Vi banker en svenske

Foto: hesteguiden.com

Zuvara Boko kan vise til en god Bjerke-statistikk, og vi tror den svenskfødte 4-årshoppa forsvarer et bankerstempel.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Tom Horpestad er en hyppig gjest under lunsjtravene på landets hovedbane, og i dag skal sjansene for at Rogalendingen vinner med 2 Zuvara Boko i den tredje avdelingen være svært gode. Vår banker for dagen får trolig overta teten fra 3 Sue Ellen på startsiden, og da mistenker vi i så fall at løpet er kjørt! Smok`n Lantern-datteren kan se tilbake på to lunsjseire fra Bjerke de siste seks ukene, og i dag står hun fortreffelig til.

En frekk bankervariant kan 2 Grain De Cafè være i V5-4. Den svenske vallaken er like suveren som Gunde Svan var i sine glansdager, dersom han ikke galopperer.

Beste hesten vinner?
Ja, 6 Lily West er nok klart best på kapasitet i innledningen, og med ny kusk Lars A. Kolle bak talentet, skal vinnersjansene være gode. Hun fikk et tungt løp sist, og var ved den anledningen litt unnskyldt. Vi garderer av den grunn at vi synes hun blir altfor stor favoritt i forhold til at hun kun står med en seier.

4 Red Card skal nemlig voktes. Femåringen er milevis bedre enn resultatraden. Startfasen er hans problem, men dersom den biten skulle gå smertefritt kan han runde til seier. 5 Elken Jubilee er en luring. Svak sist, men da hadde han stått over flere hurtigarbeider grunnet kulda. Har sett bedre og bedre ut i trening, og leverte et veldig bra jobb på Drammen Travbane på lørdag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre relativt åpne løp
11 Ozzi De Vie vant enkelt sist etter en flott finish og gjentar han den prestasjonen vinner trolig den lovende S.J.`s Photo-sønnen igjen i V5-2. 5 Galant L. vant mot enklere motstand sist, men hadde krefter igjen ved målpassering. 10 Princess Of Dawn har møtt vel så gode hester som dette før, og hevdet seg bra. Regnes tross pause. 2 Jens Max kan lede lenge, i et småvrient løp.

2 Grain De Cafè er utvilsomt den beste hesten i V5-4, og feilfritt spør han ingen om seieren. Turbo Thrust-sønnen gikk glipp av en topplass i et betydelig skarpere selskap på Solvalla i den siste starten, der han galopperte i siste sving. Gangen før viste han overlydsfart mellom galoppene på Momarken. Om svensken roter kan 3 Big Buddy overta. Han er mye bedre enn raden. 9 Andrea Corall er kan få et ønskeløp i rygg, og spille ut speeden på slutten. Hoppa er på gang.

I finalen er 6 Lukas Ilason i toppform. Ut i fra hva han har vist i de siste tre startene skal han vinne dette løpet. Vær dog oppmerksom på at han står med en seier, ni annenplasser og femte tredjepremier på til sammen 64 starter. Det vitner ikke om vinnervilje. 8 Landås Becca satt stengt med krefter igjen i V75 på onsdag, og skal regnes tidlig mot ikke alt for skarp motstand. 1 Torpa Glad har trent bra. Fem seire i fjor og samme resultat året før, og Spikeld-sønnen er snakk om en outsider. 4 Eldsjur er i toppslag, og en seier kan være rett rundt hjørnet. 5 Tjuragutten er heller ikke helt borte, i dette åpne løpet.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 480 og 1000 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!