Vi byr på et Ess på Momarken

Foto: Hesteguiden.com

Løkki Ess har et tilnærmet gaveløp på papiret på Momarken og blir vårt holdepunkt

Klikk her for å se Momarken-tipsene

Løkki Ess vant 8 løp på 15 starter i 2009 og kommer ut etter nesten seks måneders pause i kveld. Den flotte seksåringen til Jan Arve Svendsen vant sitt siste løp 19. september i fjor. Det var et V75-løp med gedigne 200.000 kroner i førstepremie. Idag har eier og trener Jan Arve Svendsen funnet et perfekt tidsløp i årsdebuten og er formen noenlunde intakt må det være en topp vinnersjanse for den seksårige Jærvsøfaks-sønnen. Kusk Geir Vegard Gundersen er i knallform om dagen og vi bankerspiller.

Kjøp Nettavisens eksperttips her

Forøvrig er det en glimrende meny Momarken byr på i kveld. Jevne og fulle felter og det kan være duket for flotte utbetalinger.

Her er kveldens drag:
I den første avdelingen synes vi enkle 3 Dragostea Din Tei blir kraftig overspilt med sine 70% markeringer. 9 Sherbie gjorde et kannonløp sist og blir vår favoritt fra en fin utgangsposisjon. Steinar Hammersborg har en stall i absolutt toppform og løser det seg noenlunde underveis tror vi Sherbie tar alle til slutt. Knallform er det også på tredjevalget 10 Natalma Halbak og 4 Deux gjør en svært interessant start etter lang pause.

ODDSTIPS TIRSDAG: Vi spiller Lillestrøm

V5-3:
2 Patriot Me blir vår favoritt. Formkusk og norgesmester Hans Jørgen Eggen kjører en hest i utmerket form som endelig er tilbake på favorittdistansen og dette kan bli riktig. For øvrig er feltet uoversiktlig og det kan lønne seg med mange garderinger her.

Les også Forus-tipsene!

V5-4:
12 Hjelset Stjerna er berettiget favoritt i V5-4 - DD1, men den svært ustabile hoppa er blitt for stor favoritt med sine 80%. Høykapable 13 Skøilinn gjør sin første start for suksesstrener Geir Flåten, 11 Lille Grete har en flott oppgave pengemessig og Hjelset Stjerna har ikke råd til sine sedvanlige galopputskeielser her.

Annonse: Kr 66.178 innspilt på Forus sist tirsdag

V5-5:
2 Super Tail blir stor favoritt i V5-finalen, men kommer ikke til å bli vinket til tet her. Geir Vegard Gundersen varsler tetkjøring med frontrunneren 3 Key To Come og da kan det bli sjanseartet for 2 Super Tail. 7 Mazetti, 8 Yumbo Yob og 11 Volnay viser alle gryende storform og vi spekulerer.

Ønsker du å spille Sportspills eksperttips? Klikk her for å levere forslagene.

Sportspill.no on Facebook