Vi byr på to friske V75-bankere

Foto: hesteguiden.com

Vi spekulerer i mot de mest betrodde, og våre to utvalgte bankere er langt i fra noen favoritter.

Klikk her for gratis V75-tips.

Sørlandet innbyr til en svært spennende V75-omgang denne lørdagen, og vi skulle ønske det var så enkelt som å singelstreke storfavorittene Tronstuelden og Cream Of Arnie - slik fagbladet Trav & Galopp-Nytt gjør. Vi kan dog ikke anbefale våre kunder å bankerspille to hester som etter vårt syn blir overflydd fra sine innerspor, og kommer således med langt friskere bankerbud!

Er du alene om å 7 rette vinner du nærmere 30 millioner!

Vår hovedbanker hadde en strålende fjorårssesong med fire triumfer og mer enn 270.000 kroner innkjørt, og etter en liten down er nå 7 Furderud Blesen kraftig på gang. Spang Best-sønnen var veldig uheldig i den siste starten etter litt pause, og det løpet i kroppen har normalt gjort godt. 9-åringen går ned minst en klasse, og når Humborstad-traveren kun er markert på hver femte kupong kan vi ikke dy oss.

Tet og slutt?
Ja, i et relativt svakt V75-løp satser vi på at 2 Land Sas leder hele veien. Den langlagte hoppa debuterte med sølv første gangen ut i regi Olav Mikkelborg, og vår andre banker for dagen har i følge treneren gått veldig fremover med det løpet i kroppen. Sist Diamond Way-datteren var ute på dagens distanse sprintet hun flotte 16.6 som toer, og som et foreløpig fjerdevalg syntes vi det er et spennende og riktig valg i et ellers vidåpnet oppgjør.

Storfavoritter i fare?
Mulig at TGN har rett i sine antagelser om at 1 Tronstuelden i V75-4 beholder sitt innerspor, og at det isåfall dreier seg om en topp vinnersjanse. Vi har dog ikke sett noe som skulle tilsi at Lome Elden-sønnen skal pile til tet. På Bjerke i den nest siste starten løste Holmen-traveren bare sånn midt på treet fra start. Vi ble dessuten ikke overvettes imponert av storfavoritten i den siste starten da han i et relativt svakt V75-løp holdt unna på stive bein.

I V75-6 er det liten tvil om at 1 Cream Of Arnie blir overflydd i ni av ti tilfeller, og da sier det seg selv at det hele blir et sjanseseilas for seiersmaskinen til Frode Hamre. Løser det seg skal selvsagt Super Arnie-sønnen regnes med solide vinnersjanser på ny, men vi frykter at det fort kan bli tredje innvendig på 5-åringen. Stort dårligere på kapasitet er uansett ikke 12 I`m Simonis Molar som kan vise til en seiersprosent på 32 i karrieren, og sammen med den dyktige dansken Bo Westergård er han et tidlig kryss.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på 96, 420 og 1350 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!