Gå til sidens hovedinnhold

Vi byr på en delikatessevinner

Vår V65-banker på Forus debuterer i ny regi og blir ikke favoritt. Vi løper til lukene og bankerspiller.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en svært innbringende søndag, ble det nye fulltreffere mandag. Vi hadde dog "uflaks" med strykningen på betrodde 3 Across The Borders i V65-5 på Leangen mandag. Alle bonger som er levert på det tidspunkt må da ta til takke med den første hesten på rangeringen man ikke har streket for. All den tid Leirvågs kuponger hadde streket for favorittene 8 Zeus Blue Chip og 10 Photoflyer, fikk de dermed erstattet Across The Borders med tredjevalget Euro Coin. Across The Borders ble strøket ca kl 17.35. På samtlige andelslag Leirvåg leverte etter det tidspunktet puttet han på femtevalget (og 2,6 prosenteren) 6 Tanitas Temptation da han hadde null tro på 11 Euro Coin som var tredjevalget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tanitas Temptation vant løpet og sendte V65-verdien fra 155 kroner til 3178 kroner. Sju andelslag ble "berget" og kunne kvittere ut ca 5 500 kroner, deriblant tre andelslag som kun kostet 500 kroner (5 andeler a kr 100). Hadde Leirvåg hatt kontroll på strykningen tidligere på dagen hadde han garantert også satt V65 også på det mellomste V65-forslaget på Nettavisen. Men reservesystemet er slik det er og det må vi bare forholde oss til. Totalt ble det seks rette på tretten andelslag mandag og en rekke femmere på resten og ca 90 000 kroner innspilt på Leangen.

På Färjestad var samtlige andelslag med til siste avdeling (V65-6), men dessverre vant femtevalget 2 Skyreach det løpet. Dermed ble det tre ganger fem rette og en bråte firere på de aller fleste andelslagene, men samtlige fire systemspill som ble levert (fire andeler a kr 1000 på alle), fanget seks rette og ga en utbetaling ca 21 000 kroner hver seg og dermed endte Nettavisen på ca 200 000 kroner innspilt mandag og med 180 000 kroner innspilt søndag, har vi fanget gevinster for nesten 400 000 kroner de to siste dagene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi hadde en strålende søndag og selv om vi måtte melde pass på sistevalget 10 Jonesy i V75-7 på Eskilstuna, ble det seks rette og en bråte femmere på samtlige spilleforslag. Det ga gevinster for over 120 000 kroner og når samtidig fem av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette på Momarken og ca 10 000 kroner tilbake på hvert av dem, i tillegg til samtlige V4-forslag ble det totalt drøye 70 000 kroner i gevinster også på Momarken og Nettavisen hentet dermed hjem ca 180 000 kroner i gevinster søndag.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Forus travbane og Bollnäs travbane i Sverige er vertskap for tirsdagskveldens travmeny og mens Forus kjører V65 her hjemme, er det som vanlig V64 som gjelder i Sverige. Vi har ingen planer om å følge salen og lansere storfavoritten 2 Open Straight i V65-5, da denne møter klart skjerpet motstand i kveld. Vi har en helt annen delikatessevinner å by på.

Flott kapasitet
Vi beveger oss til V65-2 og det som ikke blir favoritt, men et andrevalg og det handler om hyperkapable 4 Karon Beach som dukker opp i regi Pål Buer i kveld. Ekstrønderen som vi lanserte som et herlig spilleobjekt på Leangen 6. mai i år mot dunderfavoritten Staro Gardenia (14 igjen for 10), har vist evner og talent utenom det vanlige på Leangen og vunnet tre ganger på ni forsøk der oppe i år og som best travet 16.4 full vei.

Galopp imot
Undertegnede var i kontakt med Pål Buer tirsdag (Buer som er imponerende imøtekommende når vi i pressen ringer) og han kunne fortelle at han hesten var kjøpt til Rogaland og hadde vært i hans trening i et par måneder. Treningen har forløpt utmerket og Buer hadde minst like god tro på Karon Beach som Pasha. Undertegnede har likt denne hesten på Leangen og da er det bare en ting å gjøre, og det er å lansere et bankerspill på hesten. Det er galopprisiko fra start, det er det ingen tvil om, men med kun fire hester fra strekdistansen øker sjansene for feilfri avgang. Hester skal spilles når det er verdi i dem og da er full fart mot spillelukene tirsdag der 4 Karon Beach er V65-bankeren.

Sjokk fra Wiig
Galopprisikoen er trolig på over 80 prosent, men 0,9 prosent av innsatsene må være en teknisk feil. Vi snakker om meget fartsfylte 7 Voje Sara som starter i V65-4 som er et meget uoversiktlig løp. Spor sju i volta betyr springspor og Wiig'en er i form om dagen (to seire på Bergen travpark lørdag). Det er langt mellom profilene i V65-4 og svært lite betrodde Voje Sara som har vist så fin fart mellom en bråte med galopper gjennom hele 2013, er trolig kapabel til å legge dette feltet på rygg i en feilfri utgave. Vi betaler på alle kupongforslag.

Sårbar bakfra?
Hvor god er egentlig seiersmaskinen 11 Pasha når han må starte fra bakspor? Ja, det er det ikke mange som vet, all den tid samtlige av Pashas åtte seiersløp i år har kommet fra tet. Men bakspor er og blir en utfordring for de aller fleste hester og ikke minst når det er sprint. Pasha blir fryktelig tungt betrodd i kveld og her vil vi heise frem formsterke 7 Lovisa Mykla. Tjomsland-traveren kom helt feil på det i Bergen sist, men avsluttet gnistrende både nest sist og tredje sist. Lovisa Mykla har sett klart mer stabil ut på slutten og fra spor sju utelukker vi ikke at Tjomsland fyrer henne av fra start i kveld.

Da kan det bli hva som helst og normalt skal Rune Wiig slippe teten med betrodde 4 Love Me (klart best med ryggløp) dersom Tjomsen kommer tidlig. Lovisa Mykla kan sørge for en herlig verdi etter V65-1 og hører hjemme på alle våre bonger i kveld.

Kommentarer til denne saken