Velger riktig fil i kveld?

Foto: hesteguiden.com

Geir Flåten var alt annet en heldig med sin styrning bak Huldre Jon i den siste starten, men vi satser på at ekvipasjen reiser kjerringa i kveld!

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det kjøres på små marginer i travløp, og noen ganger blir det rett og slett feil. Det ble det for 11 Huldre Jon i den siste starten, og Sjefen-sønnen gikk relativt pigg i mål til femte på 32.3 full vei. 6-åringen innehar enorme fartsressurser, og dagens konkurrenter tror vi Flåten-traveren blåser forbi nedover dagens lange oppløp i V5-1. Forut for den siste starten vant vår banker for dagen sprettlett på sterke 29.4 over en sprint, og vi tror formen er helt på topp.

Få vinnerkandidater
I hhv V5-3 og den fjerde avdelingen kan vi ikke helt se for oss at vinneren ikke er å finne på 2*2, og da er det således naturlig for oss å prøve å få V5`en på samlebonger. I den tredje avdelingen pådrar 4 Amor Even seg et tungt favorittstempel med sine voldsomme 86 %, og etter den sterke innsatsen til tredje bak Åsajerven/Moe Brage i den siste starten dreier det seg naturlig nok om en topp vinnersjanse.

Det er klart enklere i mot i kveld for Weberg-traveren, men vi syntes uansett at 1 Junior Jokeren er litt spennende med sine skarve 14 %! Kjøstad Jo-sønnen tror vi har litt bedre form enn det raden kan tyde på, og nå står 7-åringen 20 meter bedre til kontra sist han møtte storfavoritten. Det blir trolig litt vann mellom båtene ned startsiden i dette løpet, og innersporet bekymrer oss således ikke.

I V5-4 står en formtoppet 2 H.P. Speranza helt glitrende til, og Tovengen-traveren fortjener nå virkelig å få smake seierens sødme igjen. Innsatsen til sølv etter et tøft opplegg underveis sist var strålende, og i kveld sitter etter alt å dømme 7-åringen relativt tidlig i tet.

Vi kan dog ikke gå utenom 8 Year One, og selv om Piper Cub-sønnen har tjent mye penger på kort tid er ikke selskapet verre enn at Hansen-traveren er seiersaktuell på ny. 6-åringen har som kjent slitt mye med det helsemessige i karrieren, og grunnlaget står således fortsatt ikke i stil til kapasiteten.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

To småskummle løp
I hhv V5-2 og finalen kan vi fort få en vinner litt på kanten, og vi garderer bredt på våre to største spilleforslag. To svensker peker seg ut i den andre avdelingen, og selv om det aldri er lett å sette disse hestene inn i løpene ser jo duoen 1 Lemozin T.H. og 6 Brooklyn Bounce ut til å være snakk om to bra hester for klassen. To outsidere finner vi i form av 5 Role Pierji (viser fremgang, og dagens lange distanse bør passe bra) og 11 Lady Di Hill (positiv sist, og kapasiteten er ikke så verst på 6-årshoppa).

Spennende til i V5-5 står 1 Bullys Mr. Frazer, og i debuten for Per O. Midtfjeld må det være snakk om en opplagt vinnersjanse for den fartsfylte Frisky Frazer-sønnen. Distansen er midt i blinken, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario for 7-åringen. Tøffest i mot tror vi en formtoppet 10 Beak`s News blir, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for Sagholen-traveren. Super News-sønnen har hevdet seg godt i to tøffe løp nå på slutten, og det er klart enklere i mot i kveld.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 320 og 960 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det minste og det største forslaget er samlebonger, og vi forsøker her å ta V5`en 10 ganger.

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på nrk.no nett-tv i kveld!