracle var hesten som vant løpet Scarlett Gede ble toer i på Bjerke 20. mai og blir spillernes favoritt igjen. Fra spor fire bærer det nok til tet igjen, og kan vinne igjen derfra. Vi garderer bredt i dette løpet og betaler for sju hester på det største forslaget.

10 Indoor Voices slipper forhåpentligvis å gå i dødens i kveld og da er Hamre-hoppa en tidlig seierskandidat. Stallkompis 5 Bruno Di Quattro har most lignende motstand før, men er er operert og har pauset.

1 Urban Barsk kom aldri inn i et V75-løp på Forus i sin siste start, men står svært så spennende til og har ligget i vannskorpen en stund nå. 8 Caprino B.R. og 12 Love Voice står begge svært sjanseartet til spormessig, men kapasiteten er uomtvistelig.
Rangering V76-7/V4-4/DD-2: A: 3 B: 4-10-5-1-8-12 C: 2-7-6-11-9