V76-jackpot med supertrav

Papagayo E og Vidar Hop ern klar vinnerkandidat i V76-4.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Papagayo E og Vidar Hop ern klar vinnerkandidat i V76-4. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jarlsberg byr på millionjackpot i V76-spillet søndag og topphester i fleng. V76-bankeren kommer fra Sverige, men DD-bankeren er helnorsk.

Sportspills meny søndag:
V5 Jarlsberg (start kl 13.25): Får ikke juling søndag
V4 Göteborg galopp (start kl 12.45): Josefin skal fikse cashen
V65 Leangen (start kl 18.00): Sanity soleklar V65-banker
Oddstips 1: Berisha vil bli savnet
Oddstips 2: Fredrikstad får det tøft på Jæren
Oddstips 3: Kalmar til strålende odds
Tippetips: Bohinen må ha trepoengere
Tippeligamagasin: Se Nettavisens ferske episode
Tippeligaen: Oversikt over status til lagene
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Jarlsberg travbane avslutter sitt sommertrav søndag med en vidunderlig meny og elleve kanonfine løp står på programmet. Sportslig er det naturligvis Ulf Thoresens minneløp som er hovedoppslaget. 500 000 kroner venter vinneren av det løpet. Anders Jahres pokalløp for femårige varmblodshester står også på menyen og er blitt et kanonfelt der 300 000 kroner venter vinneren. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenDet er internasjonalt spill også og det er V76 med jackpot og 1 088 014 kroner ekstra i sjuerpotten. I tillegg er det V5 og V4-spill. V4 og V5-spill er det også på Gøteborg galoppbane og som vanlig er det en krevende V4-rebus å løse. Merk at det også er internasjonal V65 på Leangen søndag kveld.

Innleveringstider søndag:
V4 Göteborg galopp: kl 12.45
V5 Jarlsberg kl 13.25
V5 Göteborg galopp: kl 14.15
V76 Jarlsberg: kl 14.35
V4 Jarlsberg: kl 15.38
DD Jarlsberg kl 16.30
V65 Leangen: kl 18.00
V5 Leangen: kl 19.05
DD Leangen: kl 19.25

Det er ikke usannsynlig at hester fra Daniel Redens meget kvalitetsfylte stall spiller hovedrollen denne søndagen. Reden har med seg tre hester til Jarlsberg, og ihvertfall to av dem må sees med meget flott vinnersjanse. Aller best vinnersjanse har 5 Windy Ways i V76-5/V4-2. Den femårige Conway Hall-hoppa har levert sakene i Sverige i år og vunnet seks ganger på ni forsøk. Møter betydelig lettere motstand i dette hoppeløpet, enn hva hun stort sett har gjort i Sverige. Rakk ikke til i Kymi Grand Prix i Finland sist helg, men gjorde ikke noe dårlig løp. Erik Adielsson opp som kusk søndag og fra spor fem bak bilen er det trolig tidlig tet og da er løpet normal over. Vi bankerspiller 5 Windy Ways i V76-5/V4-2.
Rangering V76-5/V4-2: A: 5 B: 2-8-3-10 C: 4-1-6-7-9

Papagayo er en kanon
Det er ingen tvil om at 7 Papagayo E. har utviklet seg ytterligere i 2015. Årsdebuterte på Bjerke 25/3 der han hang svært godt med Support Justice mot mål, men har vist ytterligere en veksel i løpene etterpå og gjorde et fantastisk løp i OGP. Avsluttet da gnistrende til tredje. I V76-4 har Waaler-traveren igjen vært uheldig med sportrekningen og motstanden er slett ikke til å kimse av, selv om den ikke er like skarp som i OGP. Vi bankerspiller på det minste forslaget.

8 Creatine har vært hardt betrodd i samtlige fire starter i regi Robert Bergh, men ikke vunnet i Europa enda. Åttendespor er ikke enkelt, men nå er hesten flyttet til Johnny Takters Sverige-filial og treningsrapportene er fantastiske. Motbudet.

På det største forslaget betaler vi også for Sweden Cup-vinneren 4 Ringostarr Treb som har vunnet sportrekningen kontra de to andre. Tre hester på bongen er ikke garanti for at vi har fanget vinneren. 10 Duke of Greenwood imponerte voldsomt på Bjerke, men møter bedre hester her. 1 Rod Stewart er også en kanonhest og 3 Daley Lovin kan også flytte beina sine.
Rangering V76-4/V4-1: A: 7 B: 8-4-10-1-3 C: 2-9-5-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-1/V5-4 - Varmblodshester. 3100 meter voltestart.
Storfavoritten og den klare bankerkandidaten 2 Frozen Realty ble strøket torsdag og vi står overfor et vidåpent stayerløp, der ingen av deltagerne er sjanseløse.  Vi stopper på åtte hester på samtlige forslag.

8 Radamente blir vår favoritt. Ganymede-sønnen som trenes av Arnold Mollema var sterk firer bak en solid svensk trio i stayerløpet på Bjerke OGP-helgen, og støter på ingen av dem nå. Vidar Hop kusket hesten da og kusker også søndag.

12 The Special One var toer i et stayerløp som gikk på Bjerke lørdagen i OGP-helgen. Det løpet inneholdt ikke samme klassen som søndagsløpet, men Tengsareid-hesten leverte et toppløp og kan vinne dette. 11 Chatain ble offer for en grov undervurdering av undertegnede på Leangen sist helg og vant overbevisende. Litt tøffere imot her, men ikke veldig mye tøffere.

20-meters hestene 9 Peter Bagger og 10 Wine And Dine holder begge bra form og er garderingshester. 1 Supreme Sugar har vist seg forbedret i ny regi og får et snilt løp fra denne utgangsposisjonen. 14 Nozler har vunnet stayerløø før og selv om 40 meter er vrient i slike løp, er motstanden overkommelig. 5 P.O. Super Star står spennende til på strek og har form.  7 Avalon ledet det løpet i det lengste, men ble stum i steget til slutt og havner på venteliste nå.
Rank V76-1/V5-4: A: 8 B: 12-11-9-10-14-5 C: 7-4-6-13-15-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V76-2/V5-5 - Ulf Thoresens minneløp. Hopper. 2100 meter auto.
Erik Adielsson kan få en kanonsøndag på Jarlsberg søndag. Tilsvarende løp i fjor ble vunnet av Spit for Spat. Hvem kusket og hvem trente? Erik Adielsson og Svante Båth, den samme konstellasjonen som står bak 2 Shafina Hanover. Spit for Spat var ikke favoritt i fjor, og det er heller ikke Shafina Hanover. Spit for Spat spant til tet i fjor, og vant derfra. Shafina Hanover kan være tethest her og kan vinne, men hun er ikke den tøffeste dama og vi garderer naturligvis.

Frode Hamre har ikke hatt tur med sportrekningen i storløpene i år, ei heller her. Men 10 Gematria er en klar seierskandidat etter sin fine opphenting sist på Bjerke. Westergaard-duoen 7 Saturday Mornings og 8 What R.U. Going Todo lekte med svenskene på Solvalla sist og begge duger normalt godt her. 4 Fidge Ås står fint spormessig og 3 Trilly Wind har fine meritter fra Italia. Vinneren bør være blant denne sekstetten.
Rangering V76-2/V5-5: A: 2 B: 10-7-8-4-3 C: 1-9-6-5

V76-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et fint sprintløp for varmblodshester i mellomklassen venter i V76-4, der vi setter 3 Johan Roc knepent først. Har gjort fine innsatser i Sverige og tapte kun for gode Diggers Elias sist. Startsporet er bra og unngår Björn Goop dødens, kan han spurte ned disse.

9 Special Envoy har kanonform,men  må trave bakfra nå. det trenger ikke bety allverden og hesten har gode rygger fra start. 2 Bonjovi B.R. fikk maks som fjerde på Bjerke sist, men var helt rå på Forus tredje sist. Tjomsland-hesten er ujevn, men maksnivået er høyt. Vi er ikke helt sikre på at 1 Dribbling holder helt samme klassen som de tre ovennevnte, men Dribbling får trolig tet og dersom Hop får dempe litt, kan han kanskje holde unna på en lynrask Jarsberg-bane.
Rangering V76-4: A: 3 B: 2-9-1 C: 4-10-8-11-5-6-12-7

V76-6/V4-3/DD-1 - Ulf Thoresens minneløp. 2100 meter autostart.
Som vanlig er det et kanonfelt som venter i Ulf Thoresens minneløp, dessverre er det kun en norsktrent hest med.

7 Tounoblu Rex er et monster av en treåring og hesten kommer ubeseiret til Norge på fire forsøk, derav råsterk seier i Frankrike i siste starten. Sjuendespor er ikke perfekt, men han har vist seg som en strålende allrounder og skal være den klare favoritten.

Utfordres i første rekke av Daniel Reden-trente 5 Romeus som satt bom fast sist, og ellers har imponert i Sverige. Erik Adielsson opp som kusk søndag, det er et klart pluss kontra Daniel Reden og veien til tet kan være åpen. Så får vi se om han er god nok til matche 7 Tounoblu Rex.

På det største forslaget tar vi også med Wilhelm Paal-trente 4 Thiago Three som kommer med fire strake seire fra Italia og som også står fint til spormessig.

1 Tango Negro og Frode Hamre-trente 10 R.G's Thunderbolt var en og to i mål på treårsløpet på Bjerke OGP-søndagen, men støter på noen reale kamerater her og får vel først og fremst sikte seg inn på en trippelplassering.
Rangering V76-6/V4-2/DD-1: A: 7 B: 5-4-1 C: 6-10-3-9-2-8

V76-7/V4-4/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Dagens mest spennende objekt dukker opp i dette løpet og heter 5 Strong Forte. Etter snaue tre måneders pause gikk hesten direkte ut i et V75-løp på Bjerke OGP-helgen. Satt da i tredje innvendig underveis, kjørte seg fast oppunder mål og så helpigg ut. Med all respekt for Andre H. Stensen, søndag setter Eirik Høitomt seg opp bak formbomben og denne skal prøves søndag. har slått hester som dette før og står fint til spormessig. Vår klare DD-banker søndag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Cadabra Tooma har ikke tjent ei krone siden den sensasjonelle V75-seieren på Färjestad. Har nå ladet batteriene en måneds tid og treningsrapportene og startsporet er ypperlig. 3 Thai Investment gikk en sugende siste 700 meter på Biri tredje sist og vant på imponerende vis. Har ikke vært i nærheten av lignende takter i de to påfølgende løpene, men har en fin oppgave her og startsporet er bra. Vi låser V76-7 på tre hester, men har klart mest tro på 5 Strong Forte og 4 Cadabra Tooma.
Rangering V76-7/V4-4/DD-2: A: 5 B: 4-3 C: 6-11-12-3-1-9-8