Vår delikatesse senker en mye spilt hest

Lille Jim er under en rivende utvikling, og blir spennende å følge torsdag. _foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Lille Jim er under en rivende utvikling, og blir spennende å følge torsdag. _foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Det er ikke spesielt lettløst fra Bjerke denne torsdagen, og vi spiler uten banker. Flere interessante objekter kan fikse flotte kroner til lunsj!

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Mer trøbbel og store premier
V4 Vaggeryd: Untersteiner til himmels
Dagens dobbel 1: Store forventninger til Olimb
Dagens dobbel 2: VIF har imponert tross seks strake tap

Vi er kun TO dager unna ukens desiderte høydepunkt. På lørdag venter det altså en gedigen Norsk/Svensk V75-omgang. Her er det DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner. Vi jobber for fullt med løpene, og kommer tilbake med fyldige tips i løpet av fredagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg til helt enorme kroner å spille om så er det også stor sport i vente fra Färjestad som altså arrangerer V75-omgangen. Blant det vi gleder oss mest til er det gnistrende oppgjøret mellom hele Sveriges kjæledegge Månprinsen AM som rader opp i en imponerende stil, men som nå får kamp fra noen av våre kanoner! Tekno Odin, Gylden Balder, og Lome Brage tar nemlig turen. Denne UNIONSKAMPEN er dagens høydepunkt når det gjelder sporten, og hele 300 000 tilfaller vinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det gjelder dagen som vi har i vente så starter den som vanlig i Sverige med lunsjtrav, og V4. Løpene her begynner kl.12.20. På kvelden fra Norge så knaller Bergen Travpark til med en SVÆRT VRIEN MENY I V5-SPILLET. Løpene på Bergen starter opp som vanlig kl.18.30. Så avrundes det hele med galopp fra Øvrevoll litt over kl.19.00.

Fra Bjerke denne torsdagen så kan vi by på følgende :

1-Avd : 1 CC Siri – Olav Mikkelborg bestemmer hvordan dette løpet blir kjørt, og det vil overraske oss en del om han ikke velger tet i dette billige selskapet. Her kan nemlig nesten ingen gjøre noe selv, og det meste ser helt riktig ut på forhånd for vårt objekt. CC Siri har vært hardt matchet i grunnlaget sitt, og møter her på en helt annen og langt billigere motstand. Fra tet her så burde Olav få kjøre som han vil, og da kan han bløffe dette hjem. Må bare prøves fra ypperlige betingelser!

2-Avd : 9 Lille Jim – Lukter på en seier nå, og den kan opplagt komme denne torsdagen. Gikk helt strålende i hendene på Tom Erik Solberg nå sist, og da henter den faktisk 40m på Nordby Balder etter galopp. Vi har 29,0 s 2000m / 26,5 s 500m på klokken, og da var det krefter igjen på tanken. Møter Nordby Balder igjen, men slik vi ser det så har nok Lille Jim en høyere kapasitet, og i en feilfri utgave så skal den ha en flott mulighet.

3-Avd : 11 Monoceros Nazgul – Ligger denne nedpå fra start til mål så har den en alle tiders mulighet til å innfri vårt favorittstempel. Nå sist så kom den helt rått tilbake etter galopp, og på vår klokke så stod det 14,3 s 700m med krefter igjen. Kan helt sikkert langt nedpå 16 tallet i en feilfri utgave, og normalt sett så skal denne bare bli bedre og bedre utover høsten. OBS! 9 Euro Arvells – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er ordentlig pågang. Den fullførte meget bra nest sist bak en såpass god hest som Kenni Island, mens den nå sist kom flott tilbake etter en tidlig galopp. To løp i kroppen har helt sikkert gjort godt, og fra et ypperlig smygspor så skal den passes. OBS!

4-Avd : 9 Jørnstu Vilja – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den var helt strålende sist etter galopp. Kom gnistrende tilbake, og vi har 24,2 s 500m på klokken med krefter igjen. Leverte kanskje et av karrierens aller beste løp, og vi likte det som vi fikk se da. Har et spennende smygspor her, og dette kan fort bli veldig riktig. Må bare prøves litt etter den som den viste sist. OBS!

5-Avd : 6 MR Renati BR – Har et skreddersydd løp foran seg her, og den prøves direkte etter pausen. Har tidligere matchet bedre hester enn dette, men stadig stopp på veien har hindret dens naturlige utvikling. Kommer nå ut med POSITIVE rapporter i ryggen, og innvendig her så er ingen interessert i å svare. Her blåser den til tet, så får vi se om Gunnar ønsker å kjøre den der. Kan fort få dempe MYE på denne sprinten, og er MR Renati BR 80% for dagen, ja, da snakker vi om en fin mulighet.