Vi dobler i Malmø

Foto: Hesteguiden.com

Velkjørende Johnny Takter har en stor favoritt i Eros Cane i V4-2 på Jägersro fredag, men vi betaler også for en svært spennende outsider.

OPPDATERT FREDAG ETTERMIDDAG:Det ble strålende klaff for Kurt Leirvågs V4-tips til Jägersro. De som fulgte hans minste DD-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 200) kunne kvittere tilbake storfine 3080 kroner. På Eksperten gikk fire av hans andelslag inn med fire rette, som hver seg utbetalte solide 28 862 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I det august går mot slutten, er vi på vei inn i en herlig travhelg. Lørdag byr Klosterskogen på en glitrende V75-meny der det garantert ligger store penger i luften. Lørdag kveld er det toppløp på rekke og rad når Täby galoppbane kjører V65 med stor jackppto og søndag er det stor Derbyfest på Jägersro der det også kjøres ekstra V75. Fredag er det dog nok å glede seg til. Det hele starter med både V4 og V5 fra Jägersro i Malmø og til kvelden er det V65 fra Biri og V64 fra Bollnäs.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jägersro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.32

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Et sterkt lås
Fredagens V4-omgang på Jägersro er preget av et par løp med få vinnerkandidater, men vi finner ingen sterk banker og velger derfor såkalt dobbeltbanker i V4-2//DD-1. 7 Eros Cane har sett lysende ut i to strake seiersløp for Johnny Takter og er selvsagt et alternativ. Spor sju er imidlertid litt sjanseartet, og vi velger derfor å gardere med 5 Certification. Den femårige vallaken som trenes og kuskes av Tommy Zackrisson så lysende ut i fire strake seiersløp tidlig i våres, men mistet formen utover forsommeren. Nå har den hyperkapable femåringen fått ladet batteriene et par måneders tid og vi liker denne hesten så godt at vi dobler med Certification på alle våre forslag i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan være et bankeralternativ
Fremadstormende Christoffer Eriksson varsler at han vil sitte foran med 2 Abba De Lou i V4-3. Treårshoppa holdt godt følge med gode Red Rose America sist i Kalmar, men det er en ting å smyge med i rygger underveis og en helt annen ting å sitte i tet. De som liker friske bankere har uansett et spennende alternativ i Abba De Lou som ikke blir favoritt i løpet heller.