*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi byr på sjokkobjekter mot 42 millioner i V75-spillet

Ready Eddie blir vår banker mot 42 millioner i lørdagens V75-spill. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Lørdagens V75-omgag på Jarlsberg er av det vidåpne slaget. Vi byr på flere sjokk, og jakter storcashen! Går potten på 42 millioner?

12.05.14 16:24

-

Ukens V75 omgang byr på utfordringer så det holder, og dette er en meny som har tatt lang tid for å komme i mål med. Heldigvis fant vi en solid banker i finalen, og Ready Eddie kan ikke vi gå imot. Dette er en traver for de store løpene i år, og mot overkommelig motstand så skal det være grønne lykter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Løpene ellers er altså krevende, og dette er en omgang hvor vi anbefaler deg å ta litt ekstra ut av lommeboken i jakten på de helt store kronene. Før vi går inn på dagens godbiter så vil vi også minne deg på at fra Harstad denne lørdags kvelden er det V65, og også de løpene ser vi frem imot. Det er med andre ord mye å glede seg til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Jarlsberg

V5 kl. 14.10

V75 kl. 15.00

V4 kl. 16.06

DD kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens info mot 42 millioner…

V75.1 : 10 Tomtegubben – Så eksteriørmessig veldig fin ut under oppvarmingen på Sørlandets Travpark nest sist. Dog var den tung i kroppen sin etter en vinter i Frankrike. Fikk maks den dagen, men den trengte en blåser i kroppen. Nå sist så virket den klart forbedret, og den fullfører fint uten at det klaffer helt. Dessuten var nok den knallharde banen intet pluss. På sitt beste så er dette en traver som er mye bedre enn grunnlaget sitt, og den kommer til å gjøre et skikkelig bra løp denne lørdagen. Skal lettes i balansen nå, og prøves som et sjokk i det som er et svært åpent innledningsløp.

9 Komnes Brazze – Gikk en helt enorm sisterunde nå sist, og det gjorde den på en upassende bane. Virker mer stabil enn tidligere, og den pleier å ha saftige avslutninger. Må med på alt av bonger. 7 Søndre Jerkeld – Fikk bløffe hjem et løp nå sist, mens den ble galopp nest sist, og en god opphenting etter galopp tredje sist. Oppfører den seg, og kommer seg rundt banen uten galopp så er den med å gjør opp om seieren påny. 15 Odd Herakeles – Var solid til seier tredje sist. Fulgte så opp med et helt OK løp etter galopp nest sist. Nå sist så fullførte den fint mot flere av våre gode 4-åringer. Er under utvikling, og den er ikke borte med flyt.

11 Lauvås Blid – Er knallbra på sitt beste, og den tåler å bli brukt hardt underveis i løpene. Er alltid godt forberedt etter opphold, og det er en soleklar garderings hest. 13 Tori Huldra – Jogget en 27 tid sist, og den fungerte bedre enn noen gang. Er jevngod med Lauvås Blid på kapasitet, og den skal strekes. 5 Tangen Stegg – Er en traver som vi gleder oss til å se på lørdag. Avslørte bra kapasitet i fjor, og den var solid i årsdebuten nå sist. Har normalt sett gått mye frem med dette løpet i kroppen sin, står ypperlig til på strek, og den kan overraske. 3 Gregor Mollyn – Avsluttet bra sist, og vi hadde 26,5 s 500m på klokken med litt krefter igjen. Står gunstig til på strek, og kan vinne om det skulle bli feil for noen av favorittene.

Vår rangering V75.1 : A : 10-9 B : 7-15-11-13-3 C : 12-5-6-2-8-1-14-4

V75.2 : 9 Cranberry – Er en traver som Glittum har skrytt litt av, og han brukte store ord før den debuterte på Sørlandet 22.02.2014. Da feiler den trolig i fra seg en andreplass bak meget gode Scarlett Gede i den siste svingen. Etter det løpet så har den vært noe variabel, men nå sist var den igjen klart oppløftende. Leverer en bunnsolid sisterunde, henter lengder på Moseby Lady, og vi har faktisk 10,7 s 500m på klokken. TES er positiv til Cranberry denne lørdagen, og fra et ypperlig smygspor så ser vi ikke bort ifra at vårt friske førstevalg kan få dette litt kjørt opp i halsen. Her er det nemlig flere i første rekke som kommer til å ladde hardt, og det lukter tempo. 4 Viva La Diva Rick – Stall Hamre sine hester er variable for tiden, og fra den stallen har en rekke store favoritter floppet de siste 14 dagene. Viva La Diva Rick gjorde et mektig løp nå sist, og med slike takter her så er den garantert med og kjemper om seieren.

2 Isabella’s Fairytale – Radet opp for mester Høitomt, før den gikk på en smell. Kommer nå ut etter pause, er behandlet, og det er fine rapporter på den. Klar outsider. 1 Moseby Lady – Har gått fra å være en middels hest til å bli en riktig så bra hest. Har imponert veldig den siste tiden, og den kan lede rundt om med samme takter på lørdag. 3 Real Child – Er bedre enn raden, og den avsluttet ordentlig bra sist etter et passivt opplegg. Får nå Gunnar opp i sulkyen, og det kan fort vise seg å være tungen på vektskålen. Obs.

Vår rangering V75.2 : A : 9-4 B : 2-1-3 C : 8-10-6-11-12-5 D : 7

V75.3 : 1 Stjernejerven – Var helt eventyrlig god på samme tid i fjor, og under den perioden så var den en av våre tre beste kaldblodshester. Ble blant annet treer på Bjerke, og toer på Valla i de store løpene der. Gjorde ved begge anledninger enorme løp. I år så har den slitt, men det gjelder ikke bare Stjernejerven, det gjelder hele stallen til Heidi Moen. Nå virker imidlertid hestene fra den stallen til å være på riktig vei igjen, og det gjør også i aller høyeste grad Stjernejerven. Var blitt behandlet før løpet sist, og GV fant femte innvendig til den etter pausen. Avslutter feiende flott nedover oppløpet, vi har 18,1 s 500m på klokken, og det var krefter igjen. Er godt over middels fra start, og fra dette sporet så vil nok det bli laddet hardt. Kan ikke svare Moe Brage om de ladder med den, men alle de andre i første rekke kan den faktisk ta imot om den tramper avgårde på riktig fot. Etter at den store favoritten er blitt strøket ut av løpet så tror vi en hel del på denne frekkisen som skal prøve å vise seg fram med tanke på mulige innbydelser fra både Solvalla og Bjerke.

9 Neslands Loke – Var med på tøff kjøring sist, og selv om den etter hvert får et fint løp så står den veldig bra på tilslutt med tanke på innledningen. Dette er en hest i en absolutt toppform, og her kommer den til å skli fint gjennom på startsiden. Er en av dem som kan vinne. 12 Timian Scott – Imponerte oss ikke hverken nest eller tredje sist. Nå sist derimot, ja, da var den enorm. Feiler tidlig, men gjør et av karrierens beste løp i kulissene. Vi har 21,7 s 1400m, og da var det fakta krefter igjen. Trenger flyt fra dette sporet, men en strykning innvendig hjelper litt. Er HET om den gjør om løpet fra sist. 6 Vestpol Faxen – Går inn i sin beste tid på året, og den fullførte skikkelig fint sist. Blir spennende å se med Kolle i vognen på lørdag, og med et riktig opplegg så kan årets andre seier komme her.

Vår rangering V75.3 : A : 1 B : 9-12-6 C : 2-3-4-5-7-8-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V75.4 : 9 Premance Simoni – Kan det faktisk være slik at Bo lurer hele Stall Hamre? Premance Simoni er en hest som vi stadig lar oss imponere mer av. Den så fantastisk fin ut i årsdebuten nest sist, og da kom den ubrukt i mål på en 13 tid. Nå sist så er den ute i gulldivisjonen på Klosterskogen, sitter sist, men avslutter helt strålende i kulissene. På vår klokke så står det 11,1 s 800m med krefter igjen. Vi vil også ta med et løp som den gjorde i Sverige i fjor. Nemlig det på Åby 21.09.2013. Da viser den helt uvirkelige 07,4 s 800m! Ja, du leste riktig. Står denne lørdagen perfekt til, og den får fort ryggløpet sitt. Kan helt klart felle alle med tempo, og den fortjener oppmerksomhet.

3 Broadway Legs – Må trolig vinne dette løpet i fra dødens, men det er den også tøff nok til å gjøre. Har for eksempel møtt Winmecredit fem ganger i Norge, og den har aldri tapt mot det som blir en av dagens tyngste favoritter. Broadway Legs har en helt annen tøffhet kontra Winmecredit, og den MÅ regnes tidlig. På Klosterskogen sist så gjør den et OK løp, og det er ingen fare med formen. 2 Winmecredit – Har funnet storformen. Den så enorm ut nest sist, og da vant den lett på en 11 tid. Nå sist i Sverige så avslutter den strålende, og den bekreftet sin flotte form. Er dog ikke noe veldig tøff, og med litt trykk underveis på denne distansen, ja, da pleier den ikke å være like modig tilslutt. Kan vinne, men blir etter vår smak for hardt betrodd.

Vår rangering V75.4 : A : 9-3-2 B : 1-5-4 C : 12-11-10-6-7

V75.5 : 4 Global Oracle – Her har vi brukt mye tid på å tenke hvordan løpet vil bli kjørt. Er virkelig Høitomt interessert i å kjøre foran med Cloud Connected? Nja, det tror vi faktisk ikke, og dermed så er det Global Oracle som har svært gode kort på hånden. Global Oracle var utrolig tapper i nederlaget nå sist, og den gjør et skikkelig toppløp da. Gangen før så holder den lekestue fra tet, og legger da inn 14,5 s 1000m med krefter igjen. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den står ikke tilbake for de den møter her. Spilles. 3 Cloud Connected – Vi tror altså at Høitomt vil kjøre et ryggløp med denne formbomben. Avgjorde på to steg sist når den fikk lukene, og vi har 10,2 s 500m på klokken. Har MYE inne, og den er igjen aktuell med flyt.

9 Invictus – Sliter med aksjonen. Sist så feilet den på to svinger, men gikk enormt mellom disse galoppene. Skal balanseres om til dette løpet, og den må regnes som en stor outsider nå. På kapasitet er den nemlig enormt bra. 1 Nozler – Vant finalen enkelt nest sist, og det var fortjent etter mye mot flyt. Nå sist så viser den 12,5 s 1000m i kulissene, og selv om det ikke ble premie så gjør den et fint løp der bak. Kan fort få løpet sitt nå, og den er skummel med luker. 11 Bruno Di Quattro – Er vi usikker på. Den var ikke som best nest sist, og nå sist så var den direkte svak. Frode skylder på at den ikke fikk luft, og at det blir endringer på utstyret til dette løpet. Er enormt bra på sitt beste, og tilbake i form så kan den runde alt.

Vår rangering V75.5 : A : 4 B : 3-9-1-11 C : 10-6-5-12-2-7-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V75.6 : 9 Caprino BR – Dette er ett av årets fineste løp, og det er uten tvil dagens høydepunkt. Caprino BR var årgangens beste på våren i fjor, og den greide også å kvalifisere seg til Norsk Travkriterium etter et fantastisk semifinale løp. Kommer denne lørdagen ut med strålende rapporter i ryggen, og Bo har vært skikkelig fornøyd med den i trening før årsdebuten. Står nydelig til i ryggen på Obi fra start, og den kommer til å skli fint gjennom på startsiden. I et løp det lukter tempo av så er vi klart inne på at det er Caprino BR som kommer med sparte krefter tilslutt, og da skal favorittene få kjørt seg. OBS! 2 Obi – Var litt «sløv» i seiersløpet nå sist på Biri, men den vant likevel lett via 12,7 s 500m. Har utviklet en bra starthurtighet, og kommer Gunnar seg foran igjen med Obi så leder den normalt sett lenge.

8 Viking Va Bene – Er et stort løfte, og ifølge Kolnes den beste hesten som han har trent. Imponerte veldig nest sist når den smadret en såpass god hest som Rapido Va bene, og da la «Vikingen» inn luftige 10,2 s 500m fra en utvendig posisjon. Er behandlet før denne oppgaven, og på kapasitet så står den ikke tilbake for noen. 6 Sir Benjamin – Var ikke seg selv i årsdebuten, og den var altså syk for dagen. Glem det. Trener veldig fint, og Oleg hadde aldri tatt den ut på lørdag uten at han følte seg trygg på sin traver. Er en av årgangens tre beste hester, og selv om den kanskje ikke er i den absolutte toppform så kan den vinne. Så god er nemlig denne tøffingen. 3 Glad Hall T. – Er en unntakshest som her gjør en veldig spennende start mot hingster/vallaker. Har fått seg to løp i kroppen i år, og selv om den ikke vant sist så viser den faktisk 12,4 den siste runden. Står spormessig riktig til, og med flyt så er denne hoppen god nok.

Vår rangering V75.6 : A : 9-2 B : 8-6-3 C : 1-10-4-11-7 D : 12-5

V75.7 : 2 Ready Eddie – Er helt overlegent den beste hesten i finalen, og dette er for oss dagens «halmstrå» i en vidåpen V75 omgang. I Danmark nest sist så feiler den som en klink vinner i den siste svingen, og den kommer helt voldsomt tilbake nedover oppløpet. På Bjerke nå sist så kom den med noen mektige kliv tilslutt, og den vinner utrolig enkelt via 13,5 s 500m. Skal lettes i balansen til dette løpet, og sporet har den normalt sett ikke noen problemer med. Er kjapp i vei den rette veien i volten, og vi tror på tidlig tet. Distansen er kun et stort pluss, og mot en relativt overkommelig motstand så må dette dreie seg om en topp mulighet.

9 Osceola – Har funnet formen, og den var enorm nå sist. Viser 12,6 s 1000m, og den var helt overlegen for dagen i billige omgivelser. Har taklet denne distansen før, og den kan helt klart bli toer bak vår banker. 6 Peder Mykla – Ble stum i sine lange bein sist etter en tøff innledning. Utvikler seg uansett riktig så fint, og selv om den ikke holder nivået til Ready Eddie så kan den komme på trippelen.

Vår rangering V75.7 : A : 2 B : 9-6 C : 11-4-3-5-1-10-7-12 D : 8


Litt om V5 løpene :

V5.1 : 1 Enzo Coeur – Får dette sydd opp bak en hissig Alisma De Grande? Enzo Coeur ble «hukket» på streken nå sist, men den gjør uansett et OK løp etter pause. Kan ventes forbedret til lørdag, og legg også merke til at den får helt «umulige» Kvasnes opp på ryggen. Er bra i fra start, og vi håper/tror på et ryggopplegg bak en hissig Alisma De Grande. Da kan nemlig dette bli aldeles sydd opp, og ideen vår må tas på alvor. 5 Marco Zoot – Er hissig bak bilen, og det finnes en viss galopp risiko. Kommer den seg feilfritt avgårde så er den selvfølgelig het i dette monteløpet. Den ble sittende fast i det lengste i et vanlig travløp lørdag, mens den la inn 11,1 s 500m i monteløpet nest sist. 8 Global Nansen – Denne holder vi høyest på kapasitet, men den har så langt ikke vært den samme hesten i år som i fjor. Tilbake til fjorårs takter så kan den helt klart speede ned alt for Norges nummer 1 Siv Emilie Løvvold.

Vår rangering V5.1 : A : 1-5-8 B : 4-6 C : 7-2-3-9-10

V5.2 : 8 Rigel Scott – Kommer ut i et felt hvor de aller fleste ikke vil vinne. Her vrimler det med «antivinner hester», og da går vi heller for en traver som har tøffhet i seg til å vinne selv om den skulle bli brukt en del underveis. Nå sist i Sverige så kommer den bunnsolid tilbake i kulissene, og da har vi 26,4 s 1900m på klokken med krefter igjen. Er ikke å stole på, men feilfritt så kjemper den garantert om seieren. 9 Maurstad Elden – Er veldig variabel, men den har stor fart i kroppen sin, og den skal passes når den nå får Herman opp i vognen. Står i en perfekt rygg fra start, og den er bortimot garantert et fint opplegg. Får løpet her, og speeder ned alt!? Klar obs hest som neppe blir veldig mye spilt. 6 El Jo – Har funnet storformen, og etter at den har røpet fremganger fra start til start, ja, så vant den nå sist på et veldig bra sett. Er kjapp fra start, og den får dessuten en meget god kusk opp i vognen. Skal selvfølgelig med på bongene.

Vår rangering V5.2 : A : 8-9-6 B : 1-3-10-11 C : 5-4-7-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.