Vi byr på et supersjokk i DD-spillet

Amazing Sea her i fra et løp i vinter. På torsdag kan den sjokke, og det vil nok varme spillerne. Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Amazing Sea her i fra et løp i vinter. På torsdag kan den sjokke, og det vil nok varme spillerne. Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

En av årets mest spennende lunsjomganger kjøres på Bjerke denne torsdagen. Vi spiller uten banker i jakten på de helt store kronene. Kanon objekter er pågang!

Nå nærmer det seg for alvor ukens store høydepunkt. Fra Biri arrangeres det nemlig helt fantastiske løp fra fredag-søndag, og her er det bare å glede seg. På fredag så kjøres Biri Allround, og i V65-spillet er det jackpot med hele 406.371 ekstra i potten. Om lørdagen så er det NM for varmblods, og i V75-spillet så ligger det 32 millioner i potten. Om søndagen så kjøres Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Så helgen er virkelig spekket med mye snadder både på det sportslige planet, og det spillemessige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er sjeldent vi har gledet oss like mye til en lunsjmeny som vi gjør denne torsdagen. Her OSER det store kroner, og det ene sylvasse objektet avløser det andre. Vi prøver på å komme gjennom denne lunsjen uten banker, og lanserer heller en dobbeltbanker i V5-3. Her blir vi kraftig overrasket om det ikke er 4 Frøken Fryd/12 Baugen JR som gjør opp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Sjekk ut følgende i fra Bjerke:

Dobbeltbanker:

V5-3 : 4 Frøken Fryd – Her tror vi MYE på kun to hester. I tillegg til favoritten 12 Baugen JR så må vi bare varsle for Frøken Fryd som var mye forbedret nå sist etter en lengre pause. Gikk en bra tid, og holdt sikket unna. Kroppslig sett så hadde den nok godt av en blåser i kroppen sin for den var god og rund. Er kjapp ut, og skulle den komme seg tidlig foran her så snakker vi normalt sett om en flott mulighet. Må bare prøves etter det som den viste sist.

Røpet form sist, sjokker nå?

V5-4 : 10 Amazing Sea – Innledet lovende dette året, men så mistet den formen litt, og med en slik rad som den har nå så trenger den ikke å bli mye spilt. Vi likte den dog veldig godt mellom galoppene sist, og den gikk skikkelig bra. Jogget 15/1000m etter den første galoppen, og den virket MYE forbedret. I et vanlig lunsjløp så duger den alle dager i uken. Prøves som en skrell.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Variabel, men er god nok til å overraske:

V5-1 : 3 Playcore – Dette er et utrolig ÅPENT løp, og vi prøver oss likegodt med et sjokk som har det med å overraske fra tid til annen. I fjor slo den til to ganger, og betalte ut høye odds ved begge anledninger. Kom ut etter pause nå sist, og den fikk et helt upassende opplegg. Det var ikke noe å si på at den trakk seg tilslutt da. Den blåseren gjorde uansett godt, og her har den et riktig løp foran seg. Kan overraske om den er på humør for dagen, og at det klaffer litt underveis.