Vi byr på en riktig sterk XO

(Hesteguiden.com)

Kolnes X.O. har vist overlydsfart for Høitomt og feilfritt taper ikke hesten onsdag. Sjekk våre V65-tips.

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Sportspills øvrige meny onsdag:
Oddstips 1: Bellamy vinner for Speed
Oddstips 2: Danskene banker rustne russere
Tippetips: Kommer!

Bjerke travbane inviterer som vanlig til en meget spennende V65-kjøring onsdag og vil blir overrasket om ikke det blir solid utbetaling denne onsdagen. Det finnes riktignok et par brukbare alternativer, men vi dropper disse og tyr heller til en sjansebanker i V65-6.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

Eirik Høitomt er nesten lyrisk om fartsressursene og kapasiteten til 4 Kolnes X.O. som han har hatt på stallen i snart to måneder. Han sendte hesten direkte ut i et V75-løp på Forus i debuten i hans regi, men da galopperte hesten to ganger underveis (rakk å vise voldsom fart). Halvannen uke senere gikk hesten ut i et vanlig grunnlagsløp på Forus, men også da ble det doble galopper. Nå har Høitomt gitt hesten en meget god treningsperiode og gjort diverse grep for å gjøre hesten mer stabil. Han møter ikke avskrekkende selskap denne onsdagen (for all del både 7 Stingers og 11 Turboson er bra hester), men hesten konkurrerer i første rekke mot seg selv.

Når Høitomt velger å ta hesten ut i et V65-løp, er det garantert i den tro at hesten kan vinne (kunne valgt et mye billigere løp). Vi må ta noen sjanser i denne bransjen og en feilfri Kolnes X.O. skal ha en meget god mulighet til å vinne dette løp. Hesten blir vår V65 og V5-banker på Bjerke onsdag.
Rangering V65-6/V5-3: A: 4 B: 7-11 C: 8-2-5-10-12-3-6 D: 9-1

V65-1 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
Vi bankerspilte 3 Holterjerven i hestens forrige start som var et lunsjløp på Bjerke. Da vant fireåringen overlegent og tok sin andre strake seier etter pause. Onsdag må vi imidlertid sette varsellampene på. Det er sprint og voltestart og begge deler er klare minus for kapasitetstraveren. Det er stor galopprisk og hesten blir stor favoritt. Vi må nesten plassere hesten først, men garderer med slike forutsetninger.

Vi starter med 7 Lyngens Obelix som fra et perfekt springspor skal ha et bra bud på teten. Det er en posisjon som vallaken trives utmerket i. Ble fanget opp i dødens på favoritten Lome Jokeren i et V75-løp nest sist og trøtnet da. Sist ble det meste feil. Her kan det bli tet fra start til mål. Fartsmessig duger selvsagt også 2 Tenoren, men vinnerviljen er ikke spesielt fremtredende hos Holmen-hesten. Fart er det også i 6 Eldpia, men galoppene kommer tett for tiden.

Vi varslet for 8 Juvel Svarten sist onsdag og etter en strålende siste 500 meter ble det nesten seier. Sprint trekker ned. Sprint trekker derimot opp for 10 Modig R.B. og 11 Skjebringen, men begge må ha smyg i det aller lengste for å ville vinne.
Rangering V65-1: A: 3 B: 7-2-6 C: 8-10-11-5-12-1 D: 9

Annonse: Øivind Grøstad hadde 15.8 på denne for litt siden. Er ikke fem på topp på fagbladene og lanserer et praktfullt spilleobjekt i V65-2

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Løp for stallansatte og sportslig er det blitt et riktig fint løp. 5 Pole Position U.S debuterer i norsk regi etter å ha ankommet fra Lutfi Kolgjinis stall. I Sverige måtte hesten konkurrere med et straffegrunnlag på 750 000 SEK, og således er det jo ned tre klasser onsdag. Det må være en topp vinnersjanse direkte, men femåringen møter bra konkurrenter.

4 Poppy Hills holder fortsatt stålform, og fra et fint startspor med Tina Storetvedt som flink makker kan Hamre-traveren ta årets første seier. Var sjanseløs til å ta imot en meget opplagt Touch Of Caviar på Bjerke forrige onsdag, men holdt tappert til andreplass. 7 Obtain var klart forbedret igjen sist på Biri og holdt koken flott fra dødens da. Kunne ikke stå imot smygkjørte 6 Patriot Me siste hundre da, men er på gang igjen nå og tåler som kjent å gjøre grovjobben selv.

9 Kiwi Quattro gjorde et flott løp fra dødens sist og holder også uforandret fin form. Aktuell. 1 Riverside Royal og 6 Patriot Me må helst ha smygløp (vi fryktet at Riverside Royal atter prøves i tet - det går neppe på full vei). 8 Luciano har tapt sportrekningen, mens 2 Spirit Scot ikke er noen rakett fra start og således ikke kan utnytte sitt fine startspor.
Rangering V65-2: A: 5 B: 4-7-9 C: 1-6-8-2-10-3

V65-3/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
En skikkelig spillenøtt her i den tredje avdelingen. Det er fin klasse i Jan Roar Mjølnerøds fireåring 10 Mjølner Komet og hesten står også fint inne i dette tidsløpet. Mjølner Komet har vært variabel så langt, men absolutt rukket å avsløre fint talent og og i et meget jevnt løp setter vi Mørtvedt Jerkeld-sønnen først.

Fra Sverige kommer fireårige 7 Gull Faks som er havnet i trening hos Erik Korsvolla. Svært vanskelig å plassere denne hesten, men når Høitomt har vært fornøyd med hesten i trening setter vi hesten tidlig på. 14 Jørnstu Vilja var bunnsolid treer i et stort treårs-hoppeløp på Momarken i romjulen. Havnet da utvendig for vinneren Rapptina, men var med i striden helt inn. Bakspor på tillegg er sjanseartet, men dette er ei fin fireårshoppe.

2 Venger Ane kan muligens være tethesten og derfra kan hoppa lede lenge. Holdt fint fra dødens sist. Ellers vrimler det av minioutsidere i dette løpet og bred gardering er trolig resepten.
Rangering V65-3: A: 10 B: 7-14-2-11-9 C: 8-3-1-6-12-13-4-5-15

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V65-4/V5-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Supervariable 10 Big City Rambler blir vår favoritt i et nytt åpent løp. Seksåringen har fått et løp i kroppen etter tre måneders pause og var uheldig i løpet sist. Fikk både dårlige rygger og sen åpning, men hadde fin fart over mål. Det er en riktig fin hest dette, som gjør noen pangløp fra tid til annen. I et løp helt uten formhester, trår vi til med et knallfrekt førstevalg.

15 Gidde R. Icke varslet vi krafig for sist og hesten leverte en strålende siste 800 meter da til seier. Står 20 meter tøffere til kontra vår favoritt onsdag og er avhengig av gode rygger underveis. Får Fredrikstad-hesten det, kan han vinne igjen. Vi er usikre på formen både til 2 Melvin Zoot og 5 Rite Sakra, men siden begge står på strek kan de få snille opplegg underveis, det er alltid en fordel i slike løp.

Det gjelder også for 1 Mastery Ås, som for n'te gang ble prøvd i tet sist (hesten har bevist utallige ganger at han ikke vinner derfra). HC Holm er forhåpentligvis klar over dette. 11 Jamilia gikk et fint prøveløp og kan være seierskatuell direkte, mens 12 Lyon N. er et uromoment første gang ut for Trond Anderssen.
Rangering V65-4: A: 10 B: 15-2-5-1 C: 11-12-4-3-14-7-8-6-9 D: 13

Klikk her for å se våre DD-tips til Bjerke

V65-5/V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Onsdagens største favoritt på farten her i den femte avdelingen og slik 2 Constantin W. har opptrådt på slutten er det ikke så vanskelig å forstå de som bankerspiller Steinar Holms formsterke femåring. Tre strake seire har det blitt og sist var hesten trolig bedre enn noengang. Glimrende startspor onsdag, men hester er av kjøtt og blod og intet tre voksen inn i himmelen. Uansett klart førstevalg og vi bruker Holm-hesten som banker også denne onsdagen.

12 Orchidea S.L.M overrasket med å galoppere to ganger sist, det var uvant kost for Hamre-hoppa. Fra et meget krevende tolvtespor og med litt uviss form etter den siste starten må det klaffe optimalt onsdag. 3 Bicc's Dignity så veldig pigg ut når galoppen kom i den siste svingen sist. Svenskegjesten er bra og kan overraske her. Det kan også 4 Ante som gjorde en bunnsolid sisterunde på Färjestad sist, men sprint er neppe noen fordel for Horpestad-traveren.
Rangering V65-5: A: 2 B: 12-3-4 C: 9-5-11-6-1-8-7-10

V5-4- Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi bankerspilte 4 Tobrosboy Augustinu i V75 for halvannen uke siden. Vel i tet så det tilnærmet grønt ut i den siste svingen, men under svært krevende og spesielle baneforhold trøtnet Anderssen-traveren. I kveld tror vi på revansje, men vi har andre bankeralternativer og garderer. Det skal være ypperlig tetsjanse for fireåringen og da er vinnersjansen bra, men innsatsen sist var urovekkende.

Vi setter stallkompis 8 Lucky Lane nærmest. Fireåringen avsluttet glimrende sist etter passivt løp. Åttendespor er vrient, men hesten er i flott utvikling. Solid på slutten har også 2 Kendrick's Pride vært. Fra et fint startspor kan hesten definitivt vinne. 3 Aidensfield kom flott tilbake etter startgalopp sist og er i rivende utvikling. 1 View Va Bene er Trond Anderssen tredje starthest i dette løpet. Fra et flott startspor er ikke hesten ufarlig.
Rangering V5-4: A: 4 B: 8-2 C: 3-1-6-9-5-10-7

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Slett kvalitet på V5-5, der hele fjorten urutinerte varmblodshester er på farten. 8 Staply vant på fint vis i debuten på Biri etter fin reise. Nå er det tillegg og mange hester å runde, men i et løp uten forgrunnsfigurer settes hesten først. Fra strek kan 1 Suetinos bli en lei nøtt å knekke, dersom hesten kommer seg feilfritt avgårde fra start.

13 Sallow Blitz gjorde en fin debut som toer, selv om treåringen ikke kunne utfordre vinneren. Fra et bra startspor kan Kolle være tidlig oppe til strekhestene her. 12 Mr. Kiss var forbedret sist, mens 11 V'ang Yard skuffet litt fra tet i debuten. Kanskje er ryggløp en bedre melodi for hesten? Bak disse er det svært uoversiktlig.
Rangering V5-5: A: 8 B: 1-13-12-11 C: 6-2-10-9-14-4-3-7