Vi byr på en herlig frekk banker

Og spiller imot dagens nest største favoritt. Sjekk våre meget spennende V65-tips til Bjerke onsdag.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi klemmer alltså til med en frisk variant i kveld, og banker 2 J.H. Elden i amatørløpet i V65-3. Lome Elden-sønnen har vært en vriompeis i hele sin karriere, og egentlig aldri vist hva han har vært god for. I det siste syntes vi dog 5-åringen har vist tegn som tyder på at han er i ferd med å slå ut i full blomst, og allerede i den tredje siste starten viste fjerdevalget i spillet klar formforbedring ved å avslutte fint nedover oppløpet etter galopp inn mot den siste svingen i et løp som gikk i 28-fart hele veien.

Med dagens kusk så 16-prosenteren uforskammet pigg ut i rygg leder i den nest siste starten, men det ble helt feil i rygg på en stoppende Boklifaks rundt den siste svingen ved den anledningen. Når det først løste seg litt inn på oppløpet avsluttet dog Drageset-traveren som en vind til tredje, og i den påfølgende starten var vår spenstige banker for dagen en totalt overlegen vinner (vant med halve oppløpet) i monte på flotte 29.2 full vei.

Favorittene 1 Trons Kvikk er markert på 75% (blir garantert kraftig overflydd) og 12 Aaby Borken (vi syntes det ser tungt ut fra dette sporet) og står veldig sjanseartet til, og da satser vi på at Renate Klausen styrer hendelsene fra start til mål (slik han løste fra start i den neste siste starten er det ingen som nekter ham teten her).

Opplevelsen i den siste starten har garantert gjort godt for psyken på denne hesten, og når vi føler at vi ellers må gå veldig langt ut i dette løpet med garderinger for å føle oss på den sikre siden tar vi heller en sjanse på denne formbomben (og da får vi med oss det som kan krabbe å gå i de andre avdelingene).

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Vi har ikke ståltro på at favoritten 7 King Volo innfrir i den innledende avdelingen, og tyr til bred gardering. Windsongs Legacy-sønnen har etter vårt skjønn ikke vært i nærheten av å følge opp en lovende innledning på karrieren, og vi synes i grunnen at stridsmoralen har vært tvilsom til slutt i lengre tid. 4-åringen vant riktignok på 16.3 full vei på Biri i den nest siste starten, men etter å ha åpnet 14.0 første tusen gikk det ikke akkurat fort til slutt mot veldig skral motstand den gangen.

Vi setter 2 Nimbus Vang fremst, og med feilfri avgang tror vi den kapable S.J.`s Photo-sønnen legger dette feltet på rygg til slutt. 5-åringen gjorde det veldig bra mot klart tøffere konkurrenter enn dagens før litt hvile, og treningsrapportene før kveldens dyst er udelt positive.

Veldig fint til ved denne anledningen står 6 Zypani Rich, men selv om Enjoy Lavec-sønnen avsluttet fint til fjerde fra køen i den siste starten synes vi fortsatt ikke Anderssen-traveren ser noe fin ut. 4-åringen jobber tungt og sliter til tider med aksjonen, men på sitt beste skal jo tredjevalget i spillet normalt være veldig aktuell.

Bedre enn raden er både 3 Tiger Tex (gikk noen veldig fine løp 15-tallet full vei tidligere i år) og 10 Markatta (på vei opp i form), mens 8 Poker Siem får stå som en liten outsider fra en litt kinkig utgangsposisjon.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en hest som "fløy gjennom lydmuren" sist i V65-3 på Bjerke

Best på kapasitet er utvilsomt 7 Games We Play i den andre avdelingen, og med den siste blåseren i kroppen etter litt pause skal Yankee Glide-sønnen være snakk om en brennhet vinnerkandidat. 5-åringen fikk trykk i omganger i den siste starten i front, og det siste rykket til Gangster Advice ut i oppløpet ble for tungt (svarte da med galopp). Klart enklere i mot i kveld, men sporet kunne med fordel ha vært litt bedre.

I rivende utvkling er 2 Quitero Santana, og dersom kusk Kristian Malmin skulle nå føringen i løpet med 4-åringen skal det dreie seg om en solid vinnersjanse. Skyhøy kapasitet er det på 3 Gentle Forte, men 4-åringen har skuffet mye nå på slutten. Holm-traveren så ikke veldig pigg ut før det ble feil i en stoppende rygg i den siste starten (for ellers hadde vel H.C vridd på i angrep 700 igjen), men at det skal være snakk om en skarve 6-prosenter i spillet er litt feil.

Ille til står 8 Glorius May, og mot klart skjerpet motstand skal mye klaffe på veien for Gigant Neo-sønnen skal kunne legge på til sin andre strake. Vi er litt tvilsomme til vinnerinstinktet til 10 Shadow Of The Wind, men formen er i hvert fall uforandret fin.

En fantastisk fin sesong har 12 Briskebyrappa hatt i en alder av 13 år med nesten 400.000 krone innkjørt, og i den fjerde avdelingen i kveld skal Rappfot-datteren forsøke å runde sine medsøstre fra langt tillegg nok en gang. Det kan fort gå veien, men vi synes 6 Trons Pila står forlokkende til i dette løpet (står nydelig inne på pengene på 20 meter tillegg).

Lome Elden-datteren til Noralf P. Brækken har i likhet med favoritten vist strålende takter i hele år, og dersom "trønderfrøkna" er tilbake på topp (litt tvilsom innsats i den siste starten) kan hun vise seg å bli vond å fange fra spiss (Brækken satser nok tidlig fremover).

Kraftig på gang er 10 Bjørøy Tulla, og når vi også får plass til 4 Lommeboka på vårt store system føler vi oss på trygg grunn i dette løpet. Førstnevnte gikk et solid løp til sølv på flotte 26.1 bak Feseth Lynet i den siste starten, mens sistnevnte enkelt blåste forbi en såpass god hest som Indregaards Lilja i den siste starten.

Nettavisens spilleforslag til løpene på Bjerke kan du få levert her!

Vi syntes den femte avdelingen ser litt småvrien ut, og på vårt store system krysser vi av for hele åtte hester. Spennende i regi Geir Flåten er 2 Torden Rapp, og med positive treningsrapporter (kjørt 28.0/1600 meter i et jobb) i ryggen skal 4-åringen tas på alvor direkte. Det er dog ofte ikke helt enkelt for disse unghestene å gå ut i vanlige grunnlagsløp etter noen tøffe løp i forbindelse med Derby, og da vil vi gjerne se at Pål Even-sønnen presterer på topp før vi setter hele budsjettet på ham.

Det ble helt feil for 1 Sølv Piril innledningsvis (ble hengt opp i tredjespor, og mått bakke seg sist innvendig) i det siste løpet etter lang pause, men avslutningen mellom hester til fjerde bar bud om at Spang Best-sønnen er på vei mot en ny formtopp.

Variable 7 Landås Becca er mer enn god nok på sitt beste, mens 9 Kidos Jojo blåser rundt denne gjengen her viss han gidder. Kanonform holder 12 Gilmas Hansine, men fra dett sporet er Spikeld-datteren avhengig av tøft tempo på løpet for å komme inn i matchen. Lurer litt i sivet gjør 4 Sarpsfoss, og da har vi nevnt de hestene vi har mest tro på i dette løpet.

Det er etter vårt skjønn heldekk med to hester i finalen, men slik sporene er trukket har vi klart mest tro på 6 Rouge. Det er vel nærmest tetgaranti for Supergill-datteren med ikke alt for startkjappe konkurrenter på innsiden ved denne anledningen, og da skal i så fall sjansene være svært gode for at Goop-traveren leder rundt om.

6-årshoppa er herdet i klart tøffere omgivelser enn dette, og sist hun gjestet Bjerke i to løp i juli gikk hun strålende løp (vant bl.a et sprintløp på 13.7 hvor hun slo Staro Va Bene).

Stabilt god nå på slutten har 9 Pretty Photo vært (fire feilfrie løp på rad), men denne gangen står den kapable 4-årshoppa i en veldig sjanseartet rygg fra start. Det kan fort bli et utvendig par langt ned i køen ved denne anledningen, og dersom det blir litt dårlig tempo i front (hvilket vi tror det blir) kan det bli veldig langt frem til slutt for Mehla-traven.

Dersom det mot formodning skulle løse seg greit skal selvsagt den tøffe hoppa tilmåles solide vinnersjanser, og selv om treneren var litt skuffet etter tapet sist gikk en av årgangens beste hopper et toppløp til sølv på fine 16.4 full vei med voltestart ved den anledningen (meget kjapp sisterunde).

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 540, 1080 og 2400 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!