Vi byr på et hett objekt mot dagens tyngste

Ove Lindqvist blir hardt betrodd med Tomtegubben. Vi byr på et hett bud i mot dagens tyngste favoritt. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ove Lindqvist blir hardt betrodd med Tomtegubben. Vi byr på et hett bud i mot dagens tyngste favoritt. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bollnäs klemmer til med en interessant V4-omgang, og vi velger å spekulere litt i mot dagens tyngste favoritt. Sjekk ut vårt hete objekt som det lyste av sist!

Kurt Leirvåg avslørte en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang som altså har dobbel-syverpott. Til sin store favorittbane i lunsjen tirsdag så satt nemlig en av hans bonger på Eksperten, og den betalte ut fantastisk flotte Kr.22 671,-. Nå kvesser den godeste Leirvåg klørne ytterligere frem mot helgens kjøring, og hans oppdaterte tips til favorittbanen kommer ca kl.12.00 på fredag. Du tar vel rygg?

Det ble VRIENT til lunsj fra Bergsåker tirsdag, og det ble flotte Kr.105 968 i utbetaling for fire riktige. Vi serverte en ordentlig godbit av en ide på Bergsåker, og det var sjokket Global Millionaire. Den innfridde til hele 18,94 i odds, og var medvirkende til den store utbetalingen. I lunsjen denne onsdagen så spiller vi uten banker, og byr på en svært spennende ide mot dagens tyngste favoritt. Mer om dagens meny finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På torsdag så blir det en SKIKKELIG JACKPOTAFTEN! Fra Bergen som vi har spilt inn over 200 000 på i løpet av årets to første kjøringer så ligger det 634.622 ekstra i sekserpotten. Fra Åby i V64-spillet så er det også jackpot, og her ligger det 1 490 167 ekstra i sekserpotten. Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips til begge baner i løpet av torsdag formiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bollnäs:

V4: 12.20

DD: 12.36

Løp ellers denne onsdagen:V76 på Bjerke med start kl.19.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-1 : 6 Stark – Dette er et DÅRLIG løp, og slik vi ser det så er to hester heldekk. Stark velger vi uansett å sette først da denne har dokumentert form. Nå sist så vant den sikkert via 28,5 s 1000m. Har sett utrolig fin ut i jobb inn mot dette løpet, og vi føler den er motivert. 4 Lill Maria – Er det klare motbudet, og den er behandlet siden sist. Er den tilbake til der den var nest sist så er den god nok til å ta opp kampen, og den skal med på bongene. DOBBELT-BANKER!

V4-2 : 3 Ochoa Bob – Gjør en spennende start i ny regi, og vi gir den sjansen direkte. Neste gang kan nemlig denne kapable hesten være «oppbrukt» som et bra objekt. Nest sist så blir den sjenert i fra en 15-tid over 3160mv, og den gikk glipp av en plass langt der foran da. Er kjapp i fra start, og er den 80% første gang ut for ny trener, ja, da har den kapasitet til å legge dette feltet på rygg.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 10 Ulfaks – Her blir Tomtegubben TUNGT betrodd, og den har selvfølgelig en topp sjanse til å vinne løpet. Dog travet den dårlig sist, og det likte vi ikke. Vi prøver å spekulere litt denne onsdagen da det er bra odds i det verste motbudet slik vi ser det. Ulfaks er veldig grunnkapabel, og den kom ut i ny regi sist. Ble sittende bom fast i mål, og den så helt lysende ut for dagen! Har helt sikkert gått frem med det løpet i kroppen, og skulle Tomtegubben ikke trave noe bedre i dag, ja, da kan Ulfaks overraske. OBS!

V4-4 : 10 Västerbo Guerrier – Har levert flere fine innsatser, men den var kanskje ikke helt på topp nå sist. Nå kommer den ut i litt billigere omgivelser, distansen takler den bedre enn de fleste, og den er spillbar i finalen. Prøves som en frekkis mot utbetalingslukene.