Ventetiden er over

Toppjockey Elione Chaves er selvsagt på plass på Jägersro galoppbane søndag.
Toppjockey Elione Chaves er selvsagt på plass på Jägersro galoppbane søndag.

Etter seks ukers pause er det endelig dags for galoppløp igjen og Nettavisens galoppeksperter tror på stor utbetaling i V4-spillet fra Jägersro søndag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Birger Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det endelig dags for galoppløp igjen og først ut er Jâgersro galoppbane i Malmø. Etter seks ukers vinterpause blir det nå galopp både søndager og onsdager fra Sverige og skjærtorsdag (17.april) er det sesongåpning på Øvrevoll.

Vi skal for all del heller ikke glemme at det er jackpotomgang i V64-spillet fra Romme søndag, der det er 1 000 384 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag kveld er det Sørlandet som byr på internasjonal V65-omgang. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte strålende tips gjennom hele fjoråret, og også i januar var det glitrende leveranser fra duoen. Sesongåpningen på Jägersro galoppbane er i følge de to gutta alt annet enn lettløst og de tyr til en bankerfri løsning.

Vurderinger fra Birger og Morten:
De aller fleste hestene har årsdebut søndag, og mange av de firbente har ikke startet på rundt et halvt år. Vi satser på at stallkameratene Energia Colonial og Forever Snow er best i V4-1. Førstnevnte ble toer i storløpet Pramms Minne for et år siden, pleier å være god etter pause og matches mot samme løp også i år (13. mai). Forever Snow slo alle de beste hoppene i Skandinavia i fjor på den svenske Derbydagen, og Jägersro er favorittbanen.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene med rangering av alle V4-løpene
PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Løp for løp:
V4-1:
1 Energia Control og 3 Forever Snow er de to beste, men 2 Amazing Tiger og 6 Nightjar er ikke mye dårligere. Vi må stå på to hester i V4-1.
Rangering V4-1: 1-3-2-6-5-4

V4-2/DD-1:
Veldig åpent og vanskelig å rangere. Vi spiller heldekk på alle kupongforslag. Rangering:  2-1-8-3-5-7-6-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V4-3/DD-2:
10 Hat Parade blir vår favoritt og bankerspilles i DD-spillet, men den eneste treåringen i hele V4 har ikke statistikken med seg. Treåringer mot eldre hester på våren i handicapløp vinner under ti prosent. Favoritten er bra, men vi synes han skal garderes.
Rangering V4-3/DD-2: 10-9-5 2-6-3 1-8-4-7

V4-4:
2 Bowater og 7 Ronaldo blir våre utganger. Vi har tro på at våre fem fremste valg vil holde og stopper på disse på det største V4-forslaget på Nettavisen. Rangering V4-4: 2-7 5-12-10 8-1-34-11-9-6