*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi er i lykkerus

Lykkerus likte vi sist, og på mandag så jakter man ny seier. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har jobbet frem et par knall-objekter fra Drammen denne mandagen, og bankeren tror vi går en lys tid i møte. Her skal vi til lukene! Du blir vel med oss?

Nettavisen og Kurt Leirvåg lanserte Frode Hamre og Denise F. Boko som sin hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte han også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake. det systemspillet stod for øvrig igjen med seks hester i V75-7 og hadde andrehesten 10 Preston vunnet det løpet hadde sju rette betalt ut formidable 373 446.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fredag var Nettavisens galoppeksperter i storform under V5 og V4-løpene på Øvrevoll. med pene 8 855 kroner i V5-utbetaling og 6 108 kroner i V4-utbetaling ble det fullklaff for det største forslaget i begge spillformene og sammen med en god del Eksperten-andelslag som også gikk inn ble det totalt drøye 80 000 kroner innspilt på det som har vært en eventyrlig lykkebane for Nettavisen i 2014.

Den formen holdt seg søndag da Øvrevoll påny avviklet både V4 og V5. Det mellomste spilleforslaget i V5 ( innl.pris kr 405) suste inn med fem rette til meget pene 4 877 kroner i utbetaling. Sammen med 10 andelslag på Eksperten ble det nye 60 000 kroner innspilt og dermed har Birger Christensen og Morten Olsen spilt inn over 140 000 kroner på Øvrevoll i helgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

En ny herlig uke er i vente, og det store høydepunktet denne uken kommer på Bergen Travpark lørdag. Banen mellom de syv fjell byr nemlig på en GEDIGENT FLOTT V75-omgang hvor en rekke med storløp skal kjøres. Her blir det kanon sport, og millioner å spille om i verdens beste spill : V75. Når det gjelder kvelden som vi har foran oss så kjøres V64-løpene på Mantorp, og våre tips til de løpene finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Drammen:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Drammen denne mandagen så ser det som vanlig spennende ut på forhånd, og vi kan by på følgende:

V65-1 : 12 Dynamic Va Bene – Dette er en traver med flott kapasitet, og den er klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kom nå sist ut etter en lengre pause, og den feiler da som pigg på siste bortre. Kommer helt strålende tilbake i kulissene, og den hadde full fart over mål. Varslet altså form direkte, men det var det nok ikke alle som fikk med seg. Blir nemlig svært lite spilt denne mandagen, og det må vi bare ta imot med takk. 10 Queen Elice – Er en VELDIG bra hoppe, men som dessverre har mistet aksjonen de siste gangene. Den falt i sammen nest sist, og gikk glipp av seieren da, mens den nå sist går glipp av en fin premie i knallharde omgivelser pga det samme problemet. Er helt sikkert en av de aller beste hestene i dette feltet, og henger den bare ordentlig i sammen nå så kan den fort sitte der igjen.

V65-2 : 1 Oslo Kronos – Kom ut etter pause nå sist, og den leverer en klart godkjent innsats direkte. Var med på en luftig 10 åpning, og den fullfører bra med tanke på innledningen. På mandag så blir det tet, og skulle ikke åpningen bli altfor hard så må dette dreie seg om en FLOTT mulighet. Er i våre øyne en soleklart motivert favoritt, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V65-3 : 1 Lykkerus – Er en traver med BRA stamme, og vi snakker her om en lillebror av mer kjente hester som Vinnelykka, Sinsen Lykke, Lille Grete, Lykke Berit samt Moe Hrym. Lykkerus startet også sin karriere på beste vis, og den vant utrolig lett nå sist etter en sisterunde i 31 fart. Virket veldig travsikker, og fin og det er helt sikkert en hest som er moden for en saftig rekordforbedring. Vi føler at dette er en klart bedre hest på kapasitet enn Prins Balder, og i det som er en bankerfattig omgang så velger vi å støtte oss til det urutinerte talentet. For dem som ønsker å gardere vår banker så skal følgende hester med: 2 Prins Balder, 10 Tyri Stjernen, og 13 Vesle Carmen.

V65-4 : 2 Atom Hornline – Dette kan vise seg å være mandagens godbit. Kom ut i ny regi sist, og den varslet form direkte. Tok tet, men det ble så omgjort til rygg leder. Ble sittende bom fast, og den vinner det løpet med luker. Den leverte rett og slett et herlig formbeskjed etter pausen, og første gang ut i ny regi. Sporet er selvfølgelig noe sjansebetont, men den virket stabil og fin sist. Stor OBS hest, og vårt delikatesse objekt mot helt riktig motstand. 7 Luckpenny Frecel – Har et 110% riktig løp her, og den kan fort spinne til tet og lede hele veien om den er på humør. Skuffet oss dog såpass mye etter pause nå sist at vi ble litt usikker. Muligens kjemper hun bedre i tet, og det er en posisjon som absolutt er innen rekkevidde her.

V65-5 : 6 Haugs Tornado – Er under en veldig fin utvikling, og selv om den stadig møter tøffere motstand så har den her et riktig løp foran seg. Vil normalt sett komme seg tidlig foran, og sist så jogget den lett en 31 tid fra samme posisjon. Fortsetter den sin fine utvikling så snakker vi normalt sett om en vinner, og for de som er frekk, og vil prøve en annen banker enn vår hovedbanker for dagen, ja, de kan la Haugs Tornado stå alene på bongen.

V65-6 : 9 Bokli Vind – Har vært litt småsyk, men den er nå behandlet for dette. Flåten melder om ambisjoner etter avbrekket, og dette er jo den hesten i feltet som har ordentlig skalle. Ikke alle av de den møter liker nemlig tette oppløpsfighter, men det gjør Bokli Vind. Vi er selvfølgelig redd at formen ikke er helt på topp lengre, men leverer den som både vi og Flåten håper så er den selvfølgelig spillbar her. Det er dessuten meldt litt regn over Drammensovalen denne mandagen, og litt sug i banen gjør ikke Bokli Vind noe. Prøves som et knepent førstevalg.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.