Veijo klemmer til

Veijo Heiskanen kjører vår banker i et spennedne V64-spill tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Veijo Heiskanen kjører vår banker i et spennedne V64-spill tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som er enorm i sine beste stunder. 50-oddser som blir merkelig lite spilt i forhold til sjanser. Vi byr på en sprek V64-meny til Jägersro!

Det var ikke lett å være spiller på Färjestad i går kveld, og også i kveld så oser det flotte kroner i V64-spillet. Flere av løpene er nemlig vidåpne, og det finnes nok av fallgruver. Bankeren vår heter 2 Comeonhill, og den kommer ut i V64-5 avdeling. Så veldig bra ut sist, og da var den ikke rigget til i det hele tatt. På tirsdag så ser det meste riktig ut, og vi må bare tro hardt! Mer om bankeren, og dagens objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Jägersro:

V64-1 : 9 Zinedine Bob – Burde være spennende i innledningen mot en sliten gjeng. Det ble feil for den i årsdebuten nest sist. Nå sist så ser den helt RÅ ut ned mot siste sving, men blir hindret, og får aldri skikkelige luker tilslutt. Passerer mål som ubrukt i V75’en da, og inntrykket var meget bra. Har en fin sjanse til å spurte ned en «skalleløs» gjeng om det bare blir litt tempo på forestillingen. OBS!

V64-2 : 5 Evita Di Quattro – Er under en klar utvikling, og den var helt RÅ sist etter en grov galopp. Viser faktisk 13,7 s 1900m, og siste 900m viser den 12,5! Om ikke det løpet kostet mer enn det smakte så duger den alle dager i uken her om den kommer seg rundt uten noe tull. 6 Jimmy M. – Var ute i samme løp sist, og den innleder i dødens før den blir avløst. Feiler i den siste svingen med MYE ubrukte krefter. Nest sist så avslutter den strålende etter sene luker. Her er det vinnerform i kroppen. PASSES!

V64-3 : 2 Mysterious Ways – Kom ut etter en lengre pause sist, og den var tung i bakenden. Fullfører uansett fint uten at kusken plaget den for mye. Gikk 14,7 s 900m, og den var nok ikke helt tom på det. Kan åpne bak bilen, og her har den interessante betingelser foran seg. Kan muligens sjokke om den løfter seg enda et knepp fra sist.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 3 Super Bull – Er kjapp i fra start når den løser, og her MÅ da Peter Ingves være interessert i tet!? Den feilet direkte som favoritt sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Den er enorm i nederlaget nest sist, og den er også meget tapper tredje sist. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og dette er en 4-åring som virker å utvikle seg fint. Må tas på alvor med slike betingelser! OBS!

V64-5 : 2 Comeonhill – Står helt NYDELIG inne i dette løpet, og i en vrien V64-omgang så velger vi å banke. Kom ut etter en lengre pause nå sist, og den avslutter skikkelig positivt. Gikk da med vanlig vogn+sko. Er best skoløs, og den har et ekstra veksel inne da. Tredje sist så havner den etter hvert i dødens, og den er ikke slått når den feiler i den siste svingen. Hadde da gått 11,4/11,5 etter et beintøft opplegg. Taper ikke dette løpet om den er i nærheten av noe slikt, og på våre bonger står denne svært kapable hesten alene.

V64-6 : 5 Dixie Exclusive – Bra klasse på de beste i finalen, og sporene ble utslagsgivende for hvem vi skulle sette først. Skulle Johan Untersteiner greie å kjøre seg til tet med vår ide, ja, da har han normalt sett en veldig bra sjanse her. Nå sist så fullfører den klart godkjent selv om den må se seg slått av Vivo Per Lei. Nå er rollene byttet om, og da kan fort rekkefølgen i mål være annerledes enn sist. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.