Vant 3700 kr i lunsjen

Nettavisens traveksperter fikk nok en gang fullklaff med sine tips. Er det din tur til å vinne i dag?

Her finner du tips til fredagens V5-løp Jarlsberg.


Pål Jensen og Ove Bjerkeset har hatt stor suksess med tipsene sine etter lanseringen av Nettavisens travmagasin i desember.

I løpet av de ti siste dagene før nyttår rant det på med gevinster, og den samlede premieutbetalingen for Nettavisens tips endte på hele 75.000 kroner.

Sjettevalget gikk inn
I torsdagens lunsjtrav på Bjerke gikk både det mellomstore spillforslaget til 320 kroner og det største til 960 kroner inn med fem rette. Mange hadde storfavoritten Tom Anders som banker i tredje løp, men Nettavisens eksperter luktet skrell og krysset av for i alt fire hester, deriblant sjettevalget Victory Kosmos som vi stormvarslet for.

Kusk Jan-Ivar Johansen og Victory Kosmos vant løpet, noe som førte til at premiene steg kraftig. Nettavisens banker Vraiment skuffet ikke i femte og siste løp. Dermed ble det utbetaling på småpene 3723 kroner for alle som spilte på Nettavisens tips.

På kveldstravet på Bergen travpark samme dag var vi ytterst nære en ny gevinst. Målfoto måtte til for å skille hestene i V5B første avdeling, men dessverre trakk vi det korteste strået denne gang. Med Turbo Play som vinner ville vårt mellomste forslag på 300 kroner gitt en gevinst rundt 8000.

Ny sjanse i kveld
I 12-13-tiden i dag kommer Ove Bjerkeset og Pål Jensen med tipsene til kveldens V5-løp på Jarlsberg. Dersom du vil prøve lykken og levere en bong, kan du klikke deg inn på Nettavisens travmagasin . Oppe til venstre på siden finner du to spillbokser der du kan levere bonger elektronisk.

PS: Norsk Rikstoto har stor suksess med lunsjtravene, og fra april vil man kjøre to ganger i uken (tirsdag og torsdag). Dermed kan du levere en bong elektronisk mens du er på jobben, lene deg tilbake i kontorstolen og nyte løpet på pc-en mens du spiser lunsjen din.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin