Gå til sidens hovedinnhold

V86-fest med muligheter til å vinne 8 millioner

Ny superomgang i det populære V86-spillet venter onsdagskveld! Våre grundige analyser er klare, og her skal vi jakte storcashen fra Sverige! Du tar vel rygg?

Lerum med nye topptips i Bergen - var du med på moroa 18. mars?
Det ble igjen servert meget sterke tips fra undertegnede i Bergen, og det ble en saftig opptur i både V65 og V5-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799, mens V5-bongen til Kr.480 betalte ut Kr.9 788. Glem heller ikke at vi tømte lukene i Bergen den 17. februar, og da betalte vår V65-bong til Kr.1 800 ut Kr.54 402, mens V4-bongen til Kr.1 080 betalte ut Kr.28 606.

Lerum med V75-suksess 14. mars - Kr.1 728 ble til Kr.31 849
Undertegnede var på HUGGET denne søndagen til Eskilstuna, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største V75-bongen til Kr.1 728. Den satt nemlig som spikret, og Bikila som supersjokket i finalen var med på kun fire hester. Utbetalingen ble smellfine Kr.31 849 for den store bongen. Vi vil også nevne at Lilja le Soleil (V75-5 - 1,6%) var med på bongen, og den ble altså toer bak storfavoritten...

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Det er altså igjen duket for en GEDIGEN V86-OMGANG fra Sverige, og en omgang vi virkelig gleder oss til. Vi nøyer oss med KUN en banker i kveld, og på våre bonger/systemer står 7 Tangen Haap (V86-3) alene. Er den helt overlegent beste hesten, den er ALLTID god etter pause, og langt tøffere oppgaver enn dette venter for Tangen Haap senere i sesongen. ALL IN!

Sjekk ut våre fyldige vurderinger til kveldens V86-omgang:

V86-1 : 1 Albert Zonett – Feilet fra seg seieren når kusken dro ut proppene mot oppløpet sist. Det tålte den ikke, og dermed kom galoppen. Har ellers gjort få feil, og det er snakk om en knallgod hest i grunnlaget. Innersporet bak bilen er dog ikke helt optimalt da vi snakker om en hest som ikke har vist seg å være spesielt rask fra start. Sporet kan dermed bli en felle, og det er også hovedgrunnen til at vi ikke går ALL IN. 10 Moncler Bo – Var meget solid til andre etter et tøft opplegg nest sist, og dette er en ordentlig bra hest i grunnlaget. Sist ble det tidlig galopp, og game over, men vi tror ikke det er noen fare med formen. Rapportene er nemlig fine, og det er i første rekke denne man skal krysse av for om favoritten garderes. 9 The Trick Vick – Gjorde flere gode løp i fjor, og den er slett ikke verst. Kommer i kveld ut i ny regi, og må regnes som en klar outsider direkte.

Vår rangering : A : 1 B : 10-9-3-4 C : 7-8-2-12-6-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 9 In The Air Tonight – Er på vei mot formen igjen, og har vært positiv to ganger på rappen nå. I kveld blir den ENORMT kuskeplusset med Erik Adielsson, det lukter et høyt oppdrevet tempo på forestillingen, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Har sprintet 11 tidligere, og den går til mål om det bare blir litt kjøring. Står også i en bra rygg fra start, og den er verdt et forsøk som skrell. 10 Arquana AS – Er det ganske fin kapasitet i, og i kveld debuterer den for Nurmos. Det blir skorykk på alle fire direkte, og man fester også på en BIKE. Vi dobler opp a-gruppen, og denne må med på alt! 5 Isa – Gikk en 12-tid fra tet sist, og kan nok gå enda fortere når forholdene nå blir bedre. Er dessuten enormt kuskeplusset med Claes Sjöström, og den blir ikke enkel å fange fra tet om den leverer som best.

Vår rangering : A : 9-10 B : 5 C : 4-2-1-7-11-3-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 7 Tangen Haap – Har motstandsmessig et gaveløp foran seg i årsdebuten, og med gode rapporter i ryggen så kan ikke vi gjøre annet enn å tro på denne direkte. Pleier dessuten å vinne når den årsdebuterer, og er ALLTID godt forberedt. Björn Karlsson har nok planer om å være med i Elitkampen på Solvalla i år også (tredje i fjor/seier i året før), og skal den ut i slike omgivelser, ja, da forventer vi at den viser seg frem direkte i år. Er kjapp fra start, og vi blir ikke overrasket om Karlsson kommer direkte. Velger man å spekulere så er 3 Art Kjarvald objektet. Spurtet positivt sist, og varslet form. Er en herdet elitehest som er bra når den først har funnet formen.

Vår rangering : A : 7 B : 3-5-6-2-1 C : 10-9-8-4-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 1 Deal Done Zet – Kommer ut fra stallen til Reden, og der er det mildt sagt superform på hestene (40% seire i 2021). Deal Done Zet har vel ikke vi blitt veldig imponert av, men den gjør jobben sin, og er en bra hest i grunnlaget. Bløffet hjem løpet fra tet sist, og på klokken stod det 13,3 s 1000m med krefter igjen. Er kjapp fra start, vi tror på tet, og da er fort dette løpet over på en LYNRASK bane. 10 Hemisphere – Er nok en mer kapabel hest, og kommer ut med meget solide rapporter i ryggen. Så får vi se hvordan man velger å ligge dette opp siden det dreier seg om en årsdebut, men velger man å kjøre om det, ja, da kan fort dette bli langt mer spennende enn hva favorittspillerne ønsker. DOBBELT A-VALG! 8 Usain Tilly – Innledet svært lovende, og har hele tiden vært et stort løfte. Kommer nå ut i ny regi, rapportene er fine, men med tanke på at den er 4-år så ønsker man neppe å tømme den direkte? Det kommer trossalt langt viktigere løp senere på året… Er derfor mer enn outsider kontra en het vinnerkandidat.

Vår rangering : A : 1-10 B : 8-9 C : 6-4-7-11-12-5-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 6 Iller Tooma – Skal være spennende i kveld, og vi lar den stå alene i a-gruppen. Gikk et fullt godkjent løp etter at vintertreningen var gjort unna sist, og det gjorde den altså på treningsbalansen. Nå blir det skorykk på alle fire, den har en stor sjanse på å suse til tet, og på en kjapp bane blir den ikke enkel å fange. SPILLES! 3 Lyckans Star – Solgte seg dyrt fra tet sist, og det på en svært upassende bane. Varmet opp i en fantastisk stil før løpene begynte, og dette er nok en traver som er bedre enn det grunnlaget den har på konto. Motbudet. 7 Otroligosåfin – Var et lekkert skue i årsdebuten, og den imponerte stort da. Har VELDIG mye inne, og vi er veldig inne på at den vil klatre videre i grunnlagene. Minuset i kveld er at den trolig må vinne dette fra dødens, og det er ikke bare enkelt. Vi ranker den derfor på kun som en outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 3-7-4-2-11 C : 10-9-5-12-1-8

V86-6 : 10 Jaqeus Noir – Løpet sist ser vi bort fra da den ikke hadde en spesielt god kusk. Var positiv nest sist, og da viste klokken 10,9 s 600m. Distansen i kveld håndterer den like bra som noen annen, den er dessuten solid kuskeplusset, og duger i omgivelser som dette. Prøves som en skrell! 8 Born Unicorn – Skal naturligvis i a-gruppen, og rapportene på den etter pause er fine. Leverte flere solide innsatser i fjor, og dette er snakk om en ordentlig tøffing. Minuset er at den trolig må gjøre det meste av jobben selv, og det trenger ikke å bli veldig enkelt. Dessuten : hvor offensiv vil egentlig Kihlström være etter pause med denne? 1 Global Above All – Sitter fort i rygg leder på 2 Lemon Brodde, og kan få dette aldeles sydd opp. Virket ikke helt slått når den feilet mot oppløpet sist, og dette er en ordentlig bra hest i grunnlaget. Har spennende betingelser foran seg nå, vi tror altså den vil få det sydd opp, og også denne havner i a-gruppen. Tre hester gjør opp?

Vår rangering : A : 10-8-1 B : 2-5-9 C : 6-4-7-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 3 Iceland Falls – Dette hoppeløpet «liker vi ikke», og på den store bongen plukker vi med oss samtlige 8 hester. Det kan naturligvis være slik at favoritten dundrer til tet, og siden er dette løpet over. Er en brenngod sprinter, men kommer altså ut etter over tre mnd pause, og vi vil gjerne se den i et løp før vi går ALL IN. Er dog veldig motivert i et ganske dårlig løp. 1 Opalis – Var veldig tapper sist, og knallgod i nederlaget da. Innersporet kan bli en felle, men på ren kapasitet er denne såpass bra at det er den vi frykter mest. Bak disse er løpet VIDÅPENT!

Vår rangering : A : 3 B : 1-7-6-9-5-8-4 C : -

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 3 Zacapa U.S. – Har lenge vært en snakkhest, og dette er en traver man har enorm tro på i tiden fremover. Vant ikke sist, men måtte da gjøre jobben utvendig for knallgode Nouba Mom, og det kunne nesten ikke gå. Har altså MYE inne i forhold til et lavt grunnlag, den er solid kuskeplusset med Adielsson, og dette ser riktig ut på forhånd. Vår ide i et ellers ganske jevnt oppgjør. 11 Perpetuate – Ble handlet inn til Sverige for en knapp million, og det burde bety at dette er en hest litt utover det vanlige. Har vært fin i jobb, og den må passes direkte. 8 Beckham – Er sprutredd, og den blir derfor ofte kjørt offensivt med. Fra dette sporet blir det nok et nytt tungt opplegg, men skulle den bli sluppet til tet, ja, da kan den holde unna. Var meget solid til seier sist, og har funnet toppformen. Gikk med vanlig vogn sist, men i kveld blir det festet på en BIKE.

Vår rangering : A : 3 B : 11-8-9-10-2 C : 1-12-5-4-7-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.