Topp V76-omgang med en tøffing av en banker


Trond Lindbak får tillit som dagens bankerkusk.
Trond Lindbak får tillit som dagens bankerkusk. Foto: hesteguiden.com

1 008 825 i bonus til en alenebong! Bankeren tåler tøffe opplegg! Mulig sjokk utfordrer dagens tyngste! Vi har en strålende V76-omgang foran oss!

Sportspills meny:

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

Fullklaff på Mantorp 21. juli - Kr.58 766 innspilt!

Det ble ikke uventet litt vrient å være spiller under JACKPOTOMGANGEN på Mantorp tirsdag 21. juli. Et av våre V64-systemer (Fire andeler a 1000) kom dog i mål, og det betalte ut flotte Kr.58 766,-. Systemet satt igjen med singel utgang på et av våre herlige objekter denne tirsdagen - Ågårds Mats (6-valg - 7,1%)! Vi gratulerer på det varmeste de som kjøpte en andel, og kan love mye mer moro i tiden som kommer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens menyer:

Kl.12.20 - Täby (V4 + V5)

Kl.19.00 - Bjerke (V76 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bjerke sist onsdag så ble det veldig favorittbetont, og hele fem favoritter innfridde. Da ble det småpenger for dem som kom til lukene. V76-omgangen som venter i dag byr på flere utfordringer, og vi håper/tror at dette vil ende med en betydelig høyere utbetaling. Blant flere spennende bankerkandidater så valgte vi oss 10 Moveslikejagger (V76-4). Kan vinne løpet fra dødens, og kommer den seg bare greit avgårde så avgjør den normalt lett...

Her er dagens tekst til Bjerke:

V76-1 : 5 Space Bee – Ble «knust» sist, og vi er usikker på om det kan ha påvirket psyken til den. På onsdag blir det høyst trolig gratis tet, og da leder den et løp som dette svært lenge. Er bare hodet på plass etter den negative opplevelsen sist, ja, da kan den opplagt vinne. 10 Barifant – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit! 12 Faith – Debuterer for Magnus Jakobsson, og den kommer til Norge med fine rapporter i ryggen. Har jobbet 16/2100m, og dette er en av de hestene som vi er mest spent på denne onsdagen. Er den soleklare outsideren i løpet, og den skal ikke undervurderes første gang ut. 1 Quickstile – Hadde et sterkt fjorår, mens den har floppet i år. Vi er usikker på den, men skulle den finne tilbake til litt av det den kan, ja, da kan den selvfølgelig vinne.

Vår rangering : A : 5-10 B : 12-1-11 C : 3-9-2-13-4-6-8

V76-2 : 5 Mjølner Fokus – Er den beste hesten, og uten noe tull på veien, ja, da snakker vi om en vinner. Avsluttet enormt bra tredje sist, og da var den hakk i hel på gode hester som Teo/Roli Eld. Fulgte så opp i Sverige nest sist med å vinne på en sterk tid. Nå sist ble det tidlig galopp, og game over. Her støter den på en relativt overkommelig gjeng, og distansen er den riktige. SPILLES. 10 Skeie Kongen – Dette er for oss det opplagte motbudet. Var brenngod i V75’en nest sist, og da varmet den dessuten sterkt. Nå sist var den ikke helt seg selv, og vi velger bare å se bort fra det løpet. Vi regner med at den er tilbake på sitt beste når Killingmo her trekker den ut igjen, og da er den selvfølgelig tidlig aktuell om vår favoritt skal garderes. 4 Drivin – Er, og blir en banditt. Går den feilfritt så kan den det meste, men fra dette sporet så er det stor galopprisiko direkte.

Vår rangering : A : 5 B : 10-4 C : 3-9-7-6-2-1-8

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V76-3 : 2 Gjøndin – Det som er viktig å være klar over her er at omtrent ingen ønsker tet. De fleste er nemlig best med rygg på veien, men vår ide, ja, den trives fortreffelig om den skulle komme seg foran. Gikk riktignok kun et løp på det jevne sist, og den var nok ikke helt på topp da. Nest sist så går den klart bra i kulissene, og den har fin spenst over mål. Dette er for oss en mulig frekk banker om den skulle komme seg foran, og vi setter på alt av varsellamper! 4 Wik Emil – Er bedre enn raden, og den ligger litt i skorpen. Nest sist så viser den 22,4 s 500m, og den avslutter sterkt. Nå sist ble det feil, og det løpet kan man glemme. Er best med en god rygg på veien, og skulle det klaffe så er den med der foran. 5 Søndre Jerkeld – Holder en OK form, men den er ikke spesielt enkel å vinne med. Ble kjørt i tet sist, og det likte den ikke. Kan vinne med flyt. 8 Stram Vaier – Er god nok på kapasitet, men den er helt umulig å stole på. Tredje sist så ble den sjenert fra en plass der foran ut av siste sving. Skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 2 B : 4-5-8 C : 3-6-10-1-9-7

V76-4 : 10 Moveslikejagger – Her er det et veldig skille på hestene, og noen få høyer seg klart over de andre. Favoritten er motivert, og kommer den seg bare greit avgårde fra sitt springspor, ja, da skal det ikke være snakk om hvem som stikker av med seieren. Ble etter vår mening bortkjørt sist da kusken lagde løpet til et rent speedoppgjør de siste 500m. Vi har 11,9 s 500m på Moveslikejagger. Vinner lett om Trond Lindbak leder volten på en skikkelig måte. SPILLES! 13 Astrifer – Dette er dog ingen dårlig traver, og den skal med om vår klare favoritt garderes. Astrifer skuffe dog sist, og den feilet når den fikk «en i ræven» av Tom Erik Solberg i den siste svingen. Kan betydelig bedre enn det, og den MÅ TAS PÅ ALVOR om dette løpet skal garderes! 9 Jet Coral – Fikk det kjørt opp i halsen sist i Bergen, og det hele ble enkelt nedover oppløpet. Har en veldig fin kapasitet, men den er dessverre ikke til å stole på. Sporet er perfekt, og den er opplagt aktuell uten galopp.

Vår rangering : A : 10 B : 13-9-6 C : 3-7-14-8-2-1-11-12-4-5

V76-5 : 12 Rigel L.B. – Vi håper på kjøring mellom 3 Millroyce/5 Riordan Kronos her, for da er plutselig vårt frekke drag inne i leken. Når det gjelder Rigel L.B. så ble den trukket frem av varmingsekspertene sist i Sverige, og den var også meget god i selve løpet. Gjør en sterk sisterunde, og vi hadde 13,5 s 1000m på klokken. Ble da treer i svensk V75. Her er det billigere imot, men den trenger uansett fart. PASSES OM DET SKULLE KLAFFE! 5 Riordan Kronos – Ble knust nest sist, og vi lot oss derfor imponere av den sist. Gikk da et sterkt løp fra dødens, men ble speedet ned av en smygkjørt konkurrent. Vi hadde 09,3 s 500m på klokken. Kan vinne dette fra dødens, men da må den være på topp. 3 Millroyce – Ligger litt i skorpen, og på onsdag har vi en feeling for at den vil få gratis tet. Vi er nemlig veldig inne på at Herman Tvedt ønsker å kjøre Crystal Occagnes i rygg første gangen ut for dem. Millroyce var uheldig sist da den ble hindret i den siste svingen, men den varslet full form med å komme sterkt tilbake nedover oppløpet. Fra tet kan det gå, og den er ikke ueffen her.

Vår rangering : A : 12-5 B : 3-11-1 C : 8-9-6-10-4-2-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-6 : 8 Heartbreaker V.S. – Er en kanon som har et aldeles for lavt grunnlag på konto målt opp mot kapasitet. Avgjorde enkelt sist etter en kruttsterk sisterunde, og vi har 12,7 s 1000m på klokken med krefter igjen. Den blåseren skal bare ha gjort godt, og den kommer til å gå en kjapp 2100m på onsdag. Er nok ikke like god på kapasitet som Paleo Pride, men den er til gjengjeld langt mer stabil. Vi har en klar feeling for at Heartbreaker VS er et solid spill i dette løpet, og det kan opplagt dreie seg om en banker for dem med litt is i magen. 1 Paleo Pride – Er nok den beste hesten i feltet på ren kapasitet. Dog har den begynt å feile igjen, og det gjør oss usikker. Sporet er dessuten sjansebetont, og hvor havner Paleo Pride herfra? Kan vinne om det løser seg, og at den går feilfritt, men det som trolig er favoritten i løpet er kun en outsider for oss. 5 Good’s Of Norway – Trengte blåseren i kroppen etter pause nå sist. Det løpet tror vi har gjort veldig godt. På kapasitet så duger den, og skulle den trampe ordentlig avgårde fra start så er det ikke helt langsøkt å tro at den skal komme seg foran. Dette er for oss den store outsideren i feltet.

Vår rangering : A : 8 B : 1-5-11-10 C : 4-6-2-7-9-12

V75-7 : 3 Bellfaks (Ble strøket onsdag) – Vinner normalt sett dette løpet. Var på sitt beste i fjor helt rå, og den er steintøff i skallen sin! Var blant annet hakk i hel på Fjord Jerven på Bjerke 29.10.2014. Gikk også et enormt løp etter galopp på Bjerke 26.08, og da var den kun slått av Odd Herakles med to tideler… Har gjort to OK løp i år, men var nok ikke på topp sist. Kommer ut med sterke rapporter i ryggen sin foran dette løpet, og med tanke på at 1 Kolnes Kjell skal ha løp i kroppen før Derby-kval/2 Holterjerven aldri har vært blant de tøffeste, ja, så ligger det litt til rette her for at Bellfaks får gratis/tidlig tet. Skulle den få svar så er den altså steintøff, og den som eventuelt svarer vil få det tøft den siste biten. I en svært spennende omgang så velger vi å banke Bellafaks, og de siste rapportene på den før dette løpet er MEGET STERKE! BANKER! Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

Vår rangering : A : 3 B : 2-1-9 C : 8-10-7-4-11-6-5

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-5 : 10 Bokli Stjernen – Her er det enten eller. Går Bokli Stjernen feilfritt så er det ikke snakk om saken, da holder den lekestue. Er nemlig helt overlegen på kapasitet. Skulle den dog finne på å feile, ja, da er dette et VIDÅPENT LØP med mye ferske hester på farten. Så enten spiller man en, ellers kan man nesten bare lukke øynene å streke for alle.

Vår rangering : A : 10 B : - C : 3-2-7-8-9-5-6-4-1