Vi casher inn

Robert Bergh får full tillit bak vår banker denne fredagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh får full tillit bak vår banker denne fredagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Robert Bergh spiller fort førstefiolin fra Østersund denne fredagen, og han blir vår nøkkelkusk mot tusenlappene. Sjekk også ut bomben i V64-4!

Sportspills meny fredag:
V64/V4 Solvalla: Melander i hovedrollen
V5 Ålborg: Carsten spiller Jeppe
V65 Biri: Jackpot og 400.000 ekstra i potten
Dagens oddsdobbel: Vi spiller fransk i kveld
Dagens langskudd: Frekkis fra League Two

Robert Bergh har noen feite sjanser fra Østersund denne fredagen, og dette er altså mannen som kjører dagens to tyngste favoritter. Begge har fakta fine muligheter til å vinne sine løp, og det kan fort bli Bergh i begge DD-løpene! Vi velger å banke 5 Cash'em i finalen da denne har imponert oss veldig i to strake løp. Lar seg normalt sett ikke stoppe om den er slik nå. Mer om dagens løp til Östersund finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

Fra Harstad søndag 4. januar så ble det også servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Östersund:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne fredagen:V65 på Solvalla med start 12.45. V65 på Biri med start kl.18.30. OBS! Det er JACKPOT fra Biri denne fredagen. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-1 : 4 Highfive Laday – Innledningsløpet denne fredagen er jevnt. Draget vårt har funnet en meget sterk form, og den leverte et strålende oppløp nå sist etter at den ble tatt helt bort ned mot siste sving. Står her spennende til, og skulle det bare klaffe litt bedre enn sist så burde den dukke opp i den riktige enden.

V64-2 : 6 Solbacka Pilen – Rasket med seg seks seire i fjor, og den virker dessuten å være under en stadig utvikling. Nå sist så bar det rett til tet, og siden satt kusken bare å kikket på de andre. Viser 26,9 s 700m, og den var ikke tom på det. På fredag så blir det normalt sett gratis tet igjen, og da må dette dreie seg om en flott mulighet!

V64-3 : 1 Sundbo Samuraj – Har et VELDIG FINT løp foran seg på fredag, og den kommer til å lede dette svært lenge. Den var meget fin til seier nest sist, mens den fullførte solid nå sist. Kan nok langt ned på 27-tallet, og den skal ikke bli lett å fange med slike betingelser. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 7 Nadine Frontline – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den virker veldig forbedret. Fikk et svært upassende opplegg nest sist, men den fullfører uansett godkjent. Nå sist så ble den passivt kjørt, og da sitter den bom fast med rubbet. Vi har 14,4 s 500m, og da får ikke Jan Ove Olsen kjørt en meter. Kan sjokke med flyt, og vi gir den en sjanse i et åpent oppgjør.

V64-5 : 12 Geisha Sund – Har vært ute i hardere selskap enn dette, og selv om sporet er dårlig så må den ha en topp mulighet. Nå sist så gjør den et meget sterkt løp, og på vår klokke så står det 13,5 s 1000m. Er herdet mot meget bra hester, og det ville overraske oss mye om den ikke dukker opp helt der fremme nå. Klar favoritt i helt riktige omgivelser.

V65-6 : 5 Cash’em – Er MYE forbedret i ny regi, og måten den bare bombet rundt feltet via fjerdespor og til tet runden igjen nest sist var mektig imponerende. Jogger da 12,8 s 500m, og den vinner lekende lett. Nå sist så kom den etter hvert frem i dødens på en hest med nesten 500 000 i grunnlag, og den er utrolig tapper i nederlaget. Tåler tøffe opplegg, og den må ha en kanon sjanse i V64-6!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.