Verdensstjerne i V75!

Foto: hesteguiden.com

I en omgang hvor 32 millioner kroner venter en alenevinner på Jarlsberg på lørdag taper ikke kongen Yarrah Boko.

Sportspills meny lørdag:
V65 Drammen lørdag kveld: Hadeland berger lørdagskvelden
Oddstips 1: Nedtur for Solbakken

Oddstips 2: Molde får poenget sitt

Tippetips: Berg åpner med seier

Etter mye stang ut for travtipsene den siste tiden, ble det litt opptur fredag på Biri. Det minste V65-forslaget (innl.pris kr 189) betalte tilbake 721 kroner. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 100) betalte tilbake kr 567. Og det minste V5-forslaget (innl.pris kr 180) der vi hadde førstevalg på femtevalget Turbin i V5-5, betalte tilbake kr 623.

Vi har stor sport i vente på Jarlsberg travbane i Vestfold denne lørdagen, og en av dagens største sportslige godbiter åpner ballet! Eliten for varmblodshestene braker sammen i Th. Martinsens Æresløp i V75-1 med 100 000 kroner til vinneren, og alle de beste er på plass der, med Yarrah Boko i spissen. Winmecredit og Mysterious skal forsøke å utfordre kongen i det løpet, men vi tror det blir med forsøket.

Vi skal så få se hvem som er verdens beste kaldblodshest i finalen i Arnt Haakestads Minneløp hvor seierssjekken også lyder på 100 000 kroner, og der braker fenomenet Tekno Odin og Hallsta Lotus sammen. Når vi i tillegg har Høstfinalen for våre beste 3-årige varmblodshester med hele 150 000 kroner til vinneren å se frem til, ja så skulle alt ligge til rette for at dette skal kunne bli en riktig pangdag!

Det går ikke!
Nei, slik vår aller beste varmblodshest så ut i comebacket ved triumfen på 14.4 full vei i den siste starten, tror vi ikke det er mulig å stoppe 3 Yarrah Boko i innledningen på denne rebusen. Danset lett unna til slutt ved den anledningen, og hesten så helt lysende ut for dagen. Vi mistenkte at 7-åringen muligens trengte et løp i kroppen forut for den dysten etter lang pause, men det trengte han slett ikke.

Den storvokste krabaten har trolig løftet seg voldsomt med det siste løpet i kroppen, og selv fra ”dødens” tror vi kan knuser dagens konkurrenter. Vi mistenker dog at kusk Kai Johansen får overta teten gratis ut på den første langsiden når han setter fart, og da skal i så fall løpet være kjørt. Aldri tapt løp på dagens arena på syv forsøk, og som best har han gått 11.9 over aktuell distanse på Jarlsberg travbane.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 3 B: 1-5 C: 2-7 D: 6-8-4

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V75 på 2195 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der.

Innlevringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 14.20
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Leder rundt om igjen?
I et herlig sprintløp for varmblodshester i den tredje avdelingen har vi veldig god tro på at champion Eirik Høitomt prikker teten med 7 Sanna Bob slik han gjorde i den siste starten, og fra spiss blir i så fall ikke 4-årshopppa lett å slå. Hun innfridde som vår herlige banker i den siste starten ved triumfen på fine 15.5 full vei fra tet, og S.J.`s Photo-datteren la ved den anledningen inn en sisterunde på rundt 13.5 Kraftig frakjørt siste 700 ble da en så god hest som Rasmine Vang, og som et tredjevalg i spillet er hun spennende på lørdag.

En hissig type er 1 Thai Mahal snakk om, og vi tror ikke 4-årshoppa er en type som det bare er å vrenge rundt i volten å ladde med fra start. Vi tror således at hun blir overflydd, og med litt rustne rapporter i ryggen, synes vi det er klar fordel vår banker. Mye spilt blir 10 Premance Simoni, men i et tilsvarende løp i den femte siste starten kunne ikke hoppa hevde seg (fikk håpløst langt frem). I og med at hestene fra 20 meter tillegg ikke har løpesnor, synes vi det ser lyst ut for Sanna Bob.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 7 B: 1-10-3-8-9-13-14-15 C: 4-5-12-11 D: 6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Herlig duell!
I V75-finalen braker 9 Hallsta Lotus og 11 Tekno Odin sammen, og vi er slett ikke sikre på utfallet av den duellen. Tekno Odin har vunnet 20 av 24 starter i karrieren, og vi lar ungheststjernen stå ugardert på våre to minste spilleforslag. Sitter dog trolig langt bak ut av den første svingen, og da kan det bli langt frem til svensken til slutt.

Moe Odin-sønnen er dog et unikum av en hest, og i den siste starten luktet det svidd av siste 300 når han speedet inn til seier på 22.5 på en sprint. Trekker klar fordel av at det er 2100 meter på lørdag, og 4-åringen må tilmåles solide vinnersjanser på ny. Hallsta Lotus har dog vunnet sportrekningen, og svensken sitter trolig tidlig i tet.

Får trolig overta fra 2 Neslands Loke ut av den første svingen, og da krysser vi på våre to største spilleforslag. 12-åringen har gått på noen nederlag nå på slutten, men vær du sikker på at Jan O. Persson har spisset formen på sin stjerne til lørdagens dyst. Han har vunnet 28 løp på 38 starter de to siste sesongene, og det sier vel sitt.

Vår rangering V75-7: A: 11-9 B: 7-10-6 C: 2-1-3-4-5-8-12

HTML EMBED

Flott 4-årsløp!
I et kaldblodsløp den andre avdelingen stiller en rekke flotte 4-åringer til start i Nils Østbys Minneløp hvor 75 000 kroner venter vinneren, og vi tror 12 Røster blir fryktelig tung å stå i mot til slutt. Strakk ikke helt til i Derby i den siste starten, men han gikk tross alt 26.0 over 2600 meter (fått ladet batteriene nå). Svein O. Wassberg setter seg opp bak Røste Bo-sønnen i dag, og da er hesten i de beste hender.

Annonse: Grøstad lanserer en en helt uspilt hest i V75-2 som har sett gnistrende ut på slutten

Seiersmaskinen 1 Jarli Odin er snakk om hesten å fange fra tet til slutt, og det skal bli spennende å se om oppkomlingen kan hamle opp med langt mer garvede 4-åringer. Skjaker-traveren har vunnet fem av seks starter så langt i år, og vi synes det har sett ut til å være fryktelig mye å gå på i seiersløpene. Dog opp til bevis mot klart skjerpet motstand på lørdag, men Moe Odin-sønnen går trolig en lav 28-tid fra strek.

En 4-åring godt over snitter er 15 Anneros Karl snakk om, og ble mektig imponert av svensken ved triumfen på 28.0 full vei i den siste starten. Litt sugen bane den dagen, og det var en strålende siste 700 H.G. Balder-sønne leverte ved den anledningen. To hester som kan veldig mye er 5 Ulsrud Ulf (bortkjørt i den siste starten) og 7 Viktor K. (enorme fartsressurser) snakk om, og begge får en plass på vårt store system.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 12 B: 1-15-5-7 C: 8-10-4-11-2-14-9-13-6-3

Nytt kremløp!
I Høstfinalen for våre beste 3-årige varmblodshester hvor hele 150 000 kroner venter vinneren i den sjette avdelingen har vi en ny sportslig perle å se frem til, og vi synes vinnerkandidatene er veldig mange. Latterlig lite spilt med sine 15 % er 14 Flying Photo, og med springspor fra 20 meter tillegg med løpesnor med Vidar Hop i sulkyen sitter 3-åringen i en fremskutt posisjon direkte.

Strålende til sølv på 14.3 full vei i Kriteriet i den siste starten, og treningsrapportene i ny regi forut for lørdagens dyst er gode. Merkelig lite spilt med sine 6 % er også 15 Red Adair Superb, og den tøffe Goop-traveren må tilmåles solide vinnersjanser. Tredje i Kriteriet på 14.4 full vei, mens han fikk det litt tøft i den siste starten. Seierssugne Tom E. Solberg setter seg opp bak Orlando Vici-sønnen på lørdag, og det er spennende nok.

Dagens overspill må 9 Amir B. være snakk om som favoritt med sine 59 %, og vi tror mye skal klaffe for at Harviken-traveren skal kunne legge på til sin tredje strake triumf. Vant noe overraskende Kriteriet på 14.2 full vei i den siste starten, men 3-åringen er ingen kløpper på voltestart (trolig blant de siste ut av den første svingen).

Full form er det på 11 Thai Broadway (avsluttet strålende til tredje på 15.2 full vei i Bergens 3-årsfestival sist), og Anderssen-traveren er en opplagt vinnerkandidat. To outsidere finner vi i form av 2 Big Boss Man E.P. og 10 Thai Investment, og da har vi nevnt de hestene vi har krysset av for på våre tre minste spilleforslag.

Vår rangering V75-6: A: 14 B: 15-11-9-10-2 C: 1-3-12-13-5-6-7-4-8

V75-4, 2100 meter voltestart
Et litt småskummelt varmblodsløp i relativt høyt grunnlag venter oss i den fjerde avdelingen, og vi anbefaler da bred gardering. Et trangt spor har 4 Strong Forte å slite med, men vi tror på feilfri avgang. Taper dog ut fra start, men det på slutten 7-åringen gjør løpene sine. Strålende ved triumfen på 16.2 full vei i den siste starten, og med en tilsvarende innsatss på lørdag er han seiersaktuell på ny (dog variabel).

Annonse: Grøstad byr på et festobjekt i V75-4 på Jarlsberg lørdag og denne setter full fyr i kuponghaugen

Piler til tet gjør ventelig 7 Pine News, men vi er litt usikre på om 6-åringen er tøff nok til å kunne holde unna helt hjem. Uansett underspilt med sine 16 %, og i den siste starten var han god som tredje på 16.1 i et langløp i V75 bak gode hester. Steingod til sølv på 15.5 full vei var 6 See You Soon i 4-årsstjernen i den nest siste starten, og i en feilfri utgave er 10-prosenteren i spillet seiersaktuell denne gangen.

Variabel er 11 Victor Invalley, men på sitt beste duger Desserud-traveren godt. Var tilbake som en vinner på 16.3 full vei i den siste starten, men vi synes ikke 6-åringen skal være favoritt med sine 53 % fra bakspor (gjør sine klart beste løp i tet). Vi synes det er skummelt å avskrive duoen 2 Taran og 12 Constantin W. etter noen innsatser litt under pari nå på slutten, og på sitt beste duger de begge godt.

Vår rangering V75-4: A: 4 B: 7-6-11-2-12 C: 9-8-1-3-10 D: 5

V75-5, 1600 meter voltestart
Vi synes det er mange om beinet i dette sprintløpet for kaldblodshester i V75-5, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering. Lynrask på voltestart er 11 Valle Arja, og vi ser ikke helt bort i fra at offensive Tom E. Solberg styrer 5-årshoppa tidlig til tet. Strålende form der i gården, og vi synes Moe Odin-datteren gikk et flott løp til tredje på 28.5 full vei i den siste starten (det vitner om absolutt toppform).

Hevet seg mange hakk i regi Cato Antonsen har 4 Våler Oda gjort, og på lørdag jakter 3-årshoppa den fjerde strake triumfen. Dog klart tøffere i mot for henne denne gangen, og hun knives med et trangt spor. Hevet seg i regi Øystein Tjomsland har også 13 Almina gjort (vant på 25.7 over aktuell distanse i den siste starten), men hun kan som kjent ikke gjøre for mye selv underveis (og da er det en favoritt i fare).

Under pari i de to siste startene har 15 Jarli Mai vært, men tilbake i slag skal ikke 3-prosenteren i spillet undervurderes (speeder voldsomt fort til slutt med løp på lang vent). Variabel er 12 Seile Perla, men hun er god nok på sitt beste (vant på 26.3 over aktuell distanse i den nest siste starten). To outsidere er 3 Jærvsørappa (kapabel) og 9 Mørtvedt Edel (fartsfyllt) snakk om, men da bør vel også vinneren være nevnt.

Vår rangering V75-5: A: 11 B: 4-13-15-12-9-3 C: 2-6-10-14-7-1-5-8

V5-1, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for varmblodshester innleder denne V5-rebusen, og vi finner hele åtte vinnerkandidater. Innfridde som vår banker i den siste starten gjorde 2 Fifty Cent, men det er klart tøffere i mot for 6-åringen denne gangen. Uansett god ved seieren på 13.8 fra ”dødens” i den siste starten, og sporet er perfekt på lørdag.

Frode Hamre presenterer en nykommer i form av 12 Pilgrims Power, og på tross av et trist spor bør 3-åringen regnes direkte (rekord på 11.2). Habile sprintere på sitt beste er både 3 Pavie Vang (galopperte seg vekk sist, men var bra før det) og 5 Pebbe Simoni (hatt mye utur), og fra fine spor skal begge være tidlig aktuelle.

Vi synes formen er stigende på både 9 Express Pepper og 10 Luciano, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for dem begge. Variabel er 7 Touch Of Caviar, men Westergård-traveren er svært god på sitt beste. Sliter med aksjonen men bra på sitt beste er 4 Yrneo Boko (denne er nå blitt strøket!), og ny kusk Tom E. Solberg er spennende nok.

Vår rangering V5-1: A: 2 B: 12-3-5-9-10-7 C: 1-6-8

V5-2, 2100 meter voltestart
Et litt småruglete kaldblodsløp støter vi på i den andre avdelingen av V5-spillet, men løpet teller ikke mer enn ni deltagere. Vi finner fem vinnerkandidater, og favoritt blir 8 Steinrig. Vant på 32.1 full vei etter grov startgalopp i den siste starten, og i en feilfri utgave er det trolig ingen som rører 4-åringen (dog for usikker til å kunne stoles på).

Utvikler seg stadig gjør 9 Bekke Balder (tredje på 29.6 over en sprint i den siste starten), og H.G. Balder-sønnen er en av få i feltet som virker relativt stabil. Positiv til sølv på 32.8 full vei i den siste starten var 4 Nøste Mix, mens duoen 1 Tarantella og 2 Ulljerven er av den kapable sorten (og begge er trolig gode nok i feilfrie utgaver).

Vår rangering V5-2: A: 8 B: 9-4-2-1 C: 7-5-3-5

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2195.- (over fire bonger)
Stamme 10890 rekker (1*5*1*9*11*11*2)
3 Yarrah Boko
1-5-7-12-15
7 Sanna Bob
A: 4 B: 2-6-7-11-12 C: 1-8-9
A: 11 B: 3-4-9-12-13-15 C: 2-6-10-14
A: 14 B: 2-9-10-11-15 C: 1-3-5-12-13
9-11

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 605.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 440.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 400.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 750.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!