*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Våre superobjekter truer hardt spilte favoritter

Lass Labero røpet toppform sist, og den blir spennende å følge i V5-finalen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Herlig lunsj! Ja, dette er en lunsjomgang som vi virkelig gleder oss til. Flere dype superobjekter er nemlig jobbet frem, og vi tror på store kroner.

Vi har en deilig torsdag i vente, og hele moroa sparkes i gang med V4 på Mantorp kl 1220. Deretter så venter det lunsj fra Momarken som det skal dreie seg om her. På kvelden så er det JACKPOT fra Øvrevoll i V65-spillet med Kr.331 439 ekstra i sekserpotten, og våre galoppeksperter her i Nettavisen er mer enn klare for en ny spillfest fra Øvrevoll. Bergen arrangerer i tillegg et dobbelt V5-spill om kvelden, så det er nok å gripe tak i.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Lunsjtipsene våre satt bra fra Drammen tirsdag, og alle Eksperten lagene som vi la ut satt som de skulle. Utbetaling : Kr.1 963,-. Fra Momarken denne torsdagen så er vi sultne på mer, og vi har jobbet frem flere herlige bud som du vil like skarpt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Momarken :

V5 : kl. 13.37

DD : kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens lunsjobjekter :

2-Avd : 1 Sledge Tower – Et skummelt løp. I utgangspunktet så var vi fristet til å gå på Emporio Cape, men denne er veldig «treg», og fraværet av pisk kan umulig være et pluss. Da prøver vi oss heller med et sjokk som vi vet trener forbedret. Sledge Tower var nemlig ute i et jobb for litt siden, og der viste den 18/2000m med en rask avslutning i 15 fart. Man skal huske på at når denne var som best på slutten av fjoråret matchet bedre hester enn hva den møter her. Var for eksempel kun slått med en lengde av gode Reveleer på Jarlsberg 15.11.2013, og da stod Sledge Tower på tillegg… Er kjapp ut, og fra dette sporet så blir det enten tet, eller rygg leder. KAN OVERRASKE, og den må med på alle seriøse bonger.

3-Avd : 2 Alm Kasper – Er MYE bedre enn raden, og den har interessante betingelser foran seg her. Den feilet i fra seg en plass der foran på siste bortre nå sist. Gangen før så er den helt strålende etter galopp. Må selvfølgelig komme seg rundt banen uten noe tull, men gjør den det, ja, da kjemper den 100% sikkert om seieren i dette lunsjløpet. Vidar har tro på sin hest, og det skjønner vi godt. Må bare prøves.

4-Avd : 12 Tamona – Er slett ikke så verst, og den kammet altså med seg tre seire i fjor. I år har den innledet litt tregt, men den har nå fått seg tre løp i kroppen, og den varslet form sist. Gikk da PIGG i mål etter sene luker, og det var krefter igjen på tanken. Trenger selvfølgelig full fart på forestillingen for å rekke frem i fra denne utgangsposisjonen, men skulle det bli fart, ja, da har den form til å senke alt. Prøves som et mulig sjokk i et svært åpent løp.

5-Avd : 9 Lass Labero – Favoritten Hidden Secret kan selvfølgelig lede dette løpet hele veien. Dog var den såpass variabel i fjor, viste ved jevne mellomrom slett moral, at vi velger å gå for en ordentlig tøffing på vei mot storformen. Lass Labero har nå fått seg et par løp i kroppen, og på Bjerke 28.05.2014 så feiler den som småskummel i den siste svingen. Var da ute mot gode hester som Relight My Fire/Photo Bear med flere. Kom enormt tilbake etter galoppen, og den hadde full spenst over mål. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, det lange oppløpet på Momarken er et klart pluss, og nå kan det være duket. OBS!

Annonsebilag