Superonsdag på Bjerke med 1,2 millioner ekstra


Tøffingen Restless Cash, og Thor Borg er på revansjejakt etter løpet sist.
Tøffingen Restless Cash, og Thor Borg er på revansjejakt etter løpet sist.

1 197 972 ekstra fordeles til alle med syv riktige! Spennende banker! Alternativ banker som feller en mye spilt favoritt! Vi har en herlig V76-omgang i vente!

Sportspills meny:

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy

Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!

Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Det ble servert SOLIDE V76-tips Bjerke sist onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er altså SUPERONSDAG på Bjerke, og nå skal bonuspotten på snaue 1,2 millioner fordeles til alle dem som får syv riktige. Slike omganger er alltid litt ekstra spennende, og når vi i tillegg byr på noen herlige objekter, ja, da kan ikke vi gjøre annet enn å glede oss voldsomt til denne kvelden!

8 Restless Cash (V76-3) er for oss dagens beste banker. Er helt overlegen på kapasitet, og den forventes kraftig forbedret til løpet i kveld! Vi tror på seier selv om den havner utvendig leder! 12 Snonsøy Elda (V76-4) er vår frekke alternative banker, og infoen på den vil du elske!

Alt om dagens herlige omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene på Bjerke:

V76-1 : 12 Rebella Salute – Vi prøver oss med et sjokk direkte denne onsdagen. Når vi la ut denne tipsartikkelen så hadde draget vårt 3% av innsatsene på seg, og det blir i våre øyne helt feil. Vi snakker nemlig her om en ung hoppe under utvikling, og avslutningen sist, ja, den var helt fantastisk. Henter mange lengder på en såpass god hest som Moveslikejagger, og den gikk helpigg inn i mål. Vi hadde 14,6 s 1000m / 12,0 s 500m på klokken, og det virket den helt ubrukt på. Står i et perfekt springspor på tillegget nå, og mot en motstand som ikke skremmer så velger vi å varsle skarpt! 3 Anthony Downs – Dette er en fin 3-åring med fremtiden foran seg. Så ordentlig bra ut sist når den svarte Double Spin, og den er tydeligvis under en rivende utvikling. Vi er dog ikke sikker på om den kommer seg foran denne gangen, og da er det straks mer sjansebetont. 8 Massive GT – Er et enormt talent, og dette er feltes beste hest. Nå «gråter» Anders Lundstrøm Wolden på forhånd med at det er for tidlig, og den skal startes i gang. Vi tror dog aldri at han hadde tatt ut denne flotte hoppen om den ikke hadde vært klar. For oss er Massive GT en av dagens mest spennende hester, og den er selvskreven på bongen. Videre så er 6 Moviestile god nok, og den skal bli interessant å se etter pause. Er brennkvikk i uttaket, og vil være med helt der foran direkte. 13 Arc Bayou – Var svak i finalen sist, det er ingen tøffing, men med flyt så kan den selvfølgelig speede inn til seier.

Vår rangering : A : 12-3 B : 8-6-13 C : 1-4-2-5-11-10-14-7-9

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V76-2 : 5 Huldre Oskar – Var positiv sist, og den var ikke helt tom i mål da. Silje Eilertsen opp liker vi da dette er en kusk som ofte får hestene til å yte det lille ekstra. Når det gjelder motstand så er den klart overkommelig, og går den bare feilfritt så dukker den garantert opp på foto. 8 Mediaas Odin – Feilet som vinner nest sist, mens den ble ekstremt passivt kjørt nå sist. Leverte en sisterunde i 25-fart da, men det ble delvis feil med for sene luker. Her har den et riktig løp foran seg når det gjelder motstand, og den skal regnes tidlig. 1 Hornnes Balder – Er pågang nå, og den skal passes. Står for eksempel 20m billigere ute kontra hester som Torpa Nils/Grundsvold Loke fra tidligere oppgjør. Sporet er perfekt, og den kan lede dette SVÆRT LENGE! OBS! 4 Skeie Kongen – Er vi usikker på. Feilet seg bort sist, og formen virker ikke å være helt på topp. Feilfritt, og den leverer som den kan, ja, da kjemper den helt der foran. 3 Vesle Carmen – Vi ranker favoritten langt ut da vi fakta ikke har noen riktig feeling for den. Har selvfølgelig løftet seg på slutten, men skal den vinne mot denne gjengen, og over denne distansen så må det være fra rygg leder og luker på oppløpet. Her tror vi bestemt oppturen stopper for Vesle Carmen.

Vår rangering : A : 5-8 B : 1-4-7-9-3 C : 2-6

V76-3 : 8 Restless Cash – Var nybehandlet før løpet sist, og det var tydelig at den hadde fått det fint i trening for den var nemlig litt i tyngste laget for dagen. Nå har nok Trond Thorseth fått skjerpet den ytterligere, og normalt sett så er dette en klink vinner i slike omgivelser. Burde ha en topp sjanse selv om den skulle havne utvendig leder, og vi må bare tro hardt. 5 Ridolini Park – Har gått med åpent hodelag i karrieren sin, men nå sist fikk den på draskylapper. Dette hadde en helt enorm effekt, og når Undem trakk dem på siste bortre, ja, da eksploderte den. Det er faktisk sjelden man ser en slik forbedring, og at de tenner slik til på draskylapper. Blir nok samme hodelag igjen, og selv om den nå er 20m tøffere ute så var den såpass bra sist at den fort duger igjen. 4 Kenni Island – Tror vi blåser til tet, men så slipper Vidar til en av de gode. Er i våre øyne mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 8 B : 5-4-2-7 C : 1-3

V76-4 : 12 Snonsøy Elda – Dette er for oss et av dagens beste spill. Kom ut etter en knapp mnd pause nå sist, og vi likte den skarpt. Var riktignok litt tjukk rundt magen sin, men ellers så hesten strålende ut. Vi hadde 22,1 s 1000m / 21,2 s 500m på den, og da ble proppene først trukket helt oppunder mål. Her var det mer å gå på, og den varslet form. Har møtt Høiby Krissa tre ganger i sitt liv, og den har slått det som blir favoritten her hver gang. Snonsøy Elda har nok gått frem med en blåser i kroppen, og den må bare SPILLES! 7 Høiby Krissa – Blir et voldsomt skrik på onsdag etter at den gikk enormt mellom galoppene i NM sist. Man skal dog være klar over at den da ble kjørt helt ned i kjelleren, og vi er usikker på hvordan dette har slått ut på favoritten. Er selvfølgelig motivert, og tidlig, men den skal uansett få slite med å slå vårt store drag. 11 Røste Lill – Er i en bra form, og den fullførte også fint nå sist. Klaffer det nedover startsiden, og den får de riktige ryggene, ja, da kan det gå veien. 14 Trons Pila – Er vi veldig usikker på. Kommer ut i ny regi, og den har trent fint. Har ikke vist noe på lenge, og vi er fakta spent på hvor «modig» den er. Var 50m bak Snonsøy Elda i sitt siste løp, og den må selvfølgelig være MYE forbedret om den skal duge.

Vår rangering : A : 12 B : 7-11-14 C : 10-3-6-4-1-2-5-13-9-8

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V76-5 : 1 Special Envoy – Vi er klart inne på at startsiden kan avgjøre dette løpet. Special Envoy gjorde sitt beste løp i karrieren sist, og den var helt rå. Når man trodde den skulle være litt på retur, så bare startet den opp igjen, og vi ble mektig imponert. Er god ut bak bilen, men den er også litt variabel. Vi er derfor ikke helt sikker på om den greier å svare 4 Oscar Ribb. Greier Special Envoy å forsvare sitt innerspor så leder den normalt sett dette løpet rundt om. 4 Oscar Ribb – Følger bilen fra start, og denne kan åpne noe helt enormt når den står på fire friske bein. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er blitt behandlet. Er nok feltes beste hest, og skulle den komme seg foran, ja, da taper den ikke dette. En av disse to tror vi altså vinner da en av de to normalt sett er tethesten i feltet. 9 Eddie – Blir garantert mye spilt da den har vært god i Sverige. Vær dog klar over at den har tjent nesten alle pengene sine på kun to løp, og den er fakta ganske tøft ute nå. Er behandlet siden sist, og den får stå som en outsider. 

Vår rangering : A : 1-4 B : 9-8-2 C : 6-7-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-6 : 10 Global Republic – Er det selvfølgelig fristende å banke i dag da dette er en ordentlig bra hest. Den var tung etter pause sist, men den gjorde likevel jobben, og den vant lett. Normalt sett så skal den ha gått fremover med en blåser i kroppen, men vi har tidligere sett at hester som gjør det bra første gangen ut etter lange avbrekk, ja, de presterer dårligere andre gangen ut. Det var dessuten såpass negative meldinger på den sist at vi fakta ikke er helt trygg på denne storfavoritten. Vinner om den er som best! 12 Love Lloyd – Denne er rett og slett FRYKTELIG god, og den er betydelig bedre enn grunnlaget sitt. Avvæpnet en såpass god hest som Riordan Kronos sist, og vi hadde da helt ville 08,7 s 500m på klokken. Var ubrukt på det, og draskylappene ble ikke nappet ned. På ren kapasitet så tror vi fakta ikke at Love Lloyd står tilbake for favoritten, og med tanke på at den omtrent blir uspilt i forhold så må vi bare spandere en strek. Går man videre i dette løpet så er det åpent. 2 Patrick – Kapasitettraver som det er fine rapporter på etter pause. 9 No Limit LA – Utvikler seg stadig, og var bra sist. 1 Let’s Og Crazy – Bra etter pause sist, og avslutter da i 12-fart. Kan lede rundt om visst våre drag har en dårlig dag. 3 Speedmeister – Har fått to løp i kroppen etter pause, den er på vei opp, og den er sylvass på speed. Ikke ueffen om den får løpet…

Vår rangering : A : 10 B : 12 C : 2-9-1-3-6-5-7-8-4

V76-7 : 4 Barifant – Serverte vi som en delikatessevinner sist, og den holdt lekestue fra dødens. Varslet også form nest sist hvor den gikk kruttsterkt etter galopp. Var meget solid i sprintløpet femte sist, og nå er hesten dessuten i bedre form enn da. Vi har vel knapt nok sett Barifant bedre noen gang, og den er verdt et forsøk til flotte odds i lukene. 8 Novel Broline – Var helt enorm til seier sist, og har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så er den selvfølgelig tidlig aktuell igjen. Står dog dumt til på onsdag, og den trenger en bedre flyt enn sist for å bli ropt opp. Motivert og tidlig er den uansett. 11 Mon Petite Cheval – Var bra i nederlaget i svensk V75 nå sist. Nå har den fått en blåser i kroppen etter pause, og den er fort et hakk forbedret. Trenger tempo, men får den det, ja, da kan den felle alt på speed tilslutt. OBS! 1 Whata Buz – Er ikke noe veldig tøff, og blir det tøff kjøring her så er den i trøbbel. Kan dog lede lenge, og skulle det bli feil for noen av de vi tror på så kan den kanskje holde hjem.

Vår rangering : A : 4-8 B : 11-1-2-10 C : 3-6-12-9-5

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-5 : 10 Skogli Viktor – Tre hester løfter seg litt over de øvrige i en ellers vidåpen finale. Vårt drag har fått seg et par blåsere i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Feilet i fra seg en tid på 28,1/2140ma sist, og den avslørte form. Her er det med få unntak billig imot, og den må passes. 2 Sjø Kongen – Vinner om den fungerer, men den har sålangt i karrieren ikke fungert, og vi er usikker på den. 7 Bol Tore – Er bra om den går feilfritt, men her er det stor galopprisiko, og den er derfor den klare outsideren for oss.

Vår rangering : A : 10-2-7 B : 8-4-1-9 C : 6-5-3