Vant 350.000 på Lyntoto

Foto: Magnus Blaker (Nettavisen)

Fire heldige spillere stakk av med til sammen 1,4 millioner kroner. Er det din tur lørdag?

Rikstotos Lyntoto-spill er i skuddet som aldri før. Lørdag 12. juli gikk hele fire Lyntoto-bonger inn i V75-spillet med en utbetaling på over 350.000 kroner hver!

I tillegg kunne 10 Lyntoto-bonger, med en innsats på kun 100 kroner, innkassere 36 012 kroner hver, opplyser Norsk Rikstoto.

Vinnerbongene var godt fordelt over hele landet, fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør.

Spill på Nettavisen
Lyntoto er spillet for deg som ikke har peiling på hest. Når du spiller Lyntoto, plukker Lyntoto-maskinen ut favoritthester og outsidere for deg.

Nettavisen er nettkommisjonær for Norsk Rikstoto, noe som innebærer at du som leser kan levere alle Rikstoto-spill, også Lyntoto, på Nettavisen.

Klikk her for å levere en bong til lørdagens V75 på Sørlandets Travpark.

Slik lages Lyntoto-kupongen
I all sport er noen utøvere bedre enn andre, også i hestesporten. Og i nesten alle hesteløp finnes det favoritter, det vil si hester som ekspertene mener er de beste akkurat nå. Det er naturlig nok også de hestene som de fleste spiller på. Likevel hender det ofte at en annen hest, en outsider, vinner løpet.

Når Lyntoto-maskinen lager en kupong til deg, vil den alltid inneholde en av favorittene i hvert av løpene. I noen av løpene plukker den i tillegg ut hester med mindre vinnersjanser, altså outsidere, eller hester som færre spillere har tro på.

De beste gratistipsene: Følg med på Nettavisens travmagasin!

Det var nettopp dette som skjedde under V75-omgangen på Jarlsberg for fem uker siden. Verdien var ordinære 24.858 kroner før den siste V75-avdelingen, men da 10. valget 14 Hurtig Knekten brøt målsnøret først, spratt utbetalingen for syv rette opp i hele 316.053 kroner.

De fire Lyntoto-bongene hadde altså klart å få med seg en hest de fleste ekspertene hadde oversett.

Gratis tipsbrev
Travekspert Håkon Einar Hansen har hatt stor suksess med sine daglige gratistips på Nettavisen, og mange lesere har tjent godt på hans treffsikre råd. Nå kan du få hans tips gratis på e-post hver onsdag og fredag.

Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen