Vi byr på sjokk fra Bjerke

Lia Oda har ikke vunnet på lenge, men den kan skrelle med Gunnar Austevoll i dag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lia Oda har ikke vunnet på lenge, men den kan skrelle med Gunnar Austevoll i dag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bjerkes lunsjomgang ser som vanlig åpen ut og vi spiller bankerfritt.

Sportspills meny torsdag:
V64 Åby: Vi byr på en Champagne-banker
V65 Klosterskogen: Vi byr på en Diva
V4 Bollnäs: Robert fikk fart på sakene
Midtukekupongen: Full tillit til Høgmo
Oddstips: Sveits skal til EM
Langskudd: Oppturen fortsetter i Dalarna

Vi står foran en strålende torsdag på travfronten og hele fire travstevner skal vi gjennom før lysene slokkes i kveld.

Det hele starter i Bollnäs som er V4-arrangør i dag, før Bjerke overtar med sin sedvanlige torsdagslunsj. Til kvelden venter en ualminnelig spennende V65-omgang fra Klosterskogen, mens det er Åby som er vertskap for kveldens V64-runde fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er våre objekter til dagens løp på Bjerke:

V5-1 : 10 Annie’s BA – Er klart spillbar denne torsdagen. Har avslørt kapasitet, og den har matchet vel så gode hester som den støter på i innledningen tidligere. Nå sist så feilet Annie’s BA tidlig, men den så veldig bra ut i 16 fart bak feltet. Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen, og holder den bare sammen i aksjonen så burde den være med på foto mot disse. OBS! 2 Positive GT – Steinar Hammersborg sine hester skal følges med argusøyne fremover. Dette er en trener som har slitt med MYE sykdom på hestene de siste årene, men for ca 1mnd siden så ble hestene flyttet til idylliske omgivelser på Rusten. Når det gjelder Positive GT så er dette en traver som har avslørt bra kapasitet, men den har slitt litt med aksjonen. Kommer nå ut etter en liten pause, og Hammers er optimist. Har et perfekt løp foran seg her, og vi roper et varsko!

V5-3 : 4 Norse Ideal – Trodde vi skulle bli veldig bra tidligere i år, og spesielt etter at vi så den avslutte enormt på Biri 25.07.2014. Var da hakk i hel på en såpass god hest som Lightman O., og den slo hester som Victory Lap/Jet Voice. Har imidlertid vært enormt ustabil etter dette løpet, og dette er ingen hest som burde gå i lunsjen på Bjerke. Fungerer den som vi ønsker denne torsdagen så burde den dukke opp helt der foran, og vi gir den en siste sjanse dette året. Kan nemlig ikke få et finere løp enn dette…

V5-4 : 8 Lia Oda – Vi prøver oss med en helt uspilt hest i dette løpet. Etter en lengre pause nest sist så er den med på en luftig 26 åpning første 1000m, før den blir tatt ut, og blir bakket sist. Så fakta fin ut i kulissene etterpå uten at den ble presset noe veldig. Nå sist så blir det også helt feil, men den gjør uansett et fint løp med tanke på reisen. Glem ikke at denne radet opp fire strake i 2012, og den vant også løp i 2013. Nå har den stått helt i ro i grunnlaget sitt, og den skal ikke ha noe problemer med å matche denne gjengen med fortsatt stigende form + litt flyt. Vi gleder oss dessuten til å se Gunnar Austevoll opp bak den igjen. OBS!

V5-5 : 12 Illusion – Finalen denne torsdagen er SVÆRT åpen, og her er ikke mange sjanseløse. Blant de største favorittene i feltet er det dårlig vilje, og det ville overraske oss om vi ikke her har et tett oppløp i vente. Draget vårt har ikke vært heldig i sporlottoen, men dette er en hest på vei opp og frem og den er verdt litt oppmerksomhet her. Var meget tapper i nederlaget sist, og slik vi ser det så er også en hest med en klart mer riktig innstilling enn hva flere av de andre har. Med tempo på løpet så kan denne komme lengst ute i banen, og fikse fine kroner fra Bjerke torsdag.