Gå til sidens hovedinnhold

V86 - premiere for et nytt superspill i Norge

Sverige ELSKER V86, og nå skal også vi i Norge få spille inn i deres millionspill! Her skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været, og dette ser vi virkelig frem til! Vi byr på fyldige V86-vurderinger, og husk også på at du kan se løpene gratis hos oss.

Lerum tømte V65 og V5-lukene på Forus 25. august! Enorme Kr.665 984 innspilt!
Det meste satt denne tirsdagen på Forus, og det hele endte med en GEDIGEN SPILLFEST for de som tok rygg. V65-bongen til Kr.432 betalte ut Kr.29 540, mens V5 bongen til Kr.240 betalte ut Kr.41 551,-. Hardhaus (26,5%) innfridde som den beste bankeren, og meget solid info ble gitt. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige 19 V65-bonger (halvkasse), og de betalte ut som følger:

* En bong a Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) betalte ut Kr.33 523,-.
* To bonger a Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500) betalte ut Kr.32 385,-.
* Tre bonger a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.31 816,-.
* Tre bonger til Kr.1 000 (fem andeler a Kr.200 / fire andeler a Kr.250) betalte ut Kr.31 247,-.
* Ti bonger til Kr.500 (ti andeler a Kr.50 / fem andeler a Kr.101 / fire andeler a Kr.125) betalte ut Kr.29 540,-.

I V5-spillet ble det kun levert to bonger på Eksperten, begge kostet Kr.500 (ti andeler a Kr.50 / fire andeler a Kr.125), og disse betalte ut Kr.41 551 hver seg.

Totalt omsatte vi for Kr.19 600 til Forus, men spilte altså inn formidable Kr.665 984!

Kjøp deg inn på våre V86 bonger og systemer her

Vi sender ALT fra Bjerke og Solvalla/Åby. V86-1 begynner klokken 20.30

Kjøp deg inn på våre V86 bonger og systemer her

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

V86 er et NYTT SUPERSPILL fra Sverige, og i vårt naboland har dette slått enormt bra til. Hver onsdag ligger omsetningen på pluss/minus 30 millioner, og betydelig høyere når det er JACKPOT. Rekkeprisen for V86 er kun 25 øre, og det betales ut premier for 8, 7, og 6 riktige. Vi i Norge skal spille V86 seks ganger i løpet av åtte dager, og neste onsdag krones det hele med en GEDIGEN MULTIJACKPOT. Når det gjelder kveldens omgang så er naturligvis den spennende, og husk alltid på : det å banke en favoritt eller tre i V86 betyr lite. V86 er såpass krevende at det nesten alltid er vrient å komme til "mål". Våre to bankere i kveld har vi SOLID tro på, og går ALL IN på 3 Mister Hercules (V86-2) samt 4 Honey Mearas (V86-5). Ellers finnes det flere løp hvor det kan skrelle til i, og vi anbefaler deg å ta rygg på følgende:

V86-1 : 4 Ultra Bright – Er en knallgod hoppe som har vært med på det meste, og som ikke kan få spesielt bedre betingelser enn dette. Er nybehandlet etter en liten pause, den kan muligens bli sluppet til tet her, og skulle det skje, ja, da er fort dette løpet over. Skal stå først. 5 Wild Love – Er kolossalt speedig, og det fikk vi et nytt bevis for sist. «FLØY» da nedover oppløpet, og knep seieren oppunder mål. Har utviklet seg veldig, og går nesten kun gode løp. Blir livsfarlig med tempo og de riktige ryggene. DOBBELT A-VALG!

1 Blueridge Sun – Er i en knallgod form, og sist var den kun en halv lengde bak Classichap. Nevnte Classichap ble altså tredje i Jubileumspokalen i starten etter, og travet der 10,4/2140ma. På den utregningen er naturligvis Blueridge Sun aktuell i et løp som dette. Tar tet, satser på rygg, og kan overraske via siste indre om den leverer på sitt aller beste. 2 Rebella Matters – Ble passivt kjørt på Bjerke sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Rapportene er knallgode, det blir muligens på med en BIKE, og fra et perfekt spor er heller ikke hun sjanseløs. Disse fire skiller seg noe ut i et veldig jevnt løp.

3 Mily – Blir det nok litt skreket på da den gikk PIGG i mål etter en smygreise sist. Vi tror dog den kun er trippelaktuell i omgivelser som dette.

Vår rangering : A : 4-5 B : 1-2-3-7 C : 6

V86-2 : 3 Mister Hercules – Er litt uslipt enda, men innstillingen er knallbra, og dermed har det blitt fem seire. Gikk 12,6/2140ma med krefter igjen sist, og da gikk den og bremset litt for sprut underveis. Løste enormt bra ut bak bilen tredje sist, og vår klare feeling er at den dundrer til tet om den løser slik ut her. Husk på at ALLE HER tenker Kriterium som ikke er langt unna, og dermed får fort Kihlström det billig i tet. Reden har superform på stallen, og Kihlström har superform i «jolla». Dette er dermed en soleklar banker for oss.

1 Selected News – Er nok ikke noe dårligere på ren kapasitet, og den har dessuten møtt de beste. Har løst dårlig fra start tidligere, og innersporet blir fort en felle. Dukker opp på trippelen om lukene kommer. 5 Despot Power – Leverte et luftig oppløp sist, og utvikler seg fint. Blir neppe tømt i dødens med tanke på Kriterium? Er derfor mer trippel enn veldig seiersaktuell. 8 Global Badman – Sliter med aksjonen, men er knallgod når den henger sammen. Nå blir det sko på alle fire, og fra dette sporet lukter det «prepare» i lange baner.

Vår rangering : A : 3 B : 1-5-8-9 C : 2-7-4-6

Kjøp deg inn på våre V86 bonger og systemer her

V86-3 : 10 Barista Oak (denne ble strøket onsdag ettermiddag) – De tre siste gangene denne har stått i bakspor over sprint har det blitt to seire og en femteplass. Har nå fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og fullførte OK i Danmark sist. Ventes ytterligere forbedret til kveldens oppgave, den står i en NYDELIG rygg fra start, og her burde Christoffer Eriksson komme seg perfekt gjennom. Vi er dessuten sikret fart med ruseren 4 Zodiac Dany Grif i feltet, og dermed kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. MÅ MED PÅ ALT!

1 Högstenastalldräng – Er en hest vi liker godt, og som helt klart kan vinne dette. Var meget god når den sporet hele veien nest sist, mens det ble feil sist. Nå blir det skoløs på alle fire for første gang, man fester på en forbedret vogn, og fra dette sporet er den sikret et bra opplegg. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN! 5 Speedy Tilly – Hadde vi stor tro på sist, og den var også god i nederlaget da. Vi tror ikke den henter en lengde på Zodiac Dany Grif, og dermed blir dette sjansebetont. Løpets outsider.

4 Zodiac Dany Grif – Ruste unna i tet nest sist og fjerde sist, og ved begge anledninger ble den plukket ned oppunder mål. Skulle den roe seg litt ned så kan den lede et løp som dette lenge, men den er uansett noe mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 10-1 B : 5-4-11 C : 2-6-9-7-3-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-4 : 4 Bolt Kronos – Blir matchet som at dette ikke er en av de beste 3-åringene på stallen til Båth, og den har altså enda ikke fått vinne. Satt bom fast sist, og så fin ut da. Skulle den komme seg foran så er nok sjansene store, men vi tør ikke å gå fullt ut på denne over en oppjaget sprint. Motivert, men… 10 Torrent D’Inverne – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og det har den trengt. Fullførte fint sist, og var klart forbedret da. I kveld blir det på med en BIKE for første gang i karrieren, og det vil nok løfte den ytterligere. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN!

6 Harvard Student – Fullførte helt OK nest sist, mens det ble galopp sist. Vi liker skarpt når bakskoene blir rykket for første gang, og det kan fort løfte en hest mye. Får stå som en soleklar outsider. 5 S.G.’S Ambrosia – Vant et billig løp enkelt sist, og den utvikler seg for tiden ganske så bra. Løste fint fra start sist, og det skal bli spennende å se den på en kjapp sprint. Trenger ikke å være helt ueffen fra et greit spor bak bilen.

12 Maximus Victory – Så fin ut sist, men ble plukket ned oppunder mål, og hadde nok godt av det løpet i kroppen etter pause. Nå fester man på en BIKE for første gang, og det vil garantert heve den ytterligere. Kan overraske om det skulle bli tempo på forestillingen.

Vår rangering : A : 4-10 B : 6-5-12-9-1 C : 11-3-7-8-2

V86-5 : 4 Honey Mearas – Er en svært talentfull 3-åring som utvikler seg strålende. Ble sittende bom fast som fulltanket mot de beste i årgangen nest sist, mens den jogget 13,3/2140ma til en helt overlegen seier sist. Burde bli sluppet gratis til tet, og siden skal dette være over om den leverer som på slutten.

6 Global Brilliance – Kommer fra samme stall, og også denne utvikler seg helt strålende. Vant lett når den fikk teste BIKE for første gang sist, og gjorde det på en meget bra måte. Til denne starten blir det på med en vanlig vogn, og man tenker nok Kriterium om ikke lenge. Andrevalget. 7 Florist – Har hatt mye utur på slutten, og er klart bedre enn raden. Til denne starten blir det dog på med sko på alle fire samt at det blir kun en vanlig vogn. Blir kjørt snilt med, og her tenker man mest på Kriterium? Er uansett en outsider på ren kapasitet.

Vår rangering : A : 4 B : 6-7 C : 2-5-9-8-1-3

V86-6 : 10 One Kind Of Art – Er knallgod, og en mulig frekk banker for de som vil spille tynt. Den innledet året med to seire, mens den sist feilet bort en plass på trippelen. Hadde da travet knallsterke 12,5/12,6-2140ma uten galoppen på oppløpet. Henger den bare sammen i aksjonen sin så er denne svært god, og da skal de andre få kjørt seg. SPILLES!

9 Stonetastic – Debuterte for Petri Salmela sist, og vi likte det vi fikk se av den i varmingen. Så rett og slett skikkelig bra ut, men hva hjelper det når det ble galopp direkte i selve løpet? Var TUNGT spilt mot mye bedre hester enn dette i sin tidligere regi, og det tyder på at det er en hest man hele tiden har trodd mye på. Inntrykket i den nye regien sist var såpass positivt at vi bare må varsle litt nå. Skreller?

5 Artico Zack – Ble kjørt dønn ned i kjelleren sist, og vi er usikre på hva det løpet har gjort med hesten. Vi har vel heller aldri latt oss imponere noe veldig av denne, og for oss er det kun snakk om en liten outsider. 2 Air Space – Fullførte fint uten at den ble kjørt helt i bunn sist, og tiden ble meget bra. Har motandsmessig en riktig oppgave foran seg her, og fra et nydelig spor er den selvskreven på bongen om man bruker noen hester. 6 Arizona Dream – Vant et billig løp tredje sist, men har ellers ikke vist veldig mye. Rankes derfor litt ut.

Vår rangering : A : 10 B : 9-5-2-6-1-4 C : 8-3-7-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 6 Valasquez Gar – Et jevnt stayerløp venter, og her skiller det ikke veldig mye. Vår ide har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og har varslet form ved begge anledninger. Spurtet skikkelig bra sist, og var ikke mye slått av 1 Iron Vivant. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, den viste sist at den taklet distansen, og med flyt kan det være seiersdags. OBS! 1 Iron Vivant – Skal gå med sko på alle fire i kveld, men akkurat det tror vi ikke er et problem. Løste kjapt fra start sist, fikk tet som ble til rygg leder. Avsluttet knallsterkt etter sene luker, og knep seieren. Innersporet trenger ikke å være feil, den er nesten garantert ytterligere forbedret med to løp i kroppen etter pause, og er selvskreven på bongen.

9 Zio Tom Jet – Feilet fra seg en fremskutt plassering mot tøff motstand sist, og den holder sin flotte form. Har vunnet på denne distansen tidligere, og er VASS når den får gå med i rygger. Løpets klare outsider. 2 Chablis D.K. – Gikk OK etter en liten pause sist, og virker å være på riktig vei igjen. Til denne starten rykker man også skoene bak, og det er naturligvis et pluss. Vil havne riktig på det fra et nydelig spor, den elsker distansen, og er en av de som kan vinne dette.

4 Vischio Holz – Er svært variabel, men kan «alt» på en god dag. Var under pari sist, mens den var god i nederlaget nest sist. Er en tenkbar skrell om den leverer på sitt beste. Distansen er nemlig kun et pluss.

Vår rangering : A : 6-1 B : 9-2-4-8-10 C : 3-7-5

V86-8 : 3 You Could Be Mine – Tet og slutt? Kihlström valgte å svare 6 Hill’s Angel tredje sist, og vi er veldig inne på at han ønsker det igjen. Var riktignok ikke helt på topp sist, men det er slik hopper kan være. I kveld blir det BIKE og SKOLØS rundt for første gang i karrieren, den er kjapp ut, og dette ser veldig interessant ut på forhånd. SPILLES!

9 Samaritana – Skryter Nurmos litt av, og det er snakk om en fersk hoppe som utvikler seg fint. Gikk en sterk sisterunde sist, og da hadde faktisk vi 09,2 s 800m på klokken. Kan få det sydd opp fra et nydelig smygspor, og den er spennende som en tenkbar skrell. 6 Hill’s Angel – Ble kjørt dønn ned i kjelleren av Jepson sist, og slikt kan påvirke hopper litt ekstra negativt. Nå går rapportene i dur etter pause, men vi føler uansett at favoritten ikke er noe annet enn en outsider etter det som skjedde sist. 7 Chablis Ribb – Rotet seg bort i finalen sist, mens den var meget fin i forsøket via 11,4 s 700m. Sporet nå trekker ned, og kanskje er det slik at Witasp tenker på et litt større løp enn dette som kommer om litt? Er god nok, men rankes uansett litt ut fra et dårlig spor.

10 Chiffchaff – Var knallgod i nederlaget sist, og falt virkelig med flagget til topps da (08,2 s 400m). Har tunge avslutninger, og med tempo kan den skrelle.

Vår rangering : A : 3 B : 9-6-7-10-8-2 C : 5-4-1

Kjøp deg inn på våre V86 bonger og systemer her


Kommentarer til denne saken