Vi byr på to solide bankere fra Bergen

Apollo Hornline, og Svein Ove Wassberg er en av våre bankere denne torsdagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Apollo Hornline, og Svein Ove Wassberg er en av våre bankere denne torsdagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner de siste dagene, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Fra Bergen så byr vi på to bankere, og vi skal til lukene!

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag 25. januar, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Forus tirsdag 27. januar så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med solide 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Vi vil også nevne det at fra Biri/Gävle 23. januar spilte inn over 100 000 på forslagene våre, og totalt sett så har vi nå spilt inn over 1,6 millioner på kort tid. Vi håper at du har tatt rygg på oppturene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V65: 18.47

V5: 19.41

DD: 20.23

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V5 på Biri med start kl.13.37. V64 på Umåker med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi har innledet BRA fra Bergen i 2015, og vi har spilt inn over 200 000 på årets tre første kjøringer. Noe vi vil si oss fornøyd med. Fra samme bane torsdag så fortsetter vi jakten på tusenlappene, og vi går for to bankere i V65-spillet. Både 6 Pasha (V65-1) + 3 Apollo Hornline (V65-5) har gaveløp foran seg, og de kan ikke vi gardere. Her er våre objekter:

V65-1 : 6 Pasha – Har et gaveløp i innledningen, og vi ser ikke bort ifra at Pål Buer kommer tidlig med sin springer. Den trolige tethesten The Flying Jet er ikke av de tøffeste i klassen, og vi blir fakta overrasket om Herman Tvedt ønsker å svare med den. Pasha ble sittende bom fast i V75’en nå sist. Gangen før så var den veldig tapper etter dødens. Femte sist så holdt den lekestue med en av Bergen Travpark sine beste hester – Apollo Hornline (Stod 20m bak). Pasha skal spilles hardt i innledningen, og dette er opplagt en solid bankerkandidat!

V65-2 : 6 Stingers – Er 20m tøffere ute nå enn sist, men vektlegg ikke det for hardt. Stingers så nemlig helt RÅ for dagen i løpet nå sist, og den varslet storform! Gikk med full fart over mål, men den ble altså kun speedet ned av Vertigo Prins som strengt tatt burde ha vært disket. Nå har Stingers fått seg en blåser i kroppen etter pause, og distansen takler den bedre enn de fleste her. STOR OBS HEST som må med på alt! 2 Ramsjerven – Vinner dog dette løpet om den kommer seg feilfritt nedover startsiden. Da burde den nemlig bli sluppet tidlig til tet av Våler Flaks (Ikke av de tøffeste, men bra form), og da lar den seg ikke slå. Var meget god etter pause nå sist, og på en langt bedre distanse nå så er Ramsjerven en selvskreven hest på bongen.

V65-3 : 12 Valle Tor – Har fått seg noen løp i ny regi, og på torsdag så skal den passes selv om raden er råtten. Nå sist så gjør den nemlig et flott løp etter tidlig galopp, og vi har 29,1/1400m på den. Viser også 25,1/400m. Nå skal den ut på en langt bedre distanse, og får bare denne gå med i rygger, ja, da er den sylvass på speed. Kan nesten ikke få et bedre løp når det gjelder motstand, og den er verdt et forsøk her.

V65-4 : 1 Rigel Vilja – Kommer ut med sterke rapporter i ryggen fra Stall Wassberg, og ifølge Ove selv så er dette en traver som kan ned mot 30 på distansen. Da sier det seg selv at den ikke taper dette. Dog er det ingen enkel dame å ha med å gjøre, og det er relativt stor galopprisiko. Kan være helt overlegen, men den kan også stå igjen å hoppe. Med tanke på at den blir hardt betrodd så velger vi å spekulere litt da det er flott odds på flere av motbudene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Apollo Hornline – Gjorde kanskje karrierens beste løp nå sist, og vi ble VELDIG imponert av den da. Pulveriserer da gode hester i V75, og den gjør garantert et av karrierens aller beste løp. På torsdag så står den NYDELIG inne i løpet, Svein Ove Wassberg blir garantert tidlig å finne i tet med sin springer, og da er dette løpet kjørt. Verre er det nemlig ikke. Dagens beste banker trenes av Gaute Lura som stadig har fine fremganger som trener, og vi velger altså å gå all in.

V65-6 : 2 Netherlee’s Dream – Det kan bli Svein Ove Wassberg x 2 i dagens dobbel. Kommer nemlig her med en ubeseiret hest, og den har også vært bra selv om motstanden som den har møtt har vært billig. Har nok en 17-tid i kroppen, og det kan neppe veldig mange straffe. Motivert favoritt, og den skal stå først. For dem som jakter et supersjokk, ja, de kan ta med 14 Lovise Mykla. Dette er den desidert mest meriterte hesten i feltet, og den har jo møtt betydelig tøffere hester enn dette tidligere. Har tidligere vært hakk i hel på Hope And Love, og da skjønner jo man at den her er billig ute. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter pause, og den så MEGET bra ut med mye krefter igjen på tanken nå sist. Satt da bom fast, og den avslørte form! Er RÅ på fart, og skulle man for eksempel invitere denne inn i løpet med lavt tempo så er det ikke mange her som kan stå imot den speedige hoppen. KAN SUPERSJOKKE!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.