Vi byr på et tredjevalg på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Ticmosic leder fra start til mål.

Tipsene er utarbeidet av Øvrevoll-sjef Hans Petter Eriksen

Vår banker for kvelden blir altså 2 Ticmosic i V5-1 som har vunnet 15 løp i karrieren. 11 av dem har han vunnet over denne distansen og banetype. I tillegg er han stabil og fra startspor 2 bør det bli tet fra start til mål.

V5-1
2 Ticmosic er dagens banker. Vant siste gang ut over distansen og slo en god hest som Latakia. Hans siste start var over 500 meter i Gøteborg hvor han ble annenhest etter lynraske Light The Fire som vant på Øvrevolls derbydag. Hardest i mot er 4 Latakia og 6 Caerus.

V5-2
6 Phili Boy viste form da han var annenhest etter Face The Music i siste start. God rytter og greit startspor. 3 Rambo’s Cinderella har vist bedring i de to siste startene. Fortsetter utviklingene har hun en god mulighet her. 7 Bit Noble er blitt 12 år men har ikke glemt gamle takter. Er best på dirt track men takler også gress som i dag. 10 Game Boy har så langt ikke overbevist i år, men kan bedre. 8 Cicinho er en outsider som kun har startet fire ganger. Viste framgang sist på dirt track. Nå er det gress og det passer bedre. For øvrig et løp som krever bred gardering.

Klikk her for å se eksperttipsene til Øvrevoll

V5-3
4 Sweet And Line har forbedret seg sakte men sikkert på Øvrevolls gressbane. Bør kunne vinne dette løpet selv om det er dirt track. 1 Hallingdal Blue har enda ikke vunnet løp på sine 19 starter. Går han opp mot sitt beste kan det bli karrierens første. 2 Send an Invitation og 6 Power Within You må med på bongen.

V5-4
5 Head Above Clouds har forbedret seg jevnt og trutt og vunnet tre strake i år på henholdsvis Klampenborg og Øvrevoll. Formen er inntakt. 7 Topper har vært god i de siste startene. Trives på gressbanen med litt svikt og går helt sikkert nok et bra løp. 3 Surfer har frsøkt seg i hekkeløp uten suksess og er helt sikkert fornøyd med å være tilbake på flatt. Blir blant de tre beste.

Her kan du kjøpe eskeperttips til Øvrevoll

V5-5
6 Wood Top bør ha en mulighet til å ta karrierens første seier. Var litt uheldig sist da sadelen skled, men var ikke mye slått til tross for uhellet. 3 Soft Pearl er har også en mulighet og er jevn. 1 Pisaq var mye slått over lang distanse i siste start. Nå er det litt kortere og det vil passe bedre.