*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Turboen må virke

 Bravo Turbo sammen med Geir Vegard Gundersen.

I en meget spennende V76-omgang på Bjerke onsdag, setter vi vår lit til en formsterk Turbo fra Raufoss.

06.05.15 20:01

Sportspills meny onsdag:
V5 Bjerke: Cash er Oaky
V4 Täby: Carlos sørger for mer suksess
Oddstips 1: Bayern får kjørt seg
Oddstips 2: Fredrikstad kan få trøbbel
Tippetips: Cup for alle penga
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En mildt sagt utfordrende V76-omgang venter oss onsdag kveld på Bjerke. Det må nesten bli flott utbetaling og det er ikke lett å finne en solid banker, egentlig burde man hatt to bankere i kveld, men den oppgaven er bortimot umulig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til slutt og med viten om at man må ha minimum en banker for å ha sjanse til å komme gjennom med sju rette, falt valget på formsterke 8 Bravo Turbo i V76-6. Den 11 år gamle tøffingen er i knallform og nå som 1 Vladimir er strøket, kommer også hesten inn et spor. Er så bra fra start, at det skal være bra muligheter for tidlig tetkjenning og da skal vinnersjansen være stor.

Støter på en formsterk 6 Granfaks, men denne er fortsatt ikke spesielt rask fra start, og dersom ikke brødrende Øverdal har funnet et trylleformular for å øke starthurtigheten for sin adept, blir Granfaks overflydd av nevnte Bravo Turbo fra start.

Dermed er det det 8 Bravo Turbo og formsterke Geir Vegard Gundersen som får tillit som Nettavisens bankerkusk i både V76 og DD, sammen med 8 Bravo Turbo i V76-6 i kveld.
Rangering V76-6: A: 8 B: 6-10-3 C: 9-4-7-2-5-12-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-4/V4-1 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart
To hester på samtlige forslag både i V76 og V4 i dette kaldblodsløpet, og hadde vi vært sikker på hvem av 1 Kolbu Tater'n og 7 Heimstad Hippin som når teten, hadde det vært enklere.

Nå er det 60-40 fordel Heimstad Hippin fra start, men sikre er vi ikke og da må vi spille begge hestene i dette løpet, og tror det skal være et ganske så bra lås.
Rangering V76-4/V4-1: A: 7-1 B: 6 C: 4-11-10-9-2-3-5-12-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-1/V5-3 - EM for amatører - 2100 meter autostart.
EM for amatører avvikles i Norge i år, og tirsdag ble de tre første løpene kjørt på Momarken og ikke i et av disse løpene vant spillefavoritten. Når kuskene i tillegg er prisgitt middels hester, lukter det trøbbel i V76-1.

Vi krysser seks hester og håper det er tilstrekkelig. Hester som 7 Thai Madonna og 12 En Vie La Rose skal i utgangspunktet ha tøft for å vinne.

Men svært lite spilte 10 Mimi's Red Rose vil vi trekke litt fram. Svenske Håkan B. Johansson (banemester på Halmstad) er en bra kusk, men har stort sett trukket svake hester. Mimi's Red Rose trøtnet for Vidar Hop i årsdebuten, men er ikke så verst og løp i kroppen kan ha hjulpet på.
Rangering V76-1/V5-3: A: 2 B: 1-10-5-11-4 C: 8-9-3-6-7-12

V76-2/V5-4 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Sist onsdag vant Geir Flåten to løp på Bjerke og i kveld kan det komme mer. 2 Tojo Prinsen må være det interessante objektet her. Holder toppform og har trukket et flott startspor i kveld. Sprint er neppe noe minus og hesten blir maks fjerdevalg i kveld. Se opp.

4 Alsaker Fantom er på tetjakt og Vidar Hop vet å utnytte gode startspor. Fra tet er Bø-hesten virkelig seig å ta seg forbi. Sammen med helsehesten 9 Torpa Jan får han plass på det minste forslaget.

På de større betaler vi også for 12 Brenne Jærven som må ha flyt fra en slik utgangsposisjon. det betyr at vi dropper mye spilte 11 Kolnes Tom, som får det strevsomt herfra på en sprint.
Rangering V76-2/V5-4: A: 2 B: 4-9-12-11 C: 7-1-3-6-8-10-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-3/V5-5 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Spillerne mangler holdepunkter i kveld og det er hovedårsaken til at 5 Migration blir så tungt betrodd i V76-3. Basert på prestasjonen som 1,1 oddser på Sørlandet i den siste starten, er det vanskelig å forstå. Da var Migration langt under pari og ble treer mot svakere motstand enn det han møter i kveld. Men er Migration slik som i løpene forut, er han selvsagt en klar seierskandidat her.

1 Scarlett Gede har ikke fått sving på sakene hittil i år, og i tillegg er startsporet sjanseartet på en sprint. Men hoppa er bra og blir første motbud.

Sigbjørn Kolnes har tro på at 4 Zetus kan duge her. Zetus er bra fra start, og på raske sommerbaner kan vallaken overraske. På det største forslaget betaler vi for ytterligere fire hester.
Rangering V76-3/V5-5: A: 5 B: 1-4-10-2-12-3 C: 9-6-7-8-11

V76-5/V4-2 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Strålende klasse på dette løpet, der jeg ikke får plass til gode 10 Buttercup til tross for fire hester på det største forslaget.

4 Adam W. settes knepent først, da Bo Westergaard skal ha bra tetsjanse med sin stallhest. Burde kanskje tatt ned Miss Endurance sist på Jarlsberg, men gjorde uansett et bra løp og kommer til å få et økonomisk løp i kveld. 7 King Royal vant direkte i årsdebuten ettersom Arc Bayou var klart under pari for dagen og nestfavoritten Dreamstar satt bom fast. Waaler-hesten var uansett god og er en klar vinnerkandidat her.

Fra Danmark kommer Jeppe Juel med gode 11 Ursus Hoff. Fireåringen har ikke startet siden han tetvant på Åby 7. januar, men er en type som tåler distansen godt. Paw Mahony kommer med 9 Västerbo Realhigh fra Sverige. Hesten holdt bra fra dødens sist og har garantert ikke noe mot den lange distansen.
Rangering V76-5/V4-2: A: 4 B: 7-11-9-10 C: 1-8-6-12-3-5-2

V76-7/V4-4/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Bjerkespesialisten 7 Sejr Gammelsbæk kommer ikke til noe dekket bord i V76-7, men var så steinbra sist at vi setter Hamre-hesten først. Fra sjuendespor blir det selvsagt sjanseartet, men i seiersløpet på Bjerke sist gjorde hesten all jobben selv. Møter god litt bedre hester i kveld.

Det klare motbudet er 4 Triple Crown som ikke har startet siden seiersløpet på Momarken i påsken. Da var Kolnes-hesten til gjengjeld knallbra vinner fra dødens. I kveld kan hesten sitte tidlig i tet, og derfra er det hesten å slå. Vi står på disse to V76-7.
Rangering V76-7: A: 7-4 B: 5-3-2 C: 11-9-6-1-8-10-12Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag