*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter ny V76-suksess på Bjerke

Gunnar Austevoll, og Rocknroll Fi får mange tilhengere i V76-spillet onsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren avgjør løpet direkte! Toppkusk med storskrell! Sjekk infoen! Frekkis mot en bløt favoritt! Vi byr på nytt gull til løpene på Bjerke!

16.12.15 12:39

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Bergsåker:
Nytt snadder til lunsj
Oddstips: Vinneren her får møte Everton
Oddsdobbel: Oppturen fortsetter for Adama Diomande
Oddslangskudd:
Marco Reus er skadet igjen
Tippekupongen: Jackpot og 3 mill. i bonuspotten

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

På Eskilstuna samme dag så ble det servert STERKE V64-tips. Nettavisens lille bong med en innleveringspris på Kr.210 satt som den skulle, og den betalte ut fine Kr.4 627,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble altså BJERKEFEST sist onsdag, og nå gir vi gass påny! Flere godbiter er pågang, og bankeren har vi dessuten en meget god feeling for denne onsdagen. Vi tror på tidlig tet for 3 Rocknroll Fi (V76-2), og da skal det løpet være over! Få med deg følgende:

V76-1 : 12 Wrons Frigg (3,4%) – Denne skal passes i innledningen, og den kan skrelle nå! Vi trodde på den sist, men da feilet den tidlig, og havnet langt bak. Avslutter fortest av alle ute med «pølsekiosken» på oppløpet, og det var full spenst over mål. Nest sist kjører Kim oppi mot oppløpet, og den feiler da som helpigg. Tredje sist sitter den BOM FAST som vinner. Femte sist får den lukene for sent bak Lustra Loke, og den var ikke tom over mål. Eirik Høitomt får påny sjansen, og det at han har fått kjenne på denne en gang er et stort pluss! Nå lykkes man!? Her skal vi til lukene! SE OPP! 14 Roli Eld – Er nok den beste hesten på kapasitet, men den har hatt sine problemer, og kommer nå ut etter pause. Rapportene på den er fine, men den er neppe på topp direkte. 10 Lustra Loke – Rader opp, og den er bra. Vi likte dog ikke at den slo på en umotivert galopp i tet sist, og det gjorde oss noe usikker. Kan selvfølgelig få sin stolpe på onsdag, men noen grønne lykter er det ikke.

Vår rangering : A : 12-14-10 B : 7-3 C : 2-4-15-9-11-8-1-5

V76-2 : 3 Rocknroll Fi (43,4%) – Feelingen er at denne får tet, og da er løpet over. Er brennkvikk ut om man ladder for fullt med den, og når Special Envoy må safes litt ned mot den første svingen, ja, så kan Gunnar Austevoll ligge inn litt ekstra, og vips så er teten hans. Har fakta sett litt tung ut i begge løpene etter avbrekket, og den skal normalt sett gå MYE frem med disse blåserne i kroppen. Løpsanalysen gjør at vi banker den beste hesten i feltet! 2 Special Envoy – Er en helt strålende hest med enorm fart i kroppen sin. Er godt over middels fra start, men det er galopprisiko om den blir kjørt for fullt mot den første svingen. Skulle Frode Hamre likevel greie teten, ja, da blir den svært vrien å knekke, men vi tror altså at han ikke greier det. 7 Global Republic – Er et stortalent, og den utvikler seg fint. Følger bilen fra start, men kan vel aldri hente en hel lengde på Rocknroll Fi!? Kan vinne med flyt, og dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 2-7 C : 6-5-1-4

V76-3 : 4 Perle Star (67,0%) – Ble sårbeint sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Har ellers vært MEGET god, og tredje sist slo den altså Dag Støvar… Takler normalt sett sporet, og tilbake på sitt beste så skal dette være en meget bra sjanse. 2 Kossar – Er imidlertid ingen kasteball, og vi dobler opp bongene med denne. Var syk sist, og presterte derfor ikke som forventet. Har ellers vært meget god, og hevdet seg mot kapable hester. Har nå fått god tid å hente seg inn igjen etter sykdommen, og vi forventer en sterk innsats direkte. PASSES! Disse to skiller seg klart ut på kapasitet, og går bare en av dem som de skal, ja, da vinner en av disse to. DOBBELTBANKER!

Vår rangering : A : 4-2 B : 6-7 C : 1-3-8-5

V76-4 : 11 Adam W. (14,4%) – Helskummelt stallmannsløp, og her kan det smelle. Draget vårt gjorde et helt strålende løp sist, mot bedre hester enn dette. Da viste den 14,1 s 1000m, og gjorde en sterk sisterunde. Kommer nå ut etter en liten pause, det er fine rapporter på den, og med fart feller den fort alt. SPILLES! 10 Limited Edition – Blir kjørt av en med fine kjørehender, Trine-Alice Espedal. Er veldig undervurdert som kusk, men hun får en veldig fart på hestene, og hun gjør ofte smarte valg. Får her sjansen bak en traver som er på vei opp, og den skal ikke undervurderes! OBS! 1 Varenne’s Image – Er en veldig overvurdert traver som er betydelig mer begrenset enn hva mange tror. Er dessuten ekstremt spesiell i gemyttet sitt, og denne storfavoritten må vi bare prøve å felle. Så fin ut som fastlåst sist, men det er slik den er, morsk i rygger. Fra tet har den tidligere vist seg å ikke være veldig modig. Kan vinne, men tja! 8 Cosmic BT – Gjorde et bra comeback sist, og via 14,4 s 500m så fullførte den fint. Er blitt strøket inn et spor, har den beste kusken i feltet, og kan dessuten ventes forbedret. Skal med.

Vår rangering : A : 11 B : 10-1-8-12-9-6 C : 5-2-4-3

V76-5 : 5 Constitution (30,3%) – Er en MEGET god hest i grunnlaget, og dette er en potensielt grunnlagsklatrer, med en lys tid foran seg. Har rett og slett sett mektig ut, og den virker til å være råsterk. I «åkeren» nå sist på Leangen så pulveriserer den alt fra dødens, og den kommer alene til mål. Banen den dagen var tung. Nest sist så bomber den til tet runden igjen, kommer alene til mål, og jogger 15,1 s 500m med alt igjen. Er såpass god at den kan vinne dette løpet fra dødens, og vi tror hardt! 1 Euforia – Var meget solid i nederlaget på en dårlig bane sist. Er kjapp i vei, og på sitt beste kan den lede veldig lenge. 4 Queen Lythonia – Har bra kapasitet, og den har levert en rekke fine løp den siste tiden. Kan vinne dette med flyt! 7 Yankee Cat – Var MYE forbedret sist, og den gjorde karrierens beste løp da. Virker å utvikle seg fint, og den er ikke borte med klaff.

Vår rangering : A : 5 B : 1-4-7 C : 2-3-6

V76-6 : 7 Norheim Jærv (65,1%) – Er i sitt livs form, og den var også helt fantastisk bra i nederlaget nå sist. På onsdag er den blitt strøket inn et spor, den er MEGET KJAPP ut bak bilen, og her ligger det til rette for tet. Da lar den seg neppe slå, og på hesten sin beste distanse så må vi bare ha solid tro på favoritten. 1 Elmer – Gjorde man litt om på i treningen, og vips så var den tilbake. Passerte mål med alt igjen nest sist, mens den nå sist kom alene til mål med krefter igjen. Sporet er ikke helt optimalt, men løser det seg, ja, da er dette feltes tøffeste. Er den første som skal med om Norheim Jærv garderes. 8 Norheim Faksen – Har vært hos veterinær Tornell, og nå har man funnet ut av problemene som den slet med. Har sett veldig fin ut i jobb, og på fart er denne helt rå. Første gangen ut blir det passivt, men den trenger ikke å være helt sjanseløs med maks klaff.

Vår rangering : A : 7 B : 1-8 C : 6-5-9-4-3

V76-7 : 11 No Limit LA (19,7%) – Det pleier å bli kjøring i slike stallmannsløp, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. No Limit LA var bra til seier sist, og den gjør sjeldent eller aldri dårlige løp. Kusken får fart på hestene, og den er i de beste hender. PASSES! 6 Ronato – Skulle denne komme seg foran så er fort løpet over. Risikerer dog svar, og da kan denne favoritten være i trøbbel. Var bra som firer sist, og da møtte den BETYDELIG bedre hester enn dette. Motivert, og tidlig! 4 Sagitta – Ble det feil for sist, mens den avsluttet fint nest sist. Vi føler den ligger litt i skorpen, og på onsdag har den et riktig løp foran seg. 3 CC Mr. Paradise – Kan være sjokket i finalen. Kusken er best, og hesten er bedre enn rad. Gikk fullt godkjent sist, mens den avsluttet sterkt nest sist. Rygg leder/andre utvendig, stor fart, ja, da er ikke denne borte. SJOKKER!?

Vår rangering : A : 11-6 B : 4-3-12-10-7 C : 9-2-1-5-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag