No Limit i en praktfull V76-omgang


No Limit L.A., og Per Oleg Midtfjeld har et riktig løp foran seg. _Foto Morten Skifjeld_Hesteguiden.com
No Limit L.A., og Per Oleg Midtfjeld har et riktig løp foran seg. _Foto Morten Skifjeld_Hesteguiden.com

Banker med flotte betingelser! Uspilte sjokk mot en av dagens tyngste! Bombe med form bedre enn rad! Vi gleder oss til en enorm omgang på Bjerke!

Sportspills meny:
Nabolaget: Bli med i sommerquiz
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en helt praktfull V76-omgang i vente på Bjerke denne onsdagen, og glem ikke at det ligger over 800 000 ekstra å venter på en alenevinner! Vi byr på flere supersjokk i omgangen, og jakter store kroner! Infoen på disse smellkaramellene må du ikke glippe! Bankeren fant vi i V76-4, og det meste taler her for at No Limit LA leder hele veien for sin kusk Per Oleg Midtfjeld. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en NY V4-suksess fra Sverige, og Halmstad mandag 13. juli. Våre korrigerte forslag etter strykning satt bra, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420 betalte ut fine Kr.3 982,-.

På Momarken tirsdag 14. juli så ble det servert MEGET STERKE V5-TIPS, og den lille-bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, den betalte ut Kr.1 306,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene på Bjerke:

V76-1 : 9 Blessomen – Har ikke direkte hatt marginer med seg på slutten, men formen er meget sterk. Avsluttet strålende nå sist, og da hadde vi 25,4 s 500m på klokken med krefter igjen. Kan felle alt med flyt! 1 Sikvelands Svarten – Får nok VELDIG mye spill på seg etter at den fikk en medhengertid på 26-tallet sist. Skrittet da i mål, og vi er usikker på om det løpet var bra for den unge kroppen til denne hesten. Har kun vært OK i løpene før det, og for oss er favoritten kun en liten outsider. 13 Haugs Tornado – Vant sist, og den var bra. Skal normalt sett bare løfte seg videre med et par blåsere i kroppen, og med flyt så er den ikke ueffen. Inn i a-gruppen, og den skal på bongen. For dem som jakter superskrellen : Ta med 12 Viljeblessen! Denne har nå fått tre løp i kroppen, og den virker MYE forbedret. Ble sittende bom fast nest sist, og nå sist gikk den helpigg i mål etter sene luker. Gunnar Austevoll har det med å skrelle, og vi blir ikke veldig overrasket om han gjør det igjen med en hest som er BETYDELIG BEDRE ENN RADEN!

Vår rangering : A : 9-1-13 B : 12-4-15-14 C : 10-6-3-5-11-8-2-7

V76-2 : 4 Rafolo – Er trolig den som sitter tidlig i tet her, og da er dette definitivt hesten å slå. Mistet travet, og feilet i tet i den siste svingen sist. Hadde kjempet om seieren, og gått langt ned på 11-tallet uten den galoppen. Nå er den behandlet før oppgaven som her er i vente, rapportene på den er fine, og vi føler den er motivert. 7 Premance Simoni – Skulle det bare bli litt kjøring her, ja, da er denne spennende. Er nemlig i toppform, og den gikk pigg i mål etter sene luker sist. Nå passer distansen bedre, og den kan felle disse på styrken med tempo. OBS! 6 Well Built – Er en herlig 4-åring under utvikling. Vant sist på en ikke optimal bane, mens den ble sittende bom fast nest sist. Må trolig gjøre grovjobben selv denne onsdagen, og den får stå som en stor outsider. 

Vår rangering : A : 4 B : 7-6 C : 3-8-5-1

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V76-3 : 8 Andova – Blir helt uspilt på onsdag, men vi velger å varsle skarpt! Vi snakker her om en hoppe som har hatt fryktelig mye utur den siste tiden, og den er milevis bedre enn raden. Nå sist ble den grovt sjenert til galopp, men etter denne galoppen så gikk hun helt gnistrende i kulissene. Vi har 11,7 s 900m på klokken, og hun var ikke helt tom på det. Distansen passer henne bra, og skulle det bare bli litt klaff på veien, ja, da kan bomben smelle. Her er det nemlig svært billig imot. 10 Yentl – Er i form, og dette er en gjeng som den har en veldig bra sjanse til å runde om alt går riktig for seg. Det ble feil for den sist, men da møtte den også betydelig bedre hester enn dette. Gangen før så vant den enkelt. Har TUNGE sisterunder når den er i form, og det at det trolig blir en litt subbete bane gjør ikke denne tøffe hoppen noe. OBS! 2 Elsa F.M. – Havnet i dødens på Backorder sist, og det går selvfølgelig ikke. Er variabel, men OK på sitt beste. Fra et perfekt spor så er den ikke borte om den er på topp.

Vår rangering : A : 8-10-2 B : 1-6-9 C : 3-5-12-7-11-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-4 : 2 No Limit L.A. – Har et nydelig løp foran seg denne onsdagen, og mye tyder på at den vil lede dette løpet rundt om. Trivdes ikke helt på banen i Kongsvinger sist, men den gikk uansett en bra tid. Gangen før så jogger den 14,4/2100ma fra tet. Her kan fort Per Oleg Midtfjeld få gjøre litt som han vil i tet, og da burde dette løpet være kjørt. BANKER! 3 ST. Michel Decoy – Matcher man mot Märtha-kval, og vi er klart inne på at Eirik Høitomt er interessert i ryggen på den store favoritten. Burde bli to fra en slik posisjon. 6 Varenne’s Image – Er veldig bra på sitt beste, men risikerer å havne utvendig leder her. Er ikke av de tøffeste, og i våre øyne er den da mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 2 B : 3-6-4 C : 10-1-9-11-5-8-7

V76-5 : 6 Delamain – Denne kan være litt spennende på onsdag. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den blir stadig bedre. Gikk en bunnsolid sisterunde nå sist, og tiden ble også veldig bra. Klaffer det med de rette ryggene underveis så er den giftig, og den prøves som et smellfrekt bud i helt riktige omgivelser! 10 Yankee Frecel – Er i veldig bra form, og den går til mål. Kunne ikke hente noe tilslutt sist, men da gikk den brennkvikt den siste biten. Hesten ser fin ut, og her er det VELDIG riktig imot. PASSES! 4 Shocking Day – Gikk riktignok 13,9/2040ma som en medhengertid fjerde sist, men hesten var likevel mye forbedret nå sist. Avgjorde da lekende lett på en bra tid. Eirik Høitomt hadde funnet en feil på den etter at han fikk den inn på stallen sin, fikset den, og vips så var den betydelig forbedret. Duger på kapasitet, og den må med på alt!

Vår rangering : A : 6-10-4 B : 1-3-2 C : 7-9-11-8

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V76-6 : 6 Global Rumor – Er under en strålende utvikling, og den var knallgod sist etter en «blodig» førsterunde i 13-fart! Kommer nå ut etter en liten pause, og slikt er alltid litt usikkert. Rapportene på den er dog fine, og her blir den normalt sett tidlig tet igjen. Kan opplagt holde unna om den ikke blir for stri. 10 Tommycin – Vi dobler imidlertid opp bongene, for denne er nemlig veldig bra. Har gjort solide løp de siste gangene uten å få vinne. Har hatt seg en liten pause, men Kvikstad har ambisjoner om å kjempe om seieren direkte. Dette er det soleklare motbudet, og vi dobler altså opp. 12 Super Bandit – Er god nok på kapasitet, men fersk kusk, og dårlig spor gjør at vi står over.

Vår rangering : A : 6 B : 10 C : 12-11-1-2-9-5-4-7-8

V76-7 : 4 Gylden Jenta – Meget interessant finale! Gylden Jenta er bra, og akkurat det er det ingen tvil om. Dog har den fått alle pengene på konto i løpet av kort tid, og på onsdag er det klart tøffere i mot. Kan selvfølgelig vinne, men nå finner vi verdi i å spekulere med et par ordentlige dypinger! 10 Trons Torila – Finnes det litt rettferdighet, ja, da får denne snart vinne. Har radet opp med bra prestasjoner, og den er i sitt livs form. Nå sist ble den sittende bom fast med rubbet igjen. Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og den må tas på alvor! 13 Frøen Oda – Er ute som et nest siste valg i spillet når vi la ut tipsene våre, og den blir heller ikke mye spilt. Her skal man dog være litt på vakt. Har gått ny bestetid i to løp etter pausen nå, og sist var den rett og slett smellbra etter en grov galopp. Feiler tidlig, og den havner sist. Kommer bunnsolid tilbake, og den gjør et sterkere løp enn noen gang. Vi har fakta aldri sett denne på et slikt nivå tidligere. Får den det litt billigere underveis nå, ja, da kan dette dette gå veien, og det til brakodds i lukene!

Vår rangering : A : 4 B : 10-13-3 C : 8-15-7-14-9-11-12-5-2

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V5-finalen:

V5-5 : 5 Ponpongirl – Dette skal være en veldig bra traver, og Bo Westergaard snakker varmt om den. Var syk sist så det løpet kan bare glemmes. Nå trener den strålende, og man forventer en flott innsats. Prøves som en frekkis i et jevnt løp. 2 Dribbling – Ble for hissig sist, og det ble melkesyre tilslutt. Tilbake til der den var nest sist så er den opplagt aktuell. Skal tidlig med. 4 Cloud Connected – Har funnet formen hos Tor Olaf Halle, og den skal passes. Har løftet seg mye den siste tiden, og den var meget positiv nå sist på en god tid. Bra kusk, og rett motstand gjør at vi streker tidlig.

Vår rangering : A : 5-2-4 B : 6-9-1 C : 7-8