Vi byr på et sjokk mot storfavoritten

Ulf Ohlsson kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen denne torsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Lunsjen på Gävle ser småspennende ut på forhånd. Vi byr nemlig på et sjokk mot en av dagens tyngste favoritter...


I lunsjen på Romme onsdag så lovet vi våre kunder en LURING fra Jorma Kontio, og den innfridde også til fulle. 12 Bilbo B.S. (3. valg) slo nemlig til som dagens beste objekt. Fra Gävle denne torsdagen så er det nye muligheter i lunsjen fra Sverige, og en hest man skal se litt opp for er 3 Serena Star (V4-3). Er nemlig betydelig bedre enn raden, og nå kan den slå til som et mulig sjokk! Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Gävle:

V5:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne torsdagen: V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Örebro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kan by på følgende objekter på Gävle:

V4-1 : 3 Vingbo Molly – Går denne feilfritt så dreier det seg trolig om en klink vinner. Gikk nemlig helt enormt etter en grov galopp sist, og den kom svett tilbake uten helt å få sjansen tilslutt. Hadde den vært stabil så kunne vi gått ALL IN, men den opptrer for ustabilt til at det er noe annet enn et interessant førstevalg.

V4-2 : 1 Fashion Diva – Vant lett fra tet sist, og det til tross for at den måtte åpne 10,5/500m. Har igjen trukket vinnerloddet i sporlottoen, og det meste ligger til rette for tet og slutt igjen. Skulle det dog bli et veldig trykk på denne forestillingen så er Fashion Diva sårbar, og vi lar den derfor ikke stå alene på bongene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 3 Serena Star – Er vår luring i et løp hvor det finnes flere vinnerkandidater. Når det gjelder Serena Star så er den betydelig bedre enn raden, og den så veldig fin ut sist med krefter igjen over mål. Vi har 13,7 s 800m, og det virket den ubrukt på. Står her nydelig til, og med flyt så kan den slå til nå! OBS!

V4-4 : 4 Space Cadet – Så VELDIG BRA ut etter pause nå sist, og den avsluttet strålende. Passerte mål med krefter igjen, og vi gav den to pluss i kanten. Kommer den seg bare ut fra start her så er mye gjort. Spilles, men bak denne så er løpet åpent, og garderinger er påkrevet.