Vi er klar for ny Forus-opptur

Pasha og Pål Buer blir tungt betrodd i V65-spillet. Vi jakter store kroner, og spekulerer i mot det som blir dagens tyngste favoritt. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Pasha og Pål Buer blir tungt betrodd i V65-spillet. Vi jakter store kroner, og spekulerer i mot det som blir dagens tyngste favoritt. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Fra Forus sist så satt vårt Eksperten V65-system. Fire stykker betalte 1000 hver, og etterpå kunne de dele hele 163 845 mellom seg. Ny opptur i vente nå?

Vi har en helt fantastisk helg i vente, og OGP helgen er årets høydepunkt for de travinteresserte. Fire norske hester har fått plass i OGP i år, men kongen Yarrah Boko har dessverre kommet på skadelisten, og er følgelig ikke med. Det er dog veldig mye krutt i beina på Juliano Rags, B.B.`s Sugarlight, Mr. X.F. Royal og Support Justice, og vi ser frem til at de viser muskler mot noen av Europas beste hester på søndag. Vi vil også nevne at det arrangeres to V75 spill denne helgen. Så det er mye å glede seg til både sportslig, og spillemessig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Så over til Forus som det skal dreie seg om her. Fra samme bane sist så serverte vi knallsterke tips. Wilma Leggrowbach (6.valg), og Viking Va Bene (Mot dagens tyngste favoritt) ble det begge stormvarslet for. Bankeren, Alwaysinblackpedia, holdt lekestue. Vårt Eksperten system, hvor fire satset 1000 hver, satt som det skulle, og de kunne altså dele hele 163 845 mellom seg. Mer om det kan du lese her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Forus :

V65 : kl. 18.30

V5 : kl. 19.41

DD : kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

På tirsdag så kan det være din tur å være med å dele store kroner, og vi anbefaler deg å ta rygg på følgende V65-objekter:

V65.1 : 5 Luigi – Her er det ikke så mange som vil så mye lengre, og disse løpene er litt vriene å regne på fra gang til gang. Draget vårt har et veldig fint løp foran seg her, og den så lysende bra ut etter sene luker nå sist. Viser 12,5 s 500m, og den passerer mål med litt krefter igjen på tanken. Er lynkjapp fra start, og skulle den komme seg foran/få et fint ryggløp, ja, da snakker vi om en bra sjanse på en rask bane.

V65.2 : 2 Yankee Splinter – Interessant monteløp, og vi går for en frekkis! Draget vårt har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den var skikkelig positiv sist mot bedre hester enn hva den møter her. Er da hakk i hel på gode hester, og den varslet en fin formforbedring. Er normalt sett bedre i monte kontra trav, og vi glemmer ikke så lett det monteløpet som denne gjorde på Sørlandet under sommertravet i 2012. Holdt da lekestue, og jogget 15,1/1640mv med mye krefter igjen. Har her et perfekt løp foran seg og den må prøves.

V65.3 : 12 Lidå ØK – Vi er fullt klar over at det er mange å runde, og at tillegget er langt. Dog møter Lidå ØK her en 110% riktig motstand, og sjansene burde være gode. Den har gjort to fine monteløp på slutten, men den er nok som aller best med vogn bak seg. Tredje sist så gjør den en helt heroisk sisterunde, og den er ikke veldig langt bak hoppe kanonen Ulsrud Tea i mål. Her møter den ikke i nærheten av noen med et slikt kaliber, og fra formstallen til Øksnevad så spilles denne kapable hoppen.

V65.4 : 1 Iron Man – Kom ut etter pause sist, og igjen ble det altså galopp. Dog føler vi ikke at det var hesten sin feil. Det ble nemlig litt trangt, mulig den ble litt sjenert, og vips så kom galoppen. Gjentar galoppen, men den leverer et solid oppløp i kulissene, og den varslet form. I denne poengjakten er motstanden svak, og fra tet så MÅ det dreie seg om en enormt bra sjanse. Holdt lekestue fra tet fjerde sist, og da var en såpass god hest som Right On Time SM helt sjanseløs på å hente 40m tillegg. Iron Man er en hest som vi tror tungt på denne tirsdagen, og normalt sett så skal galopp faren være betydelig mindre når den sitter i tet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.5 : 3 Horgen Vinna – Burde bli sluppet til tet på tirsdag da Alm Tarita ikke er overbegeistret for denne distansen, og skulle Horgen Vinna komme seg tidlig foran så snakker vi om en kanon mulighet! Var god i sitt siste løp, og den pleier å være godt forberedt etter pauser. I V75’en på Forus 21.09.2013 så viser den 24,2 s 950m, og det er i det hele tatt en hest med flott kapasitet dette. Den tåler dessuten å bli brukt underveis, og den kan umulig bli lett å ha med å gjøre om den er der vi håper/tror denne tirsdagen. SPILLES!

V65.6 : 4 Pasha – I fjorårsform på sitt beste, ja, da hadde dette vært en klink banker, men hvordan er egentlig formen til Pasha? Den slet med sykdom på slutten av fjoråret, og den under presterte i de siste løpene. I årsdebuten så travet den slett ikke noe bra, og selv om den vant så ble ikke vi veldig imponert. Så blir det feil for den nest sist, og den er da helt nede i kjelleren. Nå sist på Jarlsberg så fungerte den heller ikke optimalt, men den gikk greit i kulissene (13,6 s 1000). Kan selvfølgelig taue dette løpet hele veien, men vi er altså ikke 110% sikker på denne storfavoritten.

12 Independent O. – Likte vi svært godt sist, og den er interessant nå om det skulle bli litt tempo på forestillingen. Ble altså grovt hindret ca 900m fra mål, og den får langt frem. Når den får lukene mot oppløpet så spurter den sylvasst i kulissene, har full spenst i målgangen, og vi har 13,6 s 1000m med mye krefter igjen. Kan sitte der igjen nå med litt mer tur på veien!