Gå til sidens hovedinnhold

Vi er fascinert

Topphoppa Fascination har imponert oss voldsomt, og på Åby i kveld tror vi hun vinner igjen.

Torsdagen er det full fyr i butikken hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjtravene i Boden i Sverige og i Drammen her på berget. Spillerne kan så spille til en V5-omgang til Bollnäs på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, og det hele avsluttes med spill til en V65-omgang på Åby hos søta bor samt en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien på kvelden. Åby Travbane i Mölndal byr på fantastisk travsport denne torsdagskvelden, når uttaksløp til pokalløpene står på menyen.

Les også:Sterk som få
Les også:Nytt ran?

Sportspill har hatt noen eventyrlige dager i det siste (i lang tid i grunnen), og det hele toppet seg under V4-løpene på Gävle i Sverige tirsdag. Gevinstrapporten i fra Norsk Rikstoto viser at 38 kuponger levert på Nettavisen gikk inn med fire rette til en utbetaling på 10 267 kroner pr. stk., og da ble det totalt kanonfine 390 146 kroner innspilt på våre lesere. Når så i tillegg 10 andelslag gikk inn på Eksperten ble det en jubeldag, og suksessen for Sportspill og Eksperten fortsatte i går onsdag!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

På Bjerke på kvelden gikk 10 andelslag inn på Eksperten i V65 (åtte lag satt hos Håkon Einar Hansen og to for Kurt Leirvåg) til en utbetaling på rundt 10 000 kroner på hver av dem, og når det i tillegg var en drøss med femmere på de øvrige andelslagene ble det totalt 125 000 kroner innspilt på Bjerke på Eksperten.

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at det i tillegg ble utbetalt 114 382 kroner i gevinster på eget spill på hjemmesiden, og når vår tipsekspert i Danmark satte V5 på syv andelslag på Eksperten på Charlottenlund på ettermiddagen til en utbetaling på 3282 kroner pr. stk (toalt 22 974 kroner innspilt), ja så var dagen totalt fullbragt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vinner tross bakspor.
I V65-1 kommer 9 Fascination til start, og hun har vært kulldronningen både som 2 og 3-åring. Alt tyder på at hun også skal få mot en flott 4-års sesong, og i fjor vant hun både Breeder’s Crown og Oaks. I Oaks var hun blendende fin hvor hoppa stakk rett til tet, og holdt siden lekestue med konkurrentene på sterke 13,7, 2100 meter.

Hoppa til Lars. I. Nilsson gjorde årsdebut på Jägersro for en drøy uke tilbake, og hun var godt forberedt til debuten. Hun fikk overta teten etter 500 meter, og når Johnny Takter skrudde opp tempoet de siste 500 meterne av løpet, ble konkurrentene borte.

Vi hadde 09,2 på klokken den siste 500 meteren. Hoppa skal normalt ha gått ytterligere fram med den gjennomkjøringen, og vi tror hun vinner dette løpet tross bakspor. Det skal være klasseforskjell på Fascination og de andre i løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ohlsson avslutter?
Det er aldri gull med bakspor på Åby, siden der er siste indre på denne banen, men i V65 finalen må vi advare for 10 Quid Pro Quo. 4-åringen viste ved flere anledninger i fjor skyhøy kapasitet. I kvalfiseringsløpet til E3 på Eskilstuna i fjor, var han helt fantastisk og vant på 14,2. I finalen på Färjestad ble han påkjørt i den første svingen, og da var den dagen ødelagt. Det gikk store ord om denne før det løpet, og varmingen til det løpet var helt fantastisk.

Senere på året fikk han sin revansje, nærmere bestemt i det store treårsløpet Orsi Mangelli i Milano. Sammen med Erik Adielsson stakk Quid Pro Quo til tet, slapp siden til forhåndsfavoritten Pascia Lest. Ut på oppløpet kom åpningen som bestilt og Svante Båth traveren spurtet inn til enkel seier på 12,8, 2100 meter.

Sist kom Yankee Glide sønnen tilbake etter 5 måneders pause på Solvalla, i et løp som ble vunnet av gode Nato Dream. Ulf Ohlsson satt i 4 utvendig underveis med Quid Pro Quo, og satte inn angrepet når det gjensto 800 meter, ble hengende i tredjespor rundt den siste svingen. Han holdt farten strålende ned oppløpet til tredje, vi hadde 08,6 på klokken den siste 500 meteren via drøye spor! Normalt skal 4-åringen ha gått klart fram med løp i kroppen, og klaffer det litt med posisjonene underveis skal han ha en fin sjanse i dette løpet.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken