*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vant 44 mill – jobber overtid søndag

Foto: Hesteguiden.com

- Jeg er bare en vanlig arbeider, sier vinneren av lørdagens gigantiske V75-pott.

21.05.11 19:36

En mann fra Vestfold var den eneste med sju rette i V75 på Jarlsberg travbane lørdag, og den heldige og dyktige vinneren stakk av med den fjerde største potten som noensinne er utbetalt i et norsk travspill.

Nærmere bestemt 44 millioner kroner!

Lær deg å spille V75 på 1-2-3

Beskjeden feiring
Men bortsett fra en konjakk eller to, blir det ikke den store feiringen lørdag kveld.

- En uvirkelig følelse, men jeg skal på jobb i morgen. Jeg er en vanlig arbeider som har sagt ja til å jobbe ekstra overtid. Men en ørliten markering hører vel med når man blir alene om V75-potten? gliser vinneren.

Han forteller at han nesten ikke skjønte hva som hadde skjedd da resultatet kom og det stod at han hadde vunnet 44 millioner kroner.

- Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Jeg har varslet min nærmeste familie, men ønsker ikke å stå fram offentlig. Jeg må få litt tid til å summe meg, sier V75-vinneren.

Han fulgte alle løpene direkte på Rikstot Direkte på pc-en sammen med en kamerat, men han ante ikke at premien skulle bli så stor før utregningene var ferdig.

- Jeg skjønte jo at det var store penger i luften, men skal jeg være ærlig, hadde jeg vært godt fornøyd med 700-800.000 kroner.

Kjemp om de store pottene: Spill andelslag på trav!

Spiller hver uke
Storvinneren spiller V75 hver uke og har vært borti noen gevinster tidligere, men aldri noen riktig store:

- Det er jo å bli alene om V75-potten alle drømmer om, og nå har det skjedd meg. Jeg fylte ut en bong med banker på 5 Dakadak i V75-7. Eirik Høitomt er en ypperlig kusk, og jeg stolte på ham.

- Jeg hadde også bestemt meg for å ha med en "dritthest" - en som nesten ikke var spilt. Valget falt på 3 Bjørnemyr Fresa i V75-5, og jammen vant ikke 13. valget sammen med Gunnar Austevoll! Det er helt tydelig at dette er min dag, fortsetter den nybakte mangemillionæren.

Helt rolig
Foran det siste V75-løpet var han den eneste i landet som hadde seks riktige. I det siste løpet hadde han altså én eneste hest. 5 Dakadak viste seg tilliten verdig, stakk rett til tet og vant overlegent:

- Jeg ble ganske rolig da hesten tok teten. Jeg skjønte at 5 Dakadak ville ha en kjempesjanse til å vinne da teten var erobret, men samtidig har jeg vært med i dette gamet lenge nok til å ikke innkassere noe på forskudd. Da hesten passerte mållinjen og seieren var i boks, fikk jeg en ubeskrivelig lykkefølelse. Den har ikke sluppet taket, jubler vestfoldingen.

Den største V75-potten (og norgeshistoriens største premieutbetaling uansett spill) er på 51.125.939 kroner. Rekorden ble satt på Leangen travbane 25. Juni 2005

Treff for Sportspill-tipsene
Vi klarte ikke Jokerpotten i dagens V75, men for de som spilte bongen på 432,- ble det 5052 kroner tilbake (seks femmere). På det største forslaget ble det sju femmere og 5894 kroner tilbake. På Dagens Dobbel ble det 1264 kroner tilbake med innsats kr 300. Sjuendevalget Storsjø Frøya i V75-1 var vårt tredjevalg, mens fjerdevalget Onion F.H. i V75-6 var vårt andrevalg. Gratulerer til de som fulgte våre tips i dag.

Kjemp om de store pottene: Spill andelslag på trav!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag