Venkatesh i lunsjen

Gjerde Åsar er solgt til Sverige. I formiddag er det debut i ny regi for hesten som har konkurrert på Bergen Travpark hele karrieren. Foto: hesteguiden.com.
Gjerde Åsar er solgt til Sverige. I formiddag er det debut i ny regi for hesten som har konkurrert på Bergen Travpark hele karrieren. Foto: hesteguiden.com.

Venkatesh travet en solid sisterunde til seier på Solvalla sist. Han blir vår banker under formiddagens lunsjtrav i Gävle.

Det er fortsatt fin flyt på svensketipsene her i Nettavisen. På Mantorp i går gikk det lille forslaget her på Nettavisen inn med 854  utbetaling, mens fem av andelslagene i V5 ga 3297 tilbake (andelspriser fra 100 til 500). DD-klaff ble det også. 1226 kroner tilbake for en innsats på 200.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Under jackpotomgangen på Umeå måtte vi nøye oss med trøstegevinster. Sjettevalget Solberg Jerkeld falt akkurat utenfor de flate bongene, mens bankeren vår tapte 20 meter og siden offer for en hodeløs styring. På systemspillet fanget vi Solberg Jerkeld greit og dermed ble det en tøstegevinst å 1411 kroner på systemspillerne. 

Tirsdagen er som vanlig travel for de travinteresserte. Gävle åpner ballet med V4 og DD kl 12.20, før Drammen tar over kl 13.37. På Forus er det jackpot på 572 495 kroner i V65 kl 18.47, mens Jägersro slipper avgårde det første V64-løpet kl 19.08.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under. 


På Gävle i formiddag blir 1 Venkatesh (V4-1) vårt holdepunkt. Hesten imponerte på Solvalla for knappe to uker siden da han enkelt hentet tillegg på en så god hest som Rayman. Et lite risikomoment finnes i at hesten står i førstespor, men 5-åringen har åpnet såpass bra de gangene han er blitt bedt om noe fra start at jeg regner med at han enten forsvarer sporet eller at det blir plass til å komme ut i en anstendig posisjon.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under.


For en som har fulgt travsporten i Bergen i en årrekke er det nesten litt vemodig å konstatere at 4 Gjerde Åsar (V4-2) er eksportert til Sverige. Hesten har så langt startet 145 ganger i karrieren - 143 av dem på Bergen Travpark! Det blir spennende å se om 10-åringen kan finne ny tenning i nye omgivelser. I V4-2 møter han noen gode hester, men jeg tør ikke avskrive ham.