Veronika lever ut drømmen

Foto: Hesteguiden.com

24 år gamle Veronika Bugge startet opp som travtrener i fjor. I kveld rir hun Nettavisens V65-banker på Leangen.

En ny flott travuke står foran oss med trav fra morgen til kveld stort sett hver dag. Mandagens kveldsmeny består av V65 fra Leangen og V64 fra Färjestad, mens ukens V75 finner sted på Forus.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Undertegnede har for lenge siden utropt Leangen som sin soleklare favorittbane og selv om min V65-banker sist mandag Saxo K. galopperte seg bort, så er det nye tak i kveld. Siste halvår i fjor spilte jeg inn over 2,5 millioner kroner på Leangen og også i kveld er det herlige objekter på gang.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Veronika blir nøkkelen
24 år gamle Veronika Bugge startet opp som travtrener i fjor og holder til i Bjugn, ca to timers bilkjøring fra Leangen. Ti hester står på stallen til Veronika som i mange år allerede har vist seg som en svært så flink kusk og de siste årene også rytter. Totalt har Veronika vunnet 36 løp og i fjor vant hun åtte løp på 83 starter. Sju av seirene ble tatt i travløp, mens hun vant et monteløp på 12 starter. Den seieren kom på nyttårsaften i fjor med New Rønnow.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

- Jeg tror på topp vinnersjanse med 3 New Rønnow, var den klare beskjeden fra Veronika når jeg traff henne på telefon mandag morgen. Hesten hadde trolig vunnet også sist mandag. Da var det travløp, men luken kom for sent og New Rønnow gikk pigg i mål.

Jeg er helt enig med Veronika og bankerspiller 3 New Rønnow i V65-2 i kveld. Når det gjelder 8 Durgrosa i V65-3 kunne Veronika fortelle at hesten har vært forkjølet siden den siste starten, men er fit for fight igjen nå og skal absolutt med på bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Kan ikke forsvares
Kveldens største V65-favoritt heter 4 Red Hot Firestorm og starter i V65-5. Hesten som kom ut i regi Jomar Blekkan-regi for to uker siden, vek seg ned fra tet da. Var riktignok med på en tøff åpning den dagen, men vi kan ikke på noen måte anbefale bankerspill på en hest som ga seg så mye fra tet og endte på femteplass. Her er det verdi i det meste og vi registrerer at Dag Sandø Nilsens 2 Shai Sontelle har mye bedre forutsetninger nå som 3 Sherbrooke Star er strøket.

Årets sjokk?
1 Buaas Terna er nede som et tolvtevalg i V65-3 og kun markert på ca 1 prosent av innsatsene. Hoppa som har galoppert seg bort i et par nå, har plutselig blitt mer stabil.Nå var ikke kusk Morten Valstad helt fornøyd med henne sist, til tross for solid innsats, men han trodde det kunne vært en dårlig dag. Innerspor fra strek i kveld, vi må betale for henne i kveld da det blir jordskjelv i totoen om hun vinner.