Vi byr på en fantastisk V65-banker

Tom Horpestad Preferencial blir meget spennende å følge i V65-6. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tom Horpestad Preferencial blir meget spennende å følge i V65-6. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Tipsene har satt strålende de siste dagene, og vi har totalt spilt inn ca 950 000 kroner siden lørdag. På Momarken tirsdag, så jakter vi tusenlappene påny...

Det har vært meget innbringende å følge Nettavisens trav- og galopptips de siste dagene.

Mandag ble det strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme.Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tipsene satt også gnistrende bra fra Färjestad under den gedigne V75-omgangen lørdag. 11 Global Patriot (7.valg) ble servert som dagens beste objekt, og den stod klart først på vår rank. "ALLE" fra Norge skulle spille Lome Brage i hovedløpet, mens vår a-gruppe der var Gylden Balder/Tekno Odin. I tillegg så serverte vi frekkisen MagicCarpetRide (4.valg) som en delikatesse.

Tre av våre EKSPERTEN-SYSTEMER fikk syv riktige, og en rekke av de andre EKSPERTEN-BONGENE fikk seks riktige. Totalt sett så spilte vi inn 750 000 kroner fra Färjestad denne lørdagen, og vi håper at du tok rygg på våre V75-tips.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På søndag ble det igjen en strålende dag for Nettavisens galopp-tips. Samtlige av våre systemspill til den store jackpotomgangen på Täby galoppbane gikk inn med seks rette og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt på Täby. Totalt sett har vi nå spilt inn Ca.950 000 siden lørdag, og fra Momarken denne tirsdagen så vil vi ha mer.

Innleveringsfrister Momarken:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Moroa i dag sparkes i gang fra Umåker kl.1220 hvor det skal kjøres V4. Våre tips finner du her. Så følger Klosterskogen opp med sin V5-omgang kl.13.37. Våre tips finner du her. På Kvelden fra Sverige så venter en knallspennende V64-omgang, og løpene der starter kl.19.08. Våre tips finner du her

Her er vår meny til løpene fra Momarken:

V65-1 : 11 Gomnes Mimosa – Er 100% sikkert en av de beste i dette feltet på ren kapasitet, og når en slik hest også er milevis bedre enn raden så må den bare prøves. Den gikk strålende i kulissene nest sist etter galopp, mens den nå sist ble sittende bom fast i kulissene etter galopp. Dukker opp i helt riktige omgivelser, og kommer denne bare seg feilfritt rundt så må det dreie seg om en flott mulighet. OBS!

V65-3 : 3 Vestpol Dronninga – Denne har virkelig Eirik fått sving på, og nå sist på en upassende bane så fungerte den helt strålende. Bare stakk unna, og holdt lekestue med en såpass bra hest som HG Jerv. Burde gå en meget fin tid i møte nå, og tidsmessig så kan den helt sikkert langt ned på 26 tallet på en god bane. Selv om det er et par bra hester imot så må vi bare gå for en hest som vi knapt nok har sett bedre tidligere. 2 Bellfaks var rå etter galopp sist, men mistet aksjonen sin tilslutt + 7 Lundrapp er de som er nærmest vår favoritt.

V65-4 : 7 Sweet Commander – Her er det svak klasse på feltet, men det finnes unntak. Ideen vår står perfekt til i første omvendt på volten, og forhåpentligvis kommer den seg feilfritt av gårde nå. Den gikk strålende i kulissene etter galopp nest sist, mens den også var meget god etter galopp nå sist. Da ligger den inn en sisterunde i 15 fart, og vi gav den to pluss i kanten. Blir nå kraftig kuskeplusset med Gunnar Austevoll, og dette er en hest som vi tror passer Gunnar perfekt. STOR OBS hest og altså vår ide.

V65-5 : 7 Elmer – Har et spennende løp foran seg denne tirsdagen, og den må følges med ARGUSØYNE! Nå sist så feilet den som godtgående via sporene i den siste svingen, og den gikk glipp av en plass der foran. Gangen før så feilet den også som pigg mot oppløpet. Ser ikke så verst ut aksjonsmessig, og den har vinnerform i kroppen sin. Blir her utstyrt med en jente som vi stadig liker bedre både som kusk og i monte. Silje Eilertsen kjenner dessuten denne hesten godt fra trening, og dette ser vi virkelig frem imot. Burde fakta ha en bra sjanse for å komme seg tidlig foran her, og da blir den ikke lett å ha med å gjøre. OBS!

V65-6 : 5 Preferencial – Dette blir vår smellfrekke banker for dagen. I Hoppe-Derby nå sist så kom den ut med en yankervogn bak seg for første gang, og ifølge Tom Horpestad så kjentes hesten kanonfin ut for dagen. Søkte lukene i den siste svingen, men når Bakers Ransom da stoppet så måtte Tom ta i sin hest, og da kom galoppen som pigg. Var helt ubrukt på det tidspunktet, og den hadde vært hakk i hel på hester som Claudia BR/Glad Hall T uten dette uhellet. Hadde landet på en lav 14 tid / 2100ma. Er i sitt livs form, og man sikter på Oaks-revansjen med den litt senere i år. Burde ha en BRA sjanse på tet nå da alle innvendig går klart best med rygg underveis. Vi håper og tror at de tar til fornuften, og slipper Preferencial, for da får de ryggen på den beste hesten i feltet. MÅ BARE PRØVES TUNGT TIL GAVEODDS DENNE TIRSDAGEN!