Orlando Knick ordner V76-suksess


Frode Hamre er høyaktuell i V76-5, med sin Orlando Knick.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Frode Hamre er høyaktuell i V76-5, med sin Orlando Knick. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dagens beste banker i V76-omgangen på Bjerke blir kusket av Frode Hamre. Det florerer ellers av spillbare objekter!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Serieleder Brann ser seg ikke tilbake
V4/V5 Bro Park: Det er flotte spilleløp og store penger i luften i både V4 og V5 på Bro Park onsdag.
Oddsdobbel 2: Oppturen fortsetter for Glimt
Oddsdobbel 3: Fredrikstad må ikke komme bakpå
Oddstips Europa League: Marseille gir Atletico Madrid kamp
Tippetips: Rosenborg har tatt opp jakten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdager er som vanlig ensbetydende med galopp til lunsj og V76 på Bjerke til kvelds. Denne onsdagen er det Bro Park som er vertskap for galoppen, og V4-bongene være levert innen 12:45. På Bjerke er det alt i alt fire spilleformer vi kan spille til. Det er V76-omgangen som er det store høydepunktet, og her er fristen som vanlig 19:00. Merk at V4-omgangen til Bjerke starter opp allerede 18:10.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens V76-omgang er veldig fin. Løpene er meget jevne, og vi brukte lang tid for å finne bankeren. Valget falt til slutt i den femte avdelingen.

Toppinnats sist - vinner nå?
I V76-5 tror jeg meget hardt på at Frode Hamre vinner med 6 Orlando Knick. Dagens lange distanse er kun et pluss for den sterke Orlando Vici-sønnen. Jeg vet Hamre har ambisjoner med denne hesten, og innsatsen på Bjerke var virkelig strålende. Da sto han i et meget kjedelig åttendespor for dagen, og Hamre sendte traveren sin fremover direkte. Det kostet mye. Vallaken måtte gå i tredjespor de første 800 metrene av løpet. Vel i dødens, så synes jeg hesten gikk et meget sterkt løp til tredjeplassen bak Double Spin og Trust Boom Bay. Jeg husker godt inntrykket på hesten ned oppløpet på Bjerke femte sist. Han spurtet ned alt, og så ekstremt fin ut for dagen. Det virker som formen er bedre enn noensinne for 5-åringen i øyeblikket.

I dagens løp ser jeg for meg at stallkameraten til Orlando Knick, nemlig 2 Spicy Challenger blåser til tet, og deretter slipper til 6 Orlando Knick. Om sistnevnte da oppfører seg som han skal underveis, tror jeg ingen har en mulighet til å slå han. 6 Orlando Knick blir dagens beste banker for dagen.
Rangering V76-5: A: 6 B: 8-5-2-3 C: 7-9-4-1

V76-1 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Startside:
Hvor rask er favoritten 5 Delicious Dream i volten? Jeg har sjekket opp dette. Hesten har startet lite i volten hittil i karrieren, men i februar i fjor løste hoppa sterkt fra førstesporet. I november i fjor sto hoppa i springspor på Momarken. Hun løste fint de første 50 metrene, men så bare velvet hoppa seg over i galopp. 4 Southwind Gizzel er rask, og blir tetfavoritten. Går Delicious Dream i trav kan hun overta teten tidlig.

7 Moveslikejagger synes jeg er meget spillbar i innledningen. Dette er en hest som gang på gang ble kjørt passive løp med i begynnelsen av karrieren sin. Dette dro hesten nytte av senere. Og 7-åringen har hatt en bra karriere. I år har han kun startet to ganger, og første gang ut på Momarken endte det i galopp. Nå sist kom han ut i Årjäng. Dalen, som kusket, sendte hingsten frem til dødens etter en halv runde. Derfra fullførte Moveslikejagger strålende til tredjeplassen. I den siste svingen så han sliten ut, men han viste form ved å forsvare seg inn til tredjeplassen. Siste tusen travet Lindbak-traveren på rett i overkant av 13-tallet. Dette er fort, og jeg likte inntrykket på hesten underveis. Jeg har i etterkant av dette løpet fått vite at hesten slet med et sår og var nære galoppen flere ganger. Med tanke på dette var innsatsen bunnsolid. Han har vist form en stund nå, og fortjener en seier snart. Moveslikejagger sitter nok i tredje, dårligst fjerde utvendig i dette løpet. Derfra er vinnersjansene fine. Det klare objektet dette!

På de minste bongene får 5 Delicious Dream også plass på alt av forslag. Sistnevnte kan få tet her, og hoppa er i form. Opplagt vinnersjanse fra tet. 10 Sir Benjamin så lysende ut i prøveløp for Ole Johan Østre. Jeg snakket med sistnevnte i går, og da trodde han at løpet kom for tidlig for hesten. Jeg har dog ikke tenkt å ryke på Sir Benjamin om denne vinner. Spennende hest dette. Det samme er 9 Millroyce, som galopperte sist. Dagens motstand hevder han seg mot, og 7-åringen er en av de som kan vinne.
Rangering V76-1: A: 7 B: 5-10-9 B/C: 4-6 C: 1-2-3-8

V76-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
Kommer 2 Ghandi B.R til å holde ute raske 5 S.M.K Smashing på denne startsiden mon tro? Jeg tror det. Ghandi B.R har vist meget fin fart bak bilen. På Bjerke 25.10 sto hesten i femtespor, og hadde full kontroll på teten i et V76-løp. Det virket heller ikke ut som at hesten ble satset noe særlig med. Det var og et tiltalende inntrykk på hesten femte sist på Bjerke. Da forsvarte han førstesporet sitt sprettlett for dagen. I dag tror jeg Lars Fredrik Kolle gjør alt for å ta seg til tet, og jeg tror han klarer dette.

2 Ghandi B.R er selvfølgelig veldig aktuell i dette løpet. Jeg var en stund inne på å bankerspille Hammersborg-traveren, men slik ble det ikke. Litt av dette er fordi jeg har funnet noen klare svakheter i hesten. Hvis vi ser på det løpet 25.10 i fjor. Da tok han seg enkelt til tet, men ble veldig sliten over oppløpet og skuffet. Det har og vært flere ganger hesten har slitt med travet sitt ned oppløpet. Jeg frykter 4-åringen må brukes en hel del for å ta seg til tet i dag, og det kan koste mer enn det smaker. Hesten er dog veldig aktuell, og får plass på alt av mine bonger. Han er nemlig i form for tiden.

6 Anthony Downs blir mitt førstevalg i løpet. Jeg synes denne traveren har gått meget fine løp på slutten. Han var strålende fra dødens utenpå meget gode Going Transs R på Momarken nå sist. Mens han nest sist vant veldig enkelt på Sørlandet, og viste storform. På de siste seks løpene har hesten vunnet to ganger, blitt annen en gang, og vært tredje hele tre ganger. Dagens løp inneholder ikke mange avskrekkende motstandere, og jeg tror Gottling-traveren vil hevde seg meget godt her. Kusken kommer ikke til å blande seg inn i noe tetkamp her. Han henter mange til slutt. Dette er førstevalget mitt i løpet.

6 S.M.K Smashing får plass på de større bongene, men ikke de minste.

Resten av feltet tror jeg skal slite med å vinne. 12 Bulldozer er neste hest på ranken. Han er dog ikke i slik form han var for en måned tid siden, og sporet er nitrist.
Rangering V76-2: A: 6-2 B: 5 C: 12-1-10-9-7-8 D: 11-4-2

V76-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Startside:
3 Tako Ø.K er meget rask og har veldig fine tetmuligheter. Hesten åpnet mye svakere enn forventet i Drammen nest sist, men det var da innerspor for dagen. Kusken kjørte også på ekstrem sikkerhet den dagen. Jeg tror Undem og Tako Ø.K fyker til tet. 4 Dag Silja har fine sjanser på å nå rygg leder.

3 Tako Ø.K blir mitt objekt i dette kaldblodsløpet. Ja, jeg har mast mye om Tako Ø.K den siste tiden, men jeg tror nok en gang at han kan vinne i kveld. Hesten har skuffet radikalt de to siste gangene, og blir mindre spilt til dagens løp grunnet nettop det. Undem har sagt at noe har feilet hesten de siste gangene, og at han skal endre litt på utstyret foran dagens løp. Det kan være nok til at hesten holder helt inn. Undem kommer til å kjøre i tet i dagens løp. Dette er en veldig fin Tekno Odin-sønn som sliter med psyken. Den dagen vallaken tar i for fullt, kan jeg nesten garantere at han vil rade opp seiere. Fra tet i dagens kleine løp tror jeg 3 Tako Ø.K har en fin vinnersjanse. Det er selvfølgelig mulig hesten stopper opp ned oppløpet, men dette er uttaket i løpet.

Jeg garderer dette løpet, og 5 Harald, 7 Reinfaks, 10 Eilert og 11 Komnes Molla får plass på alle forslag.
Rangering V76-3: A: 3 B: 11-7-10-5-1-6 C: 8-9-12-4-2

V76-4/ V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
1 Clff Hydrup har vist fin fart bak bilen tidligere. På Klosterskogen femte sist kjørte ikke kusk Marius Høitomt noe med hesten, men han løste sterkt. Det er et godt tegn. Jeg tror hesten har en meget god sjanse til å forsvare sitt innerspor i dag.

10 L'amour Bonanza har nå fått to løp i kroppen etter en lengre pause. Første gang ut etter pausen, så ble hesten sendt til Sverige og Årjäng. Der så Weberg-traveren fin ut underveis, men galopperte ut mot oppløp i fin fart. Det var så dags for start på Bjerke under lunsjtravet for ni dager siden. Undertegnede var tilstede, og L'amour Bonanza varmet som en klink vinner. Det er sjeldent jeg ser en så fin varming. I løpet var Weberg sin traver tidlig å finne i dødens. Derfra ble seieren meget komfortabel. Det var et lekker inntrykk. Det er klart hesten møter noen tøffere konkurrenter i dagens løp, men dette er i mine øyne den klart beste hesten. Det er galopp i hesten, men oppfører han seg som sist på Bjerke er vinnersjanse stor.

1 Cliff Hydrup synes jeg var meget positiv nest sist på Momarken. Gikk med full fart inn i mål bak en overlegen Next Game. Hesten er rask fra start, og jeg tror dette er tethesten underveis. Fra den posisjonen skal Cliff Hydrup regnes som det klare andrevalget i løpet. Jeg tror det rekker et godt stykke med disse to hestene. Galopperer L'amour Bonanza blir jo løpet mer åpent med en gang, men hesten var såpass fin sist.
Rangering V76-4/ V5-1: A: 10 B: 1 B/C: 5-2-7-8-9-3 C: 6-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V76-6/ V5-3/ DD-1 - Varmlodshester. Monteløp. 1609 meter autostart.
Startside: 1 Jefferson Dotcom er lynrask, og bør ha fine muligheter til å forsvare sporet. 4 Thai Broadway er rask, men å hente en lengde på 1 blir tøft. Det sies at førstnevnte skal sitte i tet. Det er dog flust av raske hester bak bilen i dette løpet.

9 Deep Sea Dream blir førstevalget mitt i dagens monteløp. 10-åringen fra Bergen har gått hele 25 monteløp i karrieren hittil. Det har resultert i 14 seiere, 4 andreplasser og 2 tredjeplasser. 20 av 25 på trippelen er sterkt. Formen til vallaken virker til å være veldig fin for tiden. Nest sist på Forus skulle hesten hente tyve meter tillegg på kanonen Massive Attack, det ble for tøft. Deep Sea Dream gikk uansett et meget positivt løp til andreplassen. Nå sist vant pliktvant hun et løp på Haugaland. Tredje sist på Forus fullførte han bra til femteplassen i et løp Ferrari B.R vant. Det er lenge siden Bergenshesten har startet i monteløp, og jeg tror innsaten til hesten vil være meget god  dagens løp. Dette blir mitt førstevalg i løpet.

4 Thai Broadway gjør sin første montestart i dag. Hesten har ikke trengt å gå et prøveløp, så jeg har aldri sett hesten i monte. Det ryktes om at 9-åringen har trent fint. Det er det jeg kan komme med. Er hesten i nærheten av å være like god i monte som med sulky, blir han vanskelig å rå på. Hesten må med på alt av bonger. Det samme skal 5 Flashing Boko, som og debuterer i monte. Rapportene er meget gode, og vi vet hvor gode denne hesten er. Han kommer til å kjempe helt der fremme i dagens løp. Disse tre hestene skiller seg mye ut, og jeg tror en av de vinner.
Rangering V76-6: A: 9 B: 4-5 C: 8-1 D: 7-2-3-6-10

V76-7/ V5-4/ DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Startside: 1 Særpefanten er lynrask, men vil ha ryggløp. Østre er nok veldig fornøyd med ryggen til 3 Hellin Faxen. 4 Teddy Gutten Støen er langt i fra et lyn ut bak bilen, og det ligger ann til at han må jobbe utvendig for Hellin Faxen underveis.

Det blir ingen enkel oppgave å tukte 3 Hellin Faxen fra tetposisjon denne kvelden. Hesten til Olav Mikkelborg er i meget god form for tiden, noe det siste løpet på Biri viste. Han sto i spor. 10 på en sprint mot hester som Lannem Silje og Odd Herakles. Derfor ble det en innvendig reise, men jeg synes Järvsøfaks-sønnen så strålende ut over oppløpet. Han satt fast for lenge, men viste klart og tydelig at det var krefter spart. Tredje sist på Klosterskogen ble han tredje bak Kleppe Slauren og Lome Brage. Det etter å ha vært med på en god del kjøring innledningvis. Jeg gleder meg veldig til å se Hellin Faxen fra tet i dette løpet. 7-åringen har vunnet to løp i år, og begge disse er tatt fra tetposisjonen. 3 Hellin Faxen blir min DD-banker for dagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


4 Teddy Gutten Støen kommer tilbake etter en pause på over et år, og det i ny regi. Det er Morten Pedersen som har fått den meget fine Horgen Tore-sønnen i trening. Han har gått et prøveløp før dette løpet, og rapportene viser at hesten gikk sisterunden på 1.21,0. Jeg fikk ikke sett inntrykket på hesten, men det ryktes om at det var fint. Jeg forventer overhodet ikke at hesten bare skal gå rett ut å slå Hellin Faxen fra dødens her. Teddy Gutten er dog såpass god at han kan faktisk klare det.

Jeg spiller heller ikke uten 1 Særpefanten. Skulle Teddy Gutten galoppere, og førstnevnte får åpning ut mot oppløpet fra rygg leder, kommer han til å speede veldig fort. Tredjehesten på ranken, men med på det meste av forslag.
Rangering V76-7: A: 3 B: 4-1 C: 5-10-9-8-11-7-2-6